Maşallah bende oğlanda ilk denemede hamile kalmıştımKesinlikle nasip işi. Ben kızımda sadece 2 deneme ile hamile kalmıştım koca ayda. Ki haşimato var bende..
Ben amuda kalkamam zaten de ama bacaklarımı yukarı kaldırıp da yatıyorum bi yarım saat kadar vallaha her yol mubah diye herşeyi deniyorum artık başka çare yokGün aşırı değerlendir bence zaten sperm 72 saate kadar yaşıyomuş . Erkekler biraz zor gidiyo test için ama ne kadar erken gitse o kadar iyi tabii ki. İlişkiden sonra yüzüstü yat bide amuda kalkanlar var ama ben hiç denemedim. Artık ne yapacağımızı şaşırdık her yolu deniyoruz
Yok kuzum listesiz devam ediyoruz buradan ben çok yoğunum bu aralar artık liste işi bitti. Takılalım böyle
Yarın daha iyi silinir diye düşünüyorum canım benimOvülasyon testim bakabilir misiniz sizce çatlamış mı arkadaşlar ya da silikleşmeye var mı son 2 tanesi bugüne ait öğlen ve akşam 2 günde bir değerlendiriyorum bugün değerlendirmiycem yorumlayabilir misiniz rica etsem
Peki cnm sen bilirsin böylede güzelYok kuzum listesiz devam ediyoruz buradan ben çok yoğunum bu aralar artık liste işi bitti. Takılalım böyle
Canım bilgilerindeki 43 kilo doğru mu ? Boyun da 1.68’miş. Kilo almaya mı çalışıyorsun, vermeye değil herhalde di miEvleneli 1.5 sene oldu . 9-10 aydir da deniyoruz,hem yastan hemde amh kaynakli yeter dedik
Çok doğal değil mi sence de...İnsan fizyolojisine aykırı bence , eşin normal yani. Hergün yapanları hiç anlayamıyorum şahsenKizlar cok ozel olacak da bir sey sorabilir miyim. Biz yumrtlama gununden denemeye basliyorz hani 3 gun uste uste olsn die. 3. Gun hep sknti cikio esimden kaynakli. Sizde bir sknti oluyor mu. Ya da sizcr nedendr
Kizlar cok ozel olacak da bir sey sorabilir miyim. Biz yumrtlama gununden denemeye basliyorz hani 3 gun uste uste olsn die. 3. Gun hep sknti cikio esimden kaynakli. Sizde bir sknti oluyor mu. Ya da sizcr nedendr
Ayy arkadaşım okadar güldüm ki anlatamam karnıma ağrılar girdi bı an eşimle kendimi o şekilde hayal ettim ayyyCok guldum ya insallh deger de tutar
Esim gecen dio gel kiz seni de sallayin axck ayaklarindan tutum da. Ya olmaz deli misn dedm daha bir ay buna gulersin sen dedimAyy arkadaşım okadar güldüm ki anlatamam karnıma ağrılar girdi bı an eşimle kendimi o şekilde hayal ettim ayyy
Olabilir ya. Bugun mirin kirin etti secme miyim ben her gun her gun ne istyorsn dioKız adamlar kaçacak delik arıyorlar bizden bazen
Önceden biz kacacak yer arıyorduk şimdi onlar
Yani ewet iki gunden sonra ara vermem gerekiyor yoksa stres oluyor o da.Çok doğal değil mi sence de...İnsan fizyolojisine aykırı bence , eşin normal yani. Hergün yapanları hiç anlayamıyorum şahsen
Batı bekle gecikirse yap canimYok canım benim ya baya negatif. Ama gün boyu bol sıvı aldım ve akşam yaptım. Sabah belki tekrarlarim.
Kuzu var ne zamandı senin geciktimiYarın sabah ilk idrarla tekrar bakacam canım.
Valla pek umudum kalmadı ama sabah tekrar test yapacağım, tek umut bat günü ilk idrar değil, ilk idrardan 2 saat sonra test yaptım belki o yüzden çıkmamıştır diyorum ama bakalım.
Yok kuzum listesiz devam ediyoruz buradan ben çok yoğunum bu aralar artık liste işi bitti. Takılalım böyle
Canim benimki de ayni yani hatta bende artık üst üste olunca sıkılıyorum sonra sıkıntı oluyo ama hallediyozKizlar cok ozel olacak da bir sey sorabilir miyim. Biz yumrtlama gununden denemeye basliyorz hani 3 gun uste uste olsn die. 3. Gun hep sknti cikio esimden kaynakli. Sizde bir sknti oluyor mu. Ya da sizcr nedendr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?