Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

ben bu arkadaş için demiştim aydan arkadaş.

gaamzelim,bilgilerin için çok mersi....Biliyormusun,benim 11.günü alttan hafif kasılmalar vardı,işte sizlere sorduğum sıralar cevap gelmeyince yaptım bu buharı,ve yaptığım anda o ağrılar kesildi.Ağrıların biliyordum ki bir enfeksiyon olduğunu.Şimdilik bir ağrı yok,önceki yazılarda "yumuşları pişirmiş falan" dendi,bu yüzden soru işareti var kafamda....Ama şu bir gerçek iltihaplanma gebe olmama sebebi....

rica ederim, bende süt ve maydonoz denemiştim iyi gelmişti, hele bu mevsimde tam uygulanacak bir uygulama, çok sıcaklarda yanıyon, çok soğuklarda üşütme tehliken var eylül ekim aylar bu uygulama için güzel aylar bende bugün başlayacağım

gaamzelim selam,ben su,maydonoz ve karabiber ile denedim,sence etkisi nasıl olur?Neden süt oluyorda su olmuyor,merak ettim doğrusu.Birde ben denedikten sonra normal eşofmanlarımı giyiniyorum,birde çorap,öylece hayatıma devam ediyorum.Önceki yazılarda yok yorgan altına girilecek,yok ilişki hemen olacak(herkesin söylediği herşeye saygı duyuyorum) sence doğrumu?

arkadaşlar merhaba bende çukulata kisti ve polikistik over var.tüp bebek servisine kayıt yaptırdık aşılama olmadı çünkü hem kist va hemde yumurta oluşmadı.rahim filmi temiz tüpler açık 2 adet ameliyat geçirdim biri açık biri lap.tüp bebek içinde kan verdik sonuçları bekliyorum bugün adetimin 2. günü dedim ya biraz araştırma yaptım şimdi
1-adetimin son günü buharı yapsam aynı gün eşimle birlikte mi olmam lazım ama o günler yumurtlama dönemi değil?adetin son günü ve sonrasında buhar olayını kaç defa yapmak lazım ?
2-adet bittikten 7 gün sonra kistler için soğan kürüne başlasam olur mu
özetle şimdi adetli olduğum için bitince buhar olayını yapsam 7 gün sonra da soğan kürüne başlayıp 15 gün yapsam olur mu?
kızlar cevap verirseniz sevinirim..

Son düzenleme:
aydan 123 mrb benimde idrar yollarında iltihaplanma sorunum var banada maydonoz önerdiler bende 3 ay sonra falan gebelik düşünüyorum bu maydonoz hamile kalmak içinmi yoksa iltihap içinmi önemli sence ben nezaman yapim:gitme:

Selam Emine,ben bu maydonoz süt olayını yeni duydum,yaptım,sanırım başarılı olamadım...Çünki o ay benden aşırı şekilde sarı leke geldi,hiç böyle birşey olmamıştı.Ama lekeler yumurtlamadan sonra geldi.Yani iltihap gitti anlamında diil,sanki yeniden oluştu.Sanırım doktorun verdiği antipiyotiklerdendir,ama bu seferde olmadı.(gebelik)Her ay bir kür duyup,uyguluyorum,her ayda bir umut,bakalım nereye kadar...Şimdide adaçayı yağı olayını denicem ama aklıma geldikçe korkuyorum,nasıl olacak diye,bakalım,bekleyip görecem....

gaamzelim,sanırım yoksun,yine sana selam.... beni okuyorsundur umarım,bir sorum olacak,adaçayı yağını hiç kullandın mı?Çok iyi olduğunu okudum,bir fikrin varsa lütfen bir şeyler yaz,şimdilik hoşçakal...

arkadaşlar benim komşumda böyle sıcak süt ve maydonozu denedi...

fakat o ay hamile kalmadı doktora gitti doktorda rahmin sıcak buhardan büzüşmüş ve sarkmış dedi....

şimdi ise çooooooooooooooook uzun tedavi gerekiyormuş....

bebegem bu bilgi için çok teşekkür ederim. bende dün bu yorumları okuduktan sonra doktorumu aradım oda maydonozun faydası kadar zararlı olduğunu anlattı özelliklede bu şekilde üzerine oturmanın fazla sıcak ve buharın yumurtalıkları etkilediğini söyledi.Bana ender saraçın soğan kürü mantıklı gelmişti onuda soracaktım ama utandımlmaz: onuda başka bi doktara danışsak sonuçta onun suyunu içiyoruz iltihapları atmaya yardımcı olur diye düşünüyorum:bbo:

katılıyorum cok zararlı bn mayonozu yaptıgım ay hamile kaldım ancak yumurtlama dan sonra yapmıstım dıs gebelik oldum bnde gercekten zararlı

tabiki her seyin fazlasi zarar, ama bence yararida vardir. eskiden kadinlar hamama giderdi o zaman onlarinda sicak buhardan zarar gormeleri gerekirdi akannehir

BEN Suğan kürünü deniyorum ve bugün 5. günüm acayip derecede 23 yaşındayım hiç görmediğim kadar akıntım var....

ben faydasını görenlerdenim ilhitabı kistleri söküp atıyormuş zaten dediğim gibi çok akıntım oldu mucize gibi bir şey....

ben 10 gün daha denicem ve bırakıcam......

15 gün uygulanıyor çünkü ....

önümüzdeki ay 3. aşılamamı yaptırıcam......çok heyecanlıyımmmm

bence de sıcak rahime zarar verir diye düşünüyorum. bana göre de soğan suyu daha risksiz ce güvenilir. ben de düzenli olmasa da soğan suyunu yapıyorum. sonra da incir suyuna başlamayı düşünüyorum.

slm.maydonoz ve süt buharı tüplerdeki tıkanıklıkları açıyor diye yazmıs ve denemişsiniz.sizin adınıza sevindim.benimde tüplerim tıkanmış.benimkinin adı hidrosalpenks yazıyor.yani tüplerimin içinde sıvı varmış,sıvıyla tıkanış.peki bu buhar yada adaçayı yağı benim tüplerdeki sıvıyı nasıl giderip acabilecek? lütfen cvp yazarsanız sevinirim.

merhaba.maydonoz ve süt buharının tüpleri actığını yazmışsınız arkadaslar.benimde tüplerim tıkanmış,benimkine hidrosalpenks diyorlar.tüplerimin içi sıvıyla tıkanmış.bu buhar sıvı dolu tüplerimi acabilir mi?yada adacayı yağı... lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

slm arkadaslar. benimde tüplerim tıkanmış.benimki hidrosalpenks.yani iki tüpümde sıvıyla tıkanmış.adacayı yağı ve maydonoz-süt buharı bu sıvı dolu tüpleri nasıl acabilir lütfen cvp bekliyorum

lütfen doktora danışmadan bişi yapmayın çok zararlıymış bebek olsun derken başka hastalıklara davet çıkarmayın

lütfen daha çok bilgi verin bu maydonoz ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…