En azından tüp bebek şansın var moralini bozma bizde bu derece bi problem yok ama belki bizlerden de tüp bebek deneyenler olacak sakın strese girip üzme kendiniSelam hepinize kızlar. Benim eşim bugün doktora gitti,yine test falan verdi. Sorun ondaymış,önceki doktor gerçekten yalan söylemiş,ama neden öyle söylediğini hala anlamış değiliz, eşimin kan hücreleri onun spermini yabancı madde sanıp öldürüyormuş, onda 97% kaplıydı, şimdi 99% spermi kan hücresiyle kaplı. Yani doktor dedi ki o bugün 90, yarın 99 olabilir. Yani kısaca 90% üstü iste zaten sıkıntı. Tüp bebek düşünün dedi doktor. Çünkü 7-8 aylık tedaviyle o düşürülse bile 1 hafta içinde yeniden yükselirmiş. Yani tedavi anlamsız. Çünkü 7-8 ay düşürmek için uğraşsan bile 1 hafta falan zamanın oluyor, o zaman da ne ara hamile kalıcaksın, yani şans meselesi. O yüzden tüp bebek son çare
2 gündür çok akıntım var bugün değerlendirecektik bikaç günlüğüne eşimin teyzesine gelmek zorunda kaldık bu ay yumurtlamayı hiç değerlendiremicemeşi görevde olup değerlendiremedi diye üzülenler bakın bana kocam yanımda yine değerlendiremiyorum ben şimdiden elendim bu ay kızlar ümidim sizde
Çölde kutup ayısı dicem de olmucakÇok merak ettiğim biz bu duruma ne diyoruz yaabirşey olamayacaksa aynı senin gibi olabiliyor eşim yok diye aşılama uygun gördüm yapalım dedim bu sefer doktorda yok hastanede şimdi napayım ney yarın başka doktor bende alamam derse bana kaldı bu ay yine bu kadar mı olur evrende herşey şuan olmaması için toplandı sankim çözemeyecek dert vermesin ne diyeyim yaa.
Canim vala bende afetten 1 hafta sonra kasik ağrısı ve akıntı oluyo test yapmadan önce de böyleydiBenim 13. Günü akıntım oldu ama hala pik veya çatlama görünmüyo testlerde . Minnakkurabiyelerden aldım bende
Canım dualarım seninle allahım utandırmasın aşılama içinBende regli zamanlaması belli değildi fakat bat günümde adet oldum şuan biliyor musun?ovulasyon da Yumurtlamaya göre erken 2 günama takvime göre yumurtlmaya göre olmam doğru aslında günümde adetim geldi. Bazısı ilk kanamam erken olmuştu demişti bende günümde oldu aslında ilk aydan artık yarın doktorcuk ne diyor bakalım
Kiz oda yokmu başbaşa sesiz sedasız değerlendirin2 gündür çok akıntım var bugün değerlendirecektik bikaç günlüğüne eşimin teyzesine gelmek zorunda kaldık bu ay yumurtlamayı hiç değerlendiremicemeşi görevde olup değerlendiremedi diye üzülenler bakın bana kocam yanımda yine değerlendiremiyorum ben şimdiden elendim bu ay kızlar ümidim sizde
Hayırlı olsun canım doğal yollami oldu nezamandir deniyordun bilgi verirmisin
Aynen canım benim hormonlara bakılacak eşim önümüzdeki hafta sperm testi verecek sonuçlara göre devam edicezbizim bebekler çok nazlı çıktı anam
Aaaaa eee ne olacak şimdi kuzuBenim kistler çiftlenmiş. Eski kistimden daha büyük bir kistim var ve çatlayıp kanamış. Bi baktır kuzu
Hayır canımSoğan kuru denicektin sanki denedin mi acaba
Canim ben 2020 aralik kiz kardeşim 2021 mart sonunda evlendi aramızda 4 ay var ben hala deneme yapıyorum o nerdeyse 2 aylık hamile bile kendi canim kendi kanım ilk duydum cok sevindim kendime uzuldum agladim bu ay cinsiyet öğrencekler konfeti falan almış balonlar cinsiyet partisi ile öğrenecek cinsiyetini özeniyorum ağlıyorum yapacak bise yok işte hayat böyle ailem anlayışlı benim için üzülüyorlar tek kelime etmezler ama eşimin tarafı bak senden önce onların çocuğu olcak diye laflariyla uğraşıyorum buda benim sınavım diyorumKızlar selam, az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. Yumurtlama dönemini bile takip etmiyordu daha sigara falan içiyordu gebelik düşünmediği için. 2 ay önce de diğer arkadaşım ilk ayında hamile kalmıştı. Geçen sene de başla bi yakın arkadaşım ilk ayında.
aradı çok sevindim onun için ama telefonu kapattığımdan beri de ağlıyorum. Kızıyorum da kendime kıskanıyor musun o senin canın yapma böyle diye. Ama engel olamıyorum. Etrafımdaki herkes ilk ayında hamile kalıyor. Sanki bir sınav veriyorum. Eşimi de yıpratmaya başladım ki çok anlayışlı birisi. Üzülme ben de üzülüyorum diyor. Ne yapıcam bilmiyorum kimseye anlatamıyorum bu kadar üzüldüğümü de. Arkadaş vatsap grubu sürekli bebek muhabbeti. Yolun başındayım isyan etmemem lazım ama dayanamıyorum
Ev küçük kaynanam falanda var sonra duş işi falan çok zorKiz oda yokmu başbaşa sesiz sedasız değerlendirin
Çölde kutup ayısı dicem de olmucakya senin için çok ümitliydim bu ay o aşılama olacak başka doktor olsa bile kabul et çok hazırlandın haziran ayına bu olumlu psikolojiyle hangi dr olursa tutar zaten o kadar ayakları diktik havaya olmadı şimdi de kocişlerimizi doktorlarımızı bulamıyorum bide ben temmuzda yumurtlama döneminde memlekette olucam benim direk ağustosa kaldı
Arada derede sıkıştır belki olur tutar bu ayEv küçük kaynanam falanda var sonra duş işi falan çok zor
Öyle deme heyecanlı olur, o heyecanla da sürpriz sonuç alınabilir diyorumEv küçük kaynanam falanda var sonra duş işi falan çok zor
Ahh ben olacağımEv küçük kaynanam falanda var sonra duş işi falan çok zor
Ben bunu yapan biriisi olarak aynı fikirdeyim .Öyle deme heyecanlı olur, o heyecanla da sürpriz sonuç alınabilir diyorum
Selam hepinize kızlar. Benim eşim bugün doktora gitti,yine test falan verdi. Sorun ondaymış,önceki doktor gerçekten yalan söylemiş,ama neden öyle söylediğini hala anlamış değiliz, eşimin kan hücreleri onun spermini yabancı madde sanıp öldürüyormuş, onda 97% kaplıydı, şimdi 99% spermi kan hücresiyle kaplı. Yani doktor dedi ki o bugün 90, yarın 99 olabilir. Yani kısaca 90% üstü iste zaten sıkıntı. Tüp bebek düşünün dedi doktor. Çünkü 7-8 aylık tedaviyle o düşürülse bile 1 hafta içinde yeniden yükselirmiş. Yani tedavi anlamsız. Çünkü 7-8 ay düşürmek için uğraşsan bile 1 hafta falan zamanın oluyor, o zaman da ne ara hamile kalıcaksın, yani şans meselesi. O yüzden tüp bebek son çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?