canım ya bende idrar yolları iltihaplanması war 1 haftadr antibiyotik kullanıorum.hamişş kalmayıda çok istiyorumm iltihaplanma oldgu içn kalamazmıyım yani şimdii ya zaten eşimle ayda 3 5 gün görşyrzz umudumm tükendii yani
gaamzelim,bilgilerin için çok mersi....Biliyormusun,benim 11.günü alttan hafif kasılmalar vardı,işte sizlere sorduğum sıralar cevap gelmeyince yaptım bu buharı,ve yaptığım anda o ağrılar kesildi.Ağrıların biliyordum ki bir enfeksiyon olduğunu.Şimdilik bir ağrı yok,önceki yazılarda "yumuşları pişirmiş falan" dendi,bu yüzden soru işareti var kafamda....Ama şu bir gerçek iltihaplanma gebe olmama sebebi....
bebegem bu bilgi için çok teşekkür ederim. bende dün bu yorumları okuduktan sonra doktorumu aradım oda maydonozun faydası kadar zararlı olduğunu anlattı özelliklede bu şekilde üzerine oturmanın fazla sıcak ve buharın yumurtalıkları etkilediğini söyledi.Bana ender saraçın soğan kürü mantıklı gelmişti onuda soracaktım ama utandımarkadaşlar benim komşumda böyle sıcak süt ve maydonozu denedi...
fakat o ay hamile kalmadı doktora gitti doktorda rahmin sıcak buhardan büzüşmüş ve sarkmış dedi....
şimdi ise çooooooooooooooook uzun tedavi gerekiyormuş....
bebegem bu bilgi için çok teşekkür ederim. bende dün bu yorumları okuduktan sonra doktorumu aradım oda maydonozun faydası kadar zararlı olduğunu anlattı özelliklede bu şekilde üzerine oturmanın fazla sıcak ve buharın yumurtalıkları etkilediğini söyledi.Bana ender saraçın soğan kürü mantıklı gelmişti onuda soracaktım ama utandımlmaz: onuda başka bi doktara danışsak sonuçta onun suyunu içiyoruz iltihapları atmaya yardımcı olur diye düşünüyorum:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?