- 28 Eylül 2015
- 5.367
- 15.141
- 248
İnşallah ama benim de yok ümidim ya iğneden olmasa bile pkodandırİnşallah güzel haberler alırsın kuzucum benim pek ümidim yok açıkçası kist ağrım var hayırlısı inşallah
Atılır canım korkma biri de çatlamıştır belkiİnsallh cnm 2 tane buyuk yumurta var demisti hepsi atilir mi ki. İnsan kendi basina bela alio resmen
9. Gun erken psikolojik te olabilir egerKızlar karnım ağrıyor 4 gundur .
Testler negatif(dunki kan testi bugunki kaset test).
Yumurtlamadan sonraki 9.gunum bugün daha.
Gobek deliğimin alti ağrıyor yani ne diyonuz bu duruma
belki böyle tutar kimbilirAşılama öyle oldu da yumrtlama takibi yaptırcam ama gideceğim de
Bende 12 ve 14 günler de gordum hamilelik olmadi ama yinede takiple denemeleri yaptım bat 2 gun kaldi ama umudum yok bu ayCanım benim bu 4. Ay denemem,
ilk ayımda ovulasyon testi denemiştim yumurtlamamdan emin olayım sonra ki aylar kullanmam (adetim çok düzenlidir. 24 günde bir olurum.)
İlk ay Adet bitiminin 4. Günü gördüm yumurtlamayı. sonra ki aylarda kullanmadım testi. Belki de bu yüzden tutmadı . Baksana ertesi gün gördüm resmen piki
Hayırlısı olsun ummadığımız anda çiçekler açar belki kim bilirBende 12 ve 14 günler de gordum hamilelik olmadi ama yinede takiple denemeleri yaptım bat 2 gun kaldi ama umudum yok bu ay
Peki catlasa silinmez miydi hic silinmediAtılır canım korkma biri de çatlamıştır belki
Yani benim dün pik oldu bu aksam tekrar yapıcam onda silik cıkarsa tekrar degerlendırıcem yarın da mı degerlendırılecek yanı pik cıkınca 3 gun ust uste mı oluyoTesti aldığım yer bana ilk ay 3 gün üst üste bu ay 5 gün üst üste yap dedi ama ben 4 de kaldım pilim bittiçünkü 2 kere yumurtladım değerlendirmem gerekiyor du
Yok psikolojik değil ağrım sırtımda da var dogrulamiyorum baska bisi denolabilir ama kotuyum yani9. Gun erken psikolojik te olabilir eger
belki böyle tutar kimbilir
Çatlaması için o gün 2,3 tane havuç yiyin diyordu. Ebru CeylanPeki catlasa silinmez miydi hic silinmedi
Canım eğer 2 3 gün yumurtlama görürsen o gün sen de 2,3 tane havuç ye çatlatıyormuş yumurtayı. Bir dene bakalım Ebru hanım önermiştiYani benim dün pik oldu bu aksam tekrar yapıcam onda silik cıkarsa tekrar degerlendırıcem yarın da mı degerlendırılecek yanı pik cıkınca 3 gun ust uste mı oluyo
Biri kiste döndüyse silinmez canımPeki catlasa silinmez miydi hic silinmedi
Kuzum havuç ye cidden işe yarıyo akıntısı olmayan ben 4. Günüm hala akıntıyla uğraşıyorumDaba gitmem cnm simdiye catlasa catlardi 30 mm yumurta olamayacagina gore kiste cewrmistr. Regl olunca giderm artik. Basima gelene bak ya
Pik cikinca catlamayi da degerlendiricen canim çatlama özellikle önemli diyolarYani benim dün pik oldu bu aksam tekrar yapıcam onda silik cıkarsa tekrar degerlendırıcem yarın da mı degerlendırılecek yanı pik cıkınca 3 gun ust uste mı oluyo
Gebelik için erken canim inşallah başka bise yoktur kanda belki çıkar ama pazartesi gidip kan ver istersenYok psikolojik değil ağrım sırtımda da var dogrulamiyorum baska bisi denolabilir ama kotuyum yani
Bende sizinle aynı durumdayım şuan 1 haziran olmam lazımdı olmadım bende lekeleme filan da yok ama ben test yapmaya cesaret edemedim1 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 haziranda kahve leke oldu
dedim aha regl oluyorum bu ay tutmadı ama hala gelmedi
sabah kahvaltı yaptım hafif şekilde
şimdi iki ayrı test yaptım saniyesinde koyu çift çizgi çıkmıştır
tokluktan ya da regl dönemimden dolayı olabilir mi
Hiç de öyle düşünme canım, ben geçen ay ovulasyon testi alıp bir heves takip ettiğim halde olmadı, bu ay akışına bıraktım ama tahmini ovulasyon aralığıma baktım netteki sat’a göre yapılan otomatik hesaplamadan ve o dönemi günaşırı değerlendirdim ve çok şükür bu ay olduKuzum hayırlı olsun, kaçıncı denemede oldu Nebil? Maşallah, darısı başıma çooook istiyorum ama 6.aydayım H enüz olmadı. Yumurtlama takibi yaptığınin halde 6 ayda olmaması düşündürücü geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?