- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 34
Gebelik testi varsa elinde yapabilirsin yarın silik çıkarBhcg kaset testim negatif.
Yumurtlamadan sonraki 11.gunu adetimin 22.gunu ovulasyon testim 28gunde 1 oluyorum
Var normalde var erkende var yarın mı yapayımGebelik testi varsa elinde yapabilirsin yarın silik çıkar
Erken gebelik testin varsa çıkabilir en garantisi 14.gunu beklemek tabiVar normalde var erkende var yarın mı yapayım
Kiz ne bilm testleeim her gun pik daha reglimin 16. Gunuİnfolic kist mi yaptı sende
O zaman ben de bekleyim perşembeyi ya negatif görmekten bezdim 5 ay oldu pik görürsem ovulasyonda yapim bariErken gebelik testin varsa çıkabilir en garantisi 14.gunu beklemek tabiama ben testleri bitirme uzmanı olarak hemen yapardım yap en iyisi erken gebeliği bakalım inşallah vardir :)
Canım sen testi bırak bnce adetten sonra doktora gidip kist mi vardı acaba atılmış mı diye baktırKiz ne bilm testleeim her gun pik daha reglimin 16. Gunu
Cnm daha yumrtlama donemi icindeym ya 20. Gune kadr bir ihtimal catlama olur die bekleyecm. Doktora adetten sonra mecbr giderm artik.Canım sen testi bırak bnce adetten sonra doktora gidip kist mi vardı acaba atılmış mı diye baktır
Tamm kuzumBat almıyorum canım liste bitti alımıböyle takılıyoruz burada.
Anladım canım inşallah çatlar biran önceCnm daha yumrtlama donemi icindeym ya 20. Gune kadr bir ihtimal catlama olur die bekleyecm. Doktora adetten sonra mecbr giderm artik.
Allah Allah.. ne zamandır içiyorsun bunu ?Kiz ne bilm testleeim her gun pik daha reglimin 16. Gunu
Cnm adetten sonra 5 gun ictim. Benm zaten ayda 2 3 yumrtam oluyordu mutlqka da catliyordu. Klomen de kullaninca kotu etki yapti demekAllah Allah.. ne zamandır içiyorsun bunu ?
Olabilir canım baksana yumurtlaman uzamışCnm adetten sonra 5 gun ictim. Benm zaten ayda 2 3 yumrtam oluyordu mutlqka da catliyordu. Klomen de kullaninca kotu etki yapti demek
Geçen ay bi arkadaş 14. Gün kanda negatif görüp kan testinde pozitif sonuç aldı haberlerini beklyrzMerhaba kızlar ben de bebiş istiyorum artık. benim 4 yaşında bir oğlum var sezeryan oldum sonrasında doğal yöntemle korunduk. Bir yıldan fazladır korunmuyoruz bir şey yok. Doktor klomen verdi dostinex ve folik asit. 3 yumurtam irileşmiş 24 mayıs pazartesi çatlama iğnesi yapıldı. 2 gün sonra gittim yumurtaların çatlamış dedi. İlişki olsun dedi. Bugün iğneden beri 16 gün geçti dün adet olmam gerekiyordu olmadım hâlâ. İdrar testi negatif çıktı. Yarın doktora gideceğim kandan bakacağız bakalım hayırlısı.
Olabilir canım baksana yumurtlaman uzamışben klomenden vazgeçtim.. biraz infolic kullanacağım.. sende pko var mı?
Gebelik var dmeek icin t kipkirmizi olmaki cnm. Benm her ay regle yakin boyle olur. Daha koyulasirsa o zamn suphelenilebilirBhcg kaset testim negatif.
Yumurtlamadan sonraki 11.gunu adetimin 22.gunu ovulasyon testim 28gunde 1 oluyorum
Aynen ama 1 haftaya yakın var ondan suphelendim benim de hep koyulasior pik olursa supheleneyimGebelik var dmeek icin t kipkirmizi olmaki cnm. Benm her ay regle yakin boyle olur. Daha koyulasirsa o zamn suphelenilebilir
Aynen cnm bu sekilde yanilan arkdslarimz olmustu. Sen adetine 4 gun kala falan yapAynen ama 1 haftaya yakın var ondan suphelendim benim de hep koyulasior pik olursa supheleneyim
İnsallh gebelk vardir cnm. Ben de sezeryaneden sonra istiyorm. Oglum 4 yasinda. 3 ay denedik olmadi bu ay klomen verdi yumrtalarm buyymustu igneye gerek yok catlar dedi. Ama catlamiyor bir turlu keske igne yapsaydim.ilk defa mi kullandn klomenMerhaba kızlar ben de bebiş istiyorum artık. benim 4 yaşında bir oğlum var sezeryan oldum sonrasında doğal yöntemle korunduk. Bir yıldan fazladır korunmuyoruz bir şey yok. Doktor klomen verdi dostinex ve folik asit. 3 yumurtam irileşmiş 24 mayıs pazartesi çatlama iğnesi yapıldı. 2 gün sonra gittim yumurtaların çatlamış dedi. İlişki olsun dedi. Bugün iğneden beri 16 gün geçti dün adet olmam gerekiyordu olmadım hâlâ. İdrar testi negatif çıktı. Yarın doktora gideceğim kandan bakacağız bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?