Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok sevindim canim inşallah yeni ev ve bir bebek trabzonda mi yoksa baska sehirdemi olacaksıniz canım bizdede tadilatti o bu derken bi koşturma var arada bakıyorum bende güzel haberler varmı diye

Ya çok sevindim canim inşallah yeni ev ve bir bebek trabzonda mi yoksa baska sehirdemi olacaksıniz canım bizdede tadilatti o bu derken bi koşturma var arada bakıyorum bende güzel haberler varmı diye
Artvin'e canım başka şehirde olacağız. Taşınma olurken hamile kalanlardan olurum hep duyardım Allah ne zamana nasip ederse razıyım hayırlısı olsun da

Mevsimsel olabilirmi o metalik ta 2 3 gündür bendede var su içiyorum tatlı yiyorum yine gecmiyo anlamadim valla çok sınır bozucu bir şey eskilerden olurdu hatırlıyorum ama geçerdi birde omega 3 kullanıyorum o mu yapıyor diye bugün google bakayım dedim hatta

Artvin'e canım başka şehirde olacağız. Taşınma olurken hamile kalanlardan olurum hep duyardım Allah ne zamana nasip ederse razıyım hayırlısı olsun da
Ay rabbim nasip eylesin bizdede var taşınma işleri işte tadilat falan buaralar kafa yi başka yine cevirdim bebek memek gitti akıldan artvin güzel şehir ya havası suyu oh miss

Bendede metalik tat var canim mevsimsel olabilirmi acaba ya 2 3 gündür sabah uyanıyorum ağzınm kupkuru demir tadı var gün icin de devam ediyor gebeliğe yormadım yeni kan tahliller yapıldı şeker falan da yok bilemedim mevsime yordum

Bu ayda negatifimi aldım

Eklentiler

• 735FCDE7-DB22-4051-AA50-0831FF309285.jpeg
    179,8 KB · Görüntüleme: 49
kizlar size birsey sormak istiyorum ilk defa ovilasyon testi yaptım C net kırmızı çizgi T az silik bu durum ne oluyor ?

Ay rabbim nasip eylesin bizdede var taşınma işleri işte tadilat falan buaralar kafa yi başka yine cevirdim bebek memek gitti akıldan artvin güzel şehir ya havası suyu oh miss
Aynen canım hakkımızda güzel şeyler olsun. Evet güzel yer sonuçta orası da karadeniz ama sahilim olmayacak bir süre napalım herşey gelecek için.
Bilmiyorm Mevsimsel mi ney ama geçiyor ya yenen içilene göre de olurmuş metalik ara tat zaten

Büyük ihtimalle öyle bişe sanırım test yaptım negatif

Canım hayırlı olsun çok sevindim

Harika ! Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bugun de testlerim boyle cikti. Cok asiri uyku hali var, bazen karnim bacaklarim ve belim agriyor. Bir de aksamlari usume var. Regle 4 gun kaldi. Umarim her sey normal ilerliyordur

Aynen cnm cok teskkur ederm. Benm zaten yumrtalarm gelisip buyuyordu niye verdi anlamadm. Hadi verdin igne nie yapmadin neyse cnm. İnsallh degerlerin guzel guzel katlanir

Kizlar benm teste cok inancm kalmasa da birileri bunlari yorumlasin ya catlama yok demisti doktor 29 mayis catlama gostermisti simdi tekrar pik gorunuyor . Acaba bu sefer gercekten catlama olacak mi ? Benm test uzmani olmam lazm artk ama bisi anlamadim kendimden

Eklentiler

• 1622623215902.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210529_113518.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 41
Canım bugün baya pik olmuş

Cnm bat ne zaman senin bence değerlendir gayet pik gözüküyor

Cnm bat ne zaman senin bence değerlendir gayet pik gözüküyor
Bata daha cok var 21 haziran. Her ay oldugu gibi yine pik ve esim yok hahayy.cildiracm artik bu nedr denk gelio neyse eger pikse zaten iki gun surer catlama zamanina yetisir artk insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…