Ovulasyon yapınca beni etiketle olur mu çok merak ettimVar kuzummm aksam.üzeri yapicam cok merak ediyorum ne cikicak ,bu Korona asisi etkilermi bi sonuclari etkilemez dimi ? Yani ne bilim kimseye olmaz ama.benim basima gelebilor
Aa cnm gebelk var hayrli olsn cnm yaaaa
Pik yakindr cnmKızlar az önce ovulasyon yaptım bi bakar mısınız sanki yarına falan pik olacak gibi?
Bende az önce doktorumla konuştum.. prowomen önerdi onu alacağımKucuk kucuk yeni kistlerin olusmus demisti.ama onemli deil adetle ararsn falan dedi ama klomen buytmustr die korkuyrm
Rica ederimSağol canımm
Yumurtlama başlamış canım yarın da pik olur muhtemelenKızlar az önce ovulasyon yaptım bi bakar mısınız sanki yarına falan pik olacak gibi?
Dun catlamis dedm ya herlde sivi almistm uzernden 2 saat gecmisti biraz acilmisti. Bu sabah yine pik. Bildgn pko oldum galiba. Bu yasima kadr gormedgm bisi yaBende az önce doktorumla konuştum.. prowomen önerdi onu alacağım
Pko değildir canım o kist olmuştur regl olunca atılır kendini strese sokma bişey olmaz merak etme kadınlar muhteşem varlıklar bir regle bakar atılır giderDun catlamis dedm ya herlde sivi almistm uzernden 2 saat gecmisti biraz acilmisti. Bu sabah yine pik. Bildgn pko oldum galiba. Bu yasima kadr gormedgm bisi ya
evet canım 21. günde 6.9 çıktı yumurtluyosun dedi.Ayy yanlış sordum bende estradiol 973 çıktı gerçi doktor yok soramadım ben asıl progesteronu soracaktım canım 21. günde mi yapıldı?
Tabikiiii canimmmmm birazdan yapicammmOvulasyon yapınca beni etiketle olur mu çok merak ettimbence aşı etkilemez ya
Dün değerlendirdim bugünü pas geçip yarın değerlendirme yapayım diyorum sizce?Yumurtlama başlamış canım yarın da pik olur muhtemelen
Bnce de mantklı 2 güne bi hem daha kaliteli olur spermler pozisyonları unutmaDün değerlendirdim bugünü pas geçip yarın değerlendirme yapayım diyorum sizce?
Yarin pik olur canim belki aksama doğru daha koyulaşır ben boyleiken degerlendirmistim yinedeKızlar az önce ovulasyon yaptım bi bakar mısınız sanki yarına falan pik olacak gibi?
İnsallh cnm. İlk defa basima geldi. Yani gebelk olmuyordu ama duzenliydi catlamam yumurtalamam adetim. Daha adete de 13 gun var. Sen naptin bat ne zamanPko değildir canım o kist olmuştur regl olunca atılır kendini strese sokma bişey olmaz merak etme kadınlar muhteşem varlıklar bir regle bakar atılır gider
Çatlamadan sonra silinir yavaş yavaş canim normalKızlar yine benn
Ya dün çatlamaydı, bugün de çatlama gözüküyor sankii normal mi sizce
Ben 2 defa yumurtladım canım valla batı neye baz alcam bilemedim eğer ilk yumurtlamadan olacaksam 2 gün var bata ama 2 . Yumurtlamadan olursa 7 gün var dahaİnsallh cnm. İlk defa basima geldi. Yani gebelk olmuyordu ama duzenliydi catlamam yumurtalamam adetim. Daha adete de 13 gun var. Sen naptin bat ne zaman
Kaç aydır üst üste 5-6 gün değerlendirdik olmadı canım bu ay bir değişiklik yapıp gün aşırı deniyim diyorum. Akşam yine bi bakarım pik olmuş mu diyeYarin pik olur canim belki aksama doğru daha koyulaşır ben boyleiken degerlendirmistim yinede
Kuzumm buda ovulasyon testi yeterince koyu degil , oglumda t cizgisi patlayacak gibiydi ama adete 1 vardi acaba bu 2 testtede yanlislikmi var yaaa Clear Blur ve diger strip testOvulasyon yapınca beni etiketle olur mu çok merak ettimbence aşı etkilemez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?