Hadi hayırlısı olsun canım.. Bu kez herşey gönlünce olacakGunaydin fistiklar, Sonunda reglimi oldum 3 gun gecikmeyle bugun ignelerimi alip asilama icin hazirliklara baslicam dua edin bana ne olur
Cnm ben gordum cizgiyi insallh bebegin sesninledr. Yarin obur gun de yap insallh koyulasir. Klomen mi kullandn acaba. Kacinci gun catlama oldu.Günaydınn kızlariğnemin 14.günü testim böyle hemen ikinci çizgiyi silik bi şekilde gördüm bat 5 haziran. Ne dersiniz var mı sizce çizgi yoksa ben çok olsun istediğim için mi görüyorum
Geçti mi ki Bat canım?Günaydın kızlar, tekrar test yaptım negatif. Bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim
İnsallh nasip olur bu ay.Gunaydin fistiklar, Sonunda reglimi oldum 3 gun gecikmeyle bugun ignelerimi alip asilama icin hazirliklara baslicam dua edin bana ne olur
2 gün geçti canımGeçti mi ki Bat canım?
Ooo inşallah güzel haberler gelecek test tekrarla bide kan ver bakalim neler çıkcakEvet canım 31 di
Yaaa belki kanda çıkar biseyler dogy nın de hayrını görmedik denemedik demeyiz bariGünaydın kızlar, tekrar test yaptım negatif. Bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim
Testi yaptigini gördüm sonradanOoo inşallah güzel haberler gelecek test tekrarla bide kan ver bakalim neler çıkcakbelirti varmı canim
Yok yavrum ikinci istiyoruz ilkinde bi hafta sonra anlamistim kasik agrim olmustu simdi 4 gun var ama hic belirtim yokBen de 35’e 2 ay ama tık olmayacak gibi
İlk gebelik mi olacak?
Canım bemde gördüm silik bi çizgi var
Evden çıkmadan ararım canım. İlla yapan bi hastane bulurum heraldeGeçmiş olsun canım alırlar bnce ya istersen gitmeden ara özel hastaneyse boşuna gitmemiş olursun
İnşallah canım çok teşekkür ederimCnm ben gordum cizgiyi insallh bebegin sesninledr. Yarin obur gun de yap insallh koyulasir. Klomen mi kullandn acaba. Kacinci gun catlama oldu.
Bekleyecez bakalım mecburBatı bekle gecikirse yap canim
Erken yapip negayof gormei daha kotu zamani gelsin zaten ya regl olursun ya gecikir ona göre yapBekleyecez bakalım mecbur
Amin cnm insallh. Ben klomen kullandm ama igne vermedi adetin 11. Gunu 19 mm olmus yumrtalar catlar dedi de bilemedim vursa miydm. Simdi diyorm acaba catliyor mu catllamiyor mu❤
Evden çıkmadan ararım canım. İlla yapan bi hastane bulurum heralde
İnşallah canım çok teşekkür ederimkuzum ben pkoluyum 21 aylık evliyim hiç korunmadım ilk defa bu ay klomen ve çatlatma kullandık 19 mayıs akşam saat 7 de vuruldum iğneyi çatlama 21 mayıs akşamı 9 gibi kasıklarımda ve belimde ağrı oldu 3 dk falan sürdü onu çatlama belirtisi olarak düşündüm. Sonrasındaki günlerde hafif hafif kasık ağrılarım oldu 9.gün ve 10. Gün sabahları bulantım oldu ben hep onları yalancı belirtilir diye pek umutlanmak istemedim. Yorgunluk uyku hali vardı böyle yemek yaparken falan gözlerim kapanacak gibi oluyordu. Ve üç gün önce 11. Gün yani sırtımda bi acı benim 24 yıldır sırtımda hiç sivilce olduğunu bilmem sırtımda irili ufaklı birçok sivilce çıkmış. Tek ayırt edici belirtim bu açıkçası diğerlerini pek belirti değildir diye düşünmüştüm. rabbim nasip etmiştir İnşallah hayırlısı ile
