üle valla canım hakkaten ne sabır varmış bizde.canım ben bu ay yumurtlama dönemimde yapıcam hatta çatlama zamanı olmasına dikkat edicem.bide böle yapayım bakalım ne olucak.kıss şu preseedeı şöööylleeeeeeee detaylı anlatsana napıyo nasıl oluyo ne hisstettin.var ya adewt olmasam hemen yapıcam meraktan.
slm kızlar..
ben bu ay maydonozlu süt buharını yapmaya karar vermiştim ama iltihap için 5 tane fitil kullanmam gerekiyor.. fitil kullandığım sürece bu buharı nasıl yapıcam..
ve fitil bittikten sonra da zaten yumurtlama günlerine gelmiş olucam..
sizce fitille beraber buharı kullanmamda sakınca olur mu?
gerçi adaçayı yağını da almıştım, artık onu kullanamıycam herhalde..
napıcam kızlar.. akıl verin.. hangisini ne zaman yapayım, yada sadece fitillerimi mi kullanayım bu ay.. fisfisfis
CANIM BENCEE,FıTıLı KULLAN o daha önemli..istersen bu ay pas geç buharı.çünkü zaten olmaz.neden diyceksin..ilthabı kurutmadan,onu akıtmadan spermler değil yumurtalarına buluşmak rahimin öteki tarafına bile geçemiyolar.geçen ben yabancı bir kanalda gördüm görsel bidee.vajinanın kmple iç duvarı ilthablıyı ve spermler geçmeye çalışırken ölüyolardı..allah işi iştee..o yüzden sen bence tedavini ol güzelce fitilini kullan.ondan sonraki ay nasibse buharı yap..çünkü allah korusun ilthabı tedavi etmezsen sürekli devam eder..
tabi yine sana kalmış bir şey ama.benimde öyle bir tecrübem var az daha unutuyodum..doktorum banada fitil vermişti ama mantar başlanngıcıydı,bende fitili kullanırsam hamile kalabilirmiyim diye sorduğumda,bana demiştiki;sen önce tedavini uygula ondan sonra 2 aşamaya geçeriz demişti..geçmiş olsun canım beniim..:1hug:
saol canım yaa...
yorumun iyi geldi..
zaten ben akıntımın olduğundan bile haberdar değildim.. doktorum muayene sırasında fark etti ve çok az akıntın var fitil vericem dedi. 7 tane fitil verdi. bende adet olmadan 2 sini kullandım. resmen köpük şeklinde attı, çok şaşırdım, kasıklarımda ağrım bile vardı ve o ağrıdan eser bile kalmadı, bir anda kesti çok şaşırdım.. 5 tanesini de adet bittikten sonra kullanırım diye düşündüm.. şimdi adetim biter bitmez fitillerime başlıycam.
hepimiz için hayırlısı olur inşaallah..
5 tane fitil iltihabı atmata yeter mi peki?? .
acaba adet sancisina benzer sanci normal zamanda olursa bu iltihap mi var demek?????? bende adet olmadigim halde bazen adet sancisi gibi sanci cekiorum, stresden oluo sanmistim ama simdi süphelendim. düsündüm de ne zaman cok iltihap aksa agrimda cok olu. bu ne demek simdi yaaa
valla dogru, karnimin icini öyle dinliyorumki kulagimin biri sürekli ordaa :)
kizlar ben sifayi kapmisim, bilgisayara baktikca gözelrim aciyor. acayip hasta olcam sanirim. kendinize iyi bakin. haydi öptüm hepiniziiiii.
valla dogru, karnimin icini öyle dinliyorumki kulagimin biri sürekli ordaa :)
kizlar ben sifayi kapmisim, bilgisayara baktikca gözelrim aciyor. acayip hasta olcam sanirim. kendinize iyi bakin. haydi öptüm hepiniziiiii.
sütlü nuriyeler mayadonoz güsellerim şu adetim bi bitsede bende başlasam artık.ay bide bugün 3,günüm neredeyse yok bitti gibi. hiç böle olmazdı.bide hiç karnım ağrımadı bu ay.şaşırıdım.çok az sancım oldu çoookkk azzz.yok gibi.acaba buharın nimetlerimi.denediğimiz bazı şeyler bebek için işe yaramasada bazı şlere iyi geliyo.mesela adaçayı yağı sayesinde iltihaptan kurtuldum.buhar sayesindede galiba adet ağrılarımdan da kurtulucam.yada ne bilim psikolojikmiii.vayyy be arnavutgüzeli demek preseeed iiii heeee.seni cadııı.yok sinirliymişte yok eşi sadece fark var demiş mişteeee.hadi hadiiii.tatlıcadım benim.var ya ben bi kullanmaya başlayayım bütün detayları yazıcam.hatta var yaa tadını çıkarıcam şunun.ayyyy ne kötüyüüümmm.
yeter yeter,sen düzenli kullan yeter..sen adaçayı yağı niye yapmıyosun peki?onunda faydasını görürsün..fitili yaptınmı nomal pedinede aynı zamanda 3-4 damla damlat öyle yat..en azından ilthabını çabuk atmana yardımcı olur..için ferahlar vallaa:jeyyar:
aaa çok ilginç bir yöntemmiş
Allah isteyen herkese versin bebiş
bende yapcam hasta oluyum son gününe gelsin ondan sonra zaten önceki gebeliğimdede bu şekilde hamile kaldım ama düşük oldu hayırlısı kızlar bide bunu yaptıktan sonra kendinize dikkat edin üşütmeyim yoksa ben soğuk zamanlardada yapacaktım kendime güvenemediğim için yapmadım ama ben maydanoz ilave etmemiştim
bende yapcam hasta oluyum son gününe gelsin ondan sonra zaten önceki gebeliğimdede bu şekilde hamile kaldım ama düşük oldu hayırlısı kızlar bide bunu yaptıktan sonra kendinize dikkat edin üşütmeyim yoksa ben soğuk zamanlardada yapacaktım kendime güvenemediğim için yapmadım ama ben maydanoz ilave etmemiştim