seninde içinde varmış .aynen öyle yaptınnn cicim .çok komik duruma düştün gerçekten ..bu konuyu açan arkadaşa onca şey sandın sen ondan beterini yaptınnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:canım beniiim ne sinirleniyosunkiiii boşveeeeeer hayret bişeey..napçan bizde komşusuna kızmıştık meğersee boşuna yapmamış o öylee..neysee benim msnemde de beli zaten onun listesinde değilim diye ama engellememiş.bende başarılar diledim okadaar..güle güle büyütsüüün çocuğunuu allaha emanet olsuun..
bend eböyle yapıcam hamile kalıcam kaçıcam kimseye haber vermedeeennkaydirigubbakcemile3..ama biraz zooor çünkü hem faceden bulursunuz beni hem telefonumdaan hele sibel hemen mekanımı basaaar,evimide öğrendiiikaydirigubbakcemile3
abuu ben sizii bırakırmıyıım yaaaawww,kıyamaam ölürüüüm ..çok seviyoruum siziii.bir selimina gideeeeeeerr BİR SELİMİNA GELİİİİİİİR..kaydirigubbakcemile5
seninde içinde varmış .aynen öyle yaptınnn cicim .çok komik duruma düştün gerçekten ..bu konuyu açan arkadaşa onca şey sandın sen ondan beterini yaptınnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
başka isimle üye olupp izini kaybettirmeye çalıştın ama beceremedinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
seninde içinde varmış .aynen öyle yaptınnn cicim .çok komik duruma düştün gerçekten ..bu konuyu açan arkadaşa onca şey sandın sen ondan beterini yaptınnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
başka isimle üye olupp izini kaybettirmeye çalıştın ama beceremedinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vallaa bacımm nasılda bulmuşsunnn :lepi: evett yazdığının aynısını yaptı :roflol: demekkii neymişşş bırakırmışsın ölmezmişsinn bir a.çirkini gider bir a.güzeli gelir bu işler böleeeee :lepi:
kızım a. çirkin a. Güzel nevallaa bacımm nasılda bulmuşsunnn :lepi: Evett yazdığının aynısını yaptı :roflol: Demekkii neymişşş bırakırmışsın ölmezmişsinn bir a.çirkini gider bir a.güzeli gelir bu işler böleeeee :lepi:
vallaa bacımm nasılda bulmuşsunnn :lepi: evett yazdığının aynısını yaptı :roflol: demekkii neymişşş bırakırmışsın ölmezmişsinn bir a.çirkini gider bir a.güzeli gelir bu işler böleeeee :lepi:
kızım a. çirkin a. Güzel ne
haaaa anladım armutçirkini demişsin sennn allasenn
kızım a. çirkin a. Güzel ne
haaaa anladım armutçirkini demişsin sennn allasenn
Başka isimle üye olupp izini kaybettirmeye çalıştın ama beceremedinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
vallaa bacımm nasılda bulmuşsunnn :lepi: Evett yazdığının aynısını yaptı :roflol: Demekkii neymişşş bırakırmışsın ölmezmişsinn bir a.çirkini gider bir a.güzeli gelir bu işler böleeeee :lepi:
merhaba canımm ..iyim saol kevokum sen nasılsınn ..benim işler yoğun bu aralar işleri büyütüyorumm .şimdide sakallı iplerden klozet takımları yapıyorum ..istermisin sanada yapayımmı kaydirigubbakcemile3canım merhaba.nerelerdesin ya.her girdiğimde bakınıyorum,sitene yoksun.bittimi işlerin.nasılsın bu arada
eee esram bazı insanlar öylee işte ne oldum delisi oluyorlarr sempatiksalakcinnine demişler büyük lokma yee ama büyük söz konuşma....
merhaba canımm ..iyim saol kevokum sen nasılsınn ..benim işler yoğun bu aralar işleri büyütüyorumm .şimdide sakallı iplerden klozet takımları yapıyorum ..istermisin sanada yapayımmı kaydirigubbakcemile3
banada yardım edin lütfen nasıl oluyor bu sütle maydonoz buharı kızlar tam net olara tarifini yazarmısınız siteye yeni üye oldum
BENde merak edip yapmak istiyorum herkes hamile kaldım diyor kimse kalmadım demiyorki araştırdıklarıma göreyapalım yukarıda bi arkadaş rahim düşüklüğü yapıor demiş o nedemek öle ya şimdi iyice kafam karıştı 3 aydır deniyoruz ama olmuyor adet düzensizliği vardı şimdi o düzeldi çalışıyoruz ama olmuyor neden ki yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?