Hadi yaaaevet canim dogru. Valla genetik benimki annem 54 yasinda 50 kilo baba 65 yasinda 60 kilo oyuzden alsam fena olmaz ama olmuyo pek
Canım herhangi bir problemin yoksa çatlar büyük ihtimalle gün aşırı değerlendirmeye çqlış imkanın varsa ve ilişki sonrasında en az 40 dakika ayaklarımı yatağın başına dayadım belim ağrıdı ama dayanmaya çalıştım sonrada biraz sağ tarafıma biraz sol tarafıma dönüp uyudum canım. Bide bize doktor iğneyi akşam 7 de vur yarın sabah değil sonraki sabah 7 de ilişki olsun dedi. 36 saat sonrası yani bi kaç sayfada okudum sabahki spermler daha kaliteli oluyormuş. Ve 7 gün ilişkiye girmemiştik 7 günlük spermle ilişkiye girmiştik bayatlamıştır falan muhabbeti dönmüştü burda rabbim nasip edecekse hiç bir bahane aramaz. Bu ay gün aşırı değerlendir sonrasında kalkma inşallah alırsın mutlu haberi olmazsa da bidaha ki ay doktorundan iste mutlaka iğneyi. Zaten sen istemeden bu sefer kendisi verecektir diye düşünüyorumAmin cnm insallh. Ben klomen kullandm ama igne vermedi adetin 11. Gunu 19 mm olmus yumrtalar catlar dedi de bilemedim vursa miydm. Simdi diyorm acaba catliyor mu catllamiyor mu
Çok güzel ben baya yoğundum sürekli giremiyorum malum sınavlar var. Birde eşim iş durumları vardı onun heyecanı orayı ara burayı derken giremedim çook iyiyim herşey daha iyi olur inşallah. Eşim işi aldı taşınma durumlarım olacak bir sürü şeyler
İnşAllah hamilesindir canım.Yusra-61 beni listeye eklemeyi unutmuşsun bat 2 haziran yani bugündü ve ben bunu yeni farkediyorum sabaha eğer gelmezse gebelik testi yapayım mı kararsızım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bu ay değişik hissediyorum. Benim normalde bir gün önceden ağrılarım başlar şuan hala ağrı yok arada sızılar girip çıkıyor. Geçen hafta perşembe günü kasığıma bi anda kramp gibi bi sancı girdi bikaç dk geçmedi o güne kadar pek takılmadım ama o sancıya anlam veremedim kafam karıştı ve acaba demeye başladım. Ağzımda metalik tat var ama daha önceki aylarda da yaşadım çoğu belirtiyi üzülmek istemiyorum of napsam yaaa
Yaaaa süper bi haber bu çok sevindim canım hamdolsun inşallah diğer haberle de bizi böyle sevindirirsinÇok güzel ben baya yoğundum sürekli giremiyorum malum sınavlar var. Birde eşim iş durumları vardı onun heyecanı orayı ara burayı derken giremedim çook iyiyim herşey daha iyi olur inşallah. Eşim işi aldı taşınma durumlarım olacak bir sürü şeyler
Bence normal her gece üst üste adama bunu yaşatma canım birşey böyle olacak diye olmuyor öyle çocuk olacak derken adamın cinselliğe istediği olmaz şartlı ilişki.Kizlar cok ozel olacak da bir sey sorabilir miyim. Biz yumrtlama gununden denemeye basliyorz hani 3 gun uste uste olsn die. 3. Gun hep sknti cikio esimden kaynakli. Sizde bir sknti oluyor mu. Ya da sizcr nedendr
Evet kuzum bende çookk mutluyum atama zamanı belli değil 1 ay sürer dediler ama olsun işimiz var zaten bekleriz daimi artık ayrılmayacağız iş oldu bebiş de arkasından gelir dilerimYaaaa süper bi haber bu çok sevindim canım hamdolsun inşallah diğer haberle de bizi böyle sevindirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?