- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
1 ay daha beraber bekleriz kısmet nasip artıkYok birde pazartesi gelecek yani hormon verip ilaç başlayacaksın ne yani bu aman valla bezdim saldım benim artık takılma seviyem birşeye 1 saat sonra aman diyormbirde bunu kendime dert etmek istemiyorm bu böyle olsun bakalım.
Evet canım demek ki hemen yumurtlamışsınKızlar dün adetim bitti bugün pik mi yapmış sankiii bir bakar mısınız??
Genelde regl zamanı olur kuzum inşallah bu ay umudum yok ama Allah ol derse olurCanım inşallah güzel haberlerin belirtisidir kasık agrilarinbelinde kırıklar var canım kemik erimesinden dolayı. Basit bı ameliyat ama omurga olunca işte insan bi korkuyor.
Testi aldığım yer bana ilk ay 3 gün üst üste bu ay 5 gün üst üste yap dedi ama ben 4 de kaldım pilim bittiÜst üstede saglklı olur ınsallahCok tesekkur ederım
Aaa bu yumurtlama ne kadar değişik test olmazsa 14 gün diye bekleriz bariz yumurtlama piki canimKızlar dün adetim bitti bugün pik mi yapmış sankiii bir bakar mısınız??
Öbur aya mi kaldi canim umitlerYok birde pazartesi gelecek yani hormon verip ilaç başlayacaksın ne yani bu aman valla bezdim saldım benim artık takılma seviyem birşeye 1 saat sonra aman diyormbirde bunu kendime dert etmek istemiyorm bu böyle olsun bakalım.
Aşılama öyle oldu da yumrtlama takibi yaptırcam ama gideceğim deÖbur aya mi kaldi canim umitler
Hiç önemi yok hiççç1 ay daha beraber bekleriz kısmet nasip artık
Amin kuzum inşallahHiç önemi yok hiçççbeni bu kadar zorlayan yaradanın hesapları vardır geç olsun ama asla güç etmesin
Evet canım demek ki hemen yumurtlamışsın
Canım benim bu 4. Ay denemem,Aaa bu yumurtlama ne kadar değişik test olmazsa 14 gün diye bekleriz bariz yumurtlama piki canim
Şimdi msj attım ama Kadına eşinizde yoktu gittim ellerim boş döndüm dedimAmin kuzum inşallah
Yok kuzum daha yaptırmadım, pazartesi gidicemSen yaptırdın mı görmedim ben
İnşAllah çoook güzel değerle gelirsinYok kuzum daha yaptırmadım, pazartesi gidicem
Adetinin 4.günü müCanım benim bu 4. Ay denemem,
ilk ayımda ovulasyon testi denemiştim yumurtlamamdan emin olayım sonra ki aylar kullanmam (adetim çok düzenlidir. 24 günde bir olurum.)
İlk ay Adet bitiminin 4. Günü gördüm yumurtlamayı. sonra ki aylarda kullanmadım testi. Belki de bu yüzden tutmadı . Baksana ertesi gün gördüm resmen piki
İnşallah birtanem...İnşAllah çoook güzel değerle gelirsinçoook mutluyum senin adına
Burada bir kaç tane hatta daha fazla kişiye oldu olduuu diyeİnşallah birtanem...senin için de dua ediyorum inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırım , mutlaka bana yaz
Adetim 7 gün sürüyor. bittikten sonra 4. Gün canımAdetinin 4.günü müO yumrtlama değildir yaa
Korktum bunu duymuş yanlış anlamış olblrm dedim adetimin deme aamaa yaaAdetim 7 gün sürüyor. bittikten sonra 4. Gün canımyani 11. Gün gördüm ilk
Evettt niye karıştırdıysamKorktum bunu duymuş yanlış anlamış olblrm dedim adetimin deme aamaa yaa11.gün görmüşsün niye 4.gün daha karıştırdın ama döngün kısa çok normal
Maşallah de dilini ısır canım valla buralarda devlette mümkünü yok bulamazsın öyle birini özelde ki bile hatırlamıyo insanıŞimdi msj attım ama Kadına eşinizde yoktu gittim ellerim boş döndüm dedimyumrtlama takibi yapalım olur mu didim bakalım ne diyecek ya doktorm sevmesem varya hiç katlanmam çok iyi. Şimdi diyormuş bırak peşimi ama demiyor msj atıyorsun dönüyor yani devlette bazısı insanın yüzüne bakmıyor beni o fark etti filmlerimi filan çekti çok minnetim var ondan vazgeçemiyorum.
Kadın ilk hiç bebeği olmayanlara daha sempati duyuyor.Aşırı ilgileniyor olmayanlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?