- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Canım bn çok araştrdım onu hiç kötü bi yorum görmedim eğer devamı gelmezse regl şeklinde bat gününde test yap dayanabilirsen tabi inşallah mutlu haberler verirsin mucize olurİnşallah canımcım ama hiç o kafaya girmiyorum bu ay öyle bişey çıkarsa sana yazarım. Ama ben brokoli kürü mü yaramadı acaba bana ondan bi korktum. Hiç de sevmem kür işlerini ilk defa belki bi işe yarar diye buna başladım inşallah döngümü mahvetmemişimdir.
İnanın o ne demek hiç bilmiyorumPco var mi
Pco var mı sizde
Polikistik over. Ozaman siz pek doktora gitmediniz kontrole kadın doğuma. Canım adetlerin normalde düzenli miİnanın o ne demek hiç bilmiyorumçok yeni başlıyorum bu işlere.
Canım 28 inde pik gibi sanki ama devam et mutlakaMerhaba testlerimi yorumlarmısınız dün sanki yumurtlamışım bugunde çatlamış gibi bugun pik yapar sanırken dahada silik çıktı anlamadım hiçbirşey
Şansıma 29 da test yapmamıştım ama 29 gecesi ve sabahı değerlendirmiştim geçen ay o kadar güzel pik gördüm ki bu ayda o şekilde pik aradım bugün 13. günüm 13. 14. 15 günleri değerlendireyim ben reglim çok düzenlidirCanım 28 inde pik gibi sanki ama devam et mutlaka
İnşallah canım ben geçen ay adet olmadım yine test yaptım yok test yaptım yok dedim elinde sonunda gelicek bu bıraktım peşini 10 gün sonra adet oldumHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Ben henüz 2 aydır deniyorum yani hemen olmaz diye çokta takmak istemiyorum ama beynim sürekli orada ister istemez. Sanırım stresten adet olamıyorum cumaya kadar olmazsam kan testi vermeyi düşünüyorum orda çıkmazsa beynim çok daha rahatlamış olacak belki hemen adet görebilirim inşallah :)
Yok canım gitmedim cumartesiydi randevum haftaya salı gidicem hiç değilse 7 haftalık olsun herşey daha net olur diye düşünüyorum kan sulandirici ignemde o zaman bitiyor inşallah güzel haberler alırım sen ne yaptın canımYenihayat25 canım ne yaptın tekrar gittin mi doktora
Pek değil hiç gitmedim çocuk düşünmüyorduk eşimle önceki yıllarda, bu sene nisanda denemeye karar verdik. cuma gününe kadar adet olmazsam gideceğim inşallah bişey varsa öğrenirim.Polikistik over. Ozaman siz pek doktora gitmediniz kontrole kadın doğuma. Canım adetlerin normalde düzenli mi
Inşallah hiç bir sorun çıkmaz. En kısa zamandada sağlıklı bir gebelik yaşayıp kucağınıza alirizPek değil hiç gitmedim çocuk düşünmüyorduk eşimle önceki yıllarda, bu sene nisanda denemeye karar verdik. cuma gününe kadar adet olmazsam gideceğim inşallah bişey varsa öğrenirim.
Bende bırakmak istiyorum ama elimde değil maalesef ya cumaya kadar olmazsam kan testi vereceğim bir doktora gözükeceğim.İnşallah canım ben geçen ay adet olmadım yine test yaptım yok test yaptım yok dedim elinde sonunda gelicek bu bıraktım peşini 10 gün sonra adet oldum
İnşallah bu arada adetlerim genelde düzenlidir bazen 2 3 gün oynuyor ama çok değil geçen ayda denemiştim ama tutmamıştı günümde adet olmuştum. Siz hamile misiniz bu aradaInşallah hiç bir sorun çıkmaz. En kısa zamandada sağlıklı bir gebelik yaşayıp kucağınıza aliriz
Canım adeti 1 sayican adet bitince hemen baslicaksin ben 7 8. Günlerde başlıyorum 12 13 14 günlerde yumurtlama görüyorum sen sanki gec kalmışsın yumurtlama olduysa kaçırmış olabilirsin regl bitince hemen baslaman lazimilk bugün başladım mayıs 17 ilk regli günüm dü
Bazi pikler cok koyu olmuyor. Senin birkac gun yumrtlama olup bugun catlamis gibiMerhaba testlerimi yorumlarmısınız dün sanki yumurtlamışım bugunde çatlamış gibi bugun pik yapar sanırken dahada silik çıktı anlamadım hiçbirşey
Rwglin düzenliyse teste güvenme canımŞansıma 29 da test yapmamıştım ama 29 gecesi ve sabahı değerlendirmiştim geçen ay o kadar güzel pik gördüm ki bu ayda o şekilde pik aradım bugün 13. günüm 13. 14. 15 günleri değerlendireyim ben reglim çok düzenlidir
Yani bence gotmediysen artik reglin 3. Gunu git hem hormon degerlerine yumrta durumuna bakarPek değil hiç gitmedim çocuk düşünmüyorduk eşimle önceki yıllarda, bu sene nisanda denemeye karar verdik. cuma gününe kadar adet olmazsam gideceğim inşallah bişey varsa öğrenirim.
Bencede arkadaşım ne kadar stres yaparsan okadar zor olur tabi benimle kendini bir tutma bende tiroid sorunu da var oda etkiliyor Dr kontrolünde yumurta takibi ile hamile kalmayı dene ben öyle hamile kaldımBende bırakmak istiyorum ama elimde değil maalesef ya cumaya kadar olmazsam kan testi vereceğim bir doktora gözükeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?