Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

seninde içinde varmış .aynen öyle yaptınnn cicim .çok komik duruma düştün gerçekten ..bu konuyu açan arkadaşa onca şey sandın sen ondan beterini yaptınnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
başka isimle üye olupp izini kaybettirmeye çalıştın ama beceremedinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

vallaa bacımm nasılda bulmuşsunnn :lepi: evett yazdığının aynısını yaptı :roflol: demekkii neymişşş bırakırmışsın ölmezmişsinn bir a.çirkini gider bir a.güzeli gelir bu işler böleeeee :lepi:

:lepi::lepi:delikafadulden

kızım a. çirkin a. Güzel ne
haaaa anladım armutçirkini demişsin sennn allasenn

kızım a. çirkin a. Güzel ne
haaaa anladım armutçirkini demişsin sennn allasenn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne demişler büyük lokma yee ama büyük söz konuşma....

canım merhaba.nerelerdesin ya.her girdiğimde bakınıyorum,sitene yoksun.bittimi işlerin.nasılsın bu arada
merhaba canımm ..iyim saol kevokum sen nasılsınn ..benim işler yoğun bu aralar işleri büyütüyorumm .şimdide sakallı iplerden klozet takımları yapıyorum ..istermisin sanada yapayımmı kaydirigubbakcemile3

merhaba canımm ..iyim saol kevokum sen nasılsınn ..benim işler yoğun bu aralar işleri büyütüyorumm .şimdide sakallı iplerden klozet takımları yapıyorum ..istermisin sanada yapayımmı kaydirigubbakcemile3

Oooo hakkatten büyümüş işler yaa.maşallah ellerine sağlık.hayrını gör.bi şirket olucaksın inşallah..yerimseniben
teklifin için sağol.almış kadar oldum..opuyorumnanaktan

banada yardım edin lütfen nasıl oluyor bu sütle maydonoz buharı kızlar tam net olara tarifini yazarmısınız siteye yeni üye oldum

hoşgeldin bende bu ay deniycem adetimin songünü bugün bu akşam başlıycam okuduklarıma göre yarım lt.süte bir bağ maydonozu kaynatıyorsun üstüne oturuyorsun soğuyana kadar.. Sonra üşütmeden yatman lazım ama ilişki olayını tam anlamadım ...

Vallah bu süt maydanoz buhar olayını bende bu ay deneyeceğim. İnşallah iyi gelir. Ama kaç gün yapılacak bu?
2 senedir deniyoruz hala yok bir şeyler. Eltimler bebek istediler ve hemen o ay hamile kaldı. Şimdi de 6 aylık hamile. Vallah istemeden insan üzülüyor. Yani kıskanmıyorum ama ne bileyim. Allah hayırlısını versin tabii ki, ama öyle deyip yine de içimde bir burukluk oluyor. Bende her ay hamile miyim diyorum ve adet olduğum gün hayal kırıklığına uğruyorum. Bu sabah da aynı şey oldu (
Her neyse bu buhar kürünü bende deneyeceğim inşallah. Annemin anneannesinde bile fayda etmiş geçen annemle konuşurken lafı açıldı. yani 100 sene önce diyelim biz yaklaşık olarak.
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin.

arkadaşlar bu tür işlemlere dikkat edin, rahim düşüklügüne sebep oldugunu duymuştum, en azından cok sıcak oturmayın.

merhaba kizlar,bu sut ve maydanoz buharina oturmami bana teyzemin kizinin kaynanasi demisti bundan aylar once ben takmamistim yapmadim.2-3 gundur aklima takildi netden arastirdim baya yapanlarda varmis bende yapiyim desim su an buharin ustundeyim,belime battaniye sarmis vaziyette dizlerim ayaklarim agridi uyusmak uzere.insallah fayasini gorurum.sifa ALLAHdan diliyorum insallah.allah herkeze isteyenlere versin.23 yasindayim bi dusugum oldu malesef,insallah bu sonuc verir faydasini gorenlerden olurum.

bu ay bende yaptım süt buharını 4 gün ve bir sürü yönten adet tarihim 17 aralık göğüsler felaket ağrıyo acayip bi akıntı var onun dışında hiçbir belirti yok umarım bu ay olur

slm kızlar bende aranıza katılabilirmiyim? benimde 2 yılı aşkındır çocuğum olmuyo eşiminde benimde testlerimiz normal ama bende enf. olduğu söyledi dokt. fitil ve antibiyotik verdi adet bitiminden sonra kullandım ve 15 gün ilişki yasak dedi acaba bu süt buharını yapmak istiyorum tarif ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar bu buharı ilk kızıma hamile kaldığım ay yapmıştım içine 1 şişe de balık yağı dökmüştüm 1 kutu vicks 1 lt yağ 1 demet maydanoz buharına oturup battaniyeyle sarmıştım her tarafımı buhar işlemi bitince göbeğin alt kısmına yakı yapıştırıp sabaha kadar öyle yatmıştım yakı acayip sıcak tutuyor arkadaşa ebe bu şekilde yapılmasını söylemiş felaket akıntı olmuştu kendinizi bu işlemden sonra çok iyi koruyun sakın üşütmeyin inşallah faydasını görürsünüz pekçok insan için kocakarı yöntemi ama çoğu zaman işe yarıyor kuzenim yapmış bunu nerdeyse 30 yıl önce arka arkaya 3 kızı oldu süt buharı sanırım yüzyıllardır bebek için halk arasında uygulanan bir yöntem inşallah tez zamanda sizlerde kuzucuklarınıza kavuşursunuz

bende 6 aydır bebek ıstıyorum sorun yok ama bebıste yok henuz bbu maydonoz olayını arastırdım baya bende baslıcam insallah olur rabbım butun bebek isteyenlere hayırlısıyla versın:))bırde bana tabı:))insallah faydasını gorurum son yapanlarda hamılelık varmı lutfen son yapanlar gırdıklerınde yazabılırlermı..insallah tez zamanda dualarımız kabul olur allahım amiiiin

BENde merak edip yapmak istiyorum herkes hamile kaldım diyor kimse kalmadım demiyorki araştırdıklarıma göre yapalım yukarıda bi arkadaş rahim düşüklüğü yapıor demiş o nedemek öle ya şimdi iyice kafam karıştı 3 aydır deniyoruz ama olmuyor adet düzensizliği vardı şimdi o düzeldi çalışıyoruz ama olmuyor neden ki yaw

cnm benım hıc bı problemım yok 6 aydır ugrasıyoruzkısmet hersey ben basladım maydonoz kürüne bugun 3, olacak daha yapsammı bılmıyorum ya nasıp kısmet Allahtan rabbım werır bıgun ınsaallh işte artık belkı vesıle olur dıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…