Varda olanlar aşılama yapmıyor onkoloji uzmanı diğeri normal hastalara bakarmış kuzumAslında başka doktor yok mu ki o da tuhaf
İnşAllah canım benim teşekkür ederim aminnn çokçaaaaAyyy etiketliyim walla yaaao zaman taşındığında taşınma uğuru geçsin sanada ya da bu ay aşılamada çıkan aksilikler doğal yolla olacağının habercisi olsun
Geldi canimmmm gecikmeli geldi ama kisa sürdü 27 Mayista yumurtlama oldu benim , ovulasyon testi yaptim ama ona uyarak degerlendirmedim bu ay test yapmicaktim yine merakima yenildimSenin adet gelmedi mi canım?
Anladım canım insan üstüne düşünce yumurtlama görünce olacak sanıyor da düşündüğü gibi olmuyor ama birgün tutar umuduyla İnşlallahGeldi canimmmm gecikmeli geldi ama kisa sürdü 27 Mayista yumurtlama oldu benim , ovulasyon testi yaptim ama ona uyarak degerlendirmedim bu ay test yapmicaktim yine merakima yenildim
Sen yaptırdın mı görmedim benBilgi olsun kızlar
Pazar yap bir kere o zaman kuzum sen 3 gün olur perşembe verir sağlıklı sonuç olur o zaman
Ama bu çok basitti biraz daha zor olmalıydıbütün seks hayatımı çözdün şu an bende öyle düşünmüştüm
HahahaaAma bu çok basitti biraz daha zor olmalıydı
Olsun canım ne farkeder hepımız bu yoldayız bırbırımıze yardımcı olmak onemlı olanOlur tabii ki elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ama ben hala tutturamadım gebeliği yani tecrübe konuşmuyo
Üst üstede saglklı olur ınsallahYarın çatlarsa mutlaka degerlendir eğer yine yumurtlama olursa o sana kalmış ben degerlendirmistim
Hayır altı üstü ilaç başlıcak senin doktorun gelir zaten 10 GüneVarda olanlar aşılama yapmıyor onkoloji uzmanı diğeri normal hastalara bakarmış kuzum
malesef demedi cnmDoktorun bunun için ney dedi.Peki açıklamada bulundu mu?
Daha erken test için ama,ben de her ay göbek deligimin ağrıdığına şahit oldum denedigimden beri. Henüz gebelik olmadıKızlar karnım ağrıyor 4 gundur .
Testler negatif(dunki kan testi bugunki kaset test).
Yumurtlamadan sonraki 9.gunum bugün daha.
Gobek deliğimin alti ağrıyor yani ne diyonuz bu duruma
Bende görücem 2gün kaldı tahmınıBende bu ay gördüm kırmızıları bakalım yeni tarih temmuz 1
Temmuz grubuna beklerim=)Bende görücem 2gün kaldı tahmınıtemmuza kaldık yine yine
Yok birde pazartesi gelecek yani hormon verip ilaç başlayacaksın ne yani bu aman valla bezdim saldım benim artık takılma seviyem birşeye 1 saat sonra aman diyormHayır altı üstü ilaç başlıcak senin doktorun gelir zaten 10 Güne
Düzensizliğin yapıyor olblr bence. Ben ölçtürdüğüm için öncrdende benimde adet olmadığım ay yükselmişti o değerim sadce sonra yaptırdım düştümalesef demedi cnm
senin nasıl düştü cnm adet olunca mıDüzensizliğin yapıyor olblr bence. Ben ölçtürdüğüm için öncrdende benimde adet olmadığım ay yükselmişti o değerim sadce sonra yaptırdım düştübir çoçuk yapacağız girmediğimiz kılıf kalmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?