canlarım kanı verdim şimdi girdim eve 13,30da belli olacak.gidip alıcam hemen.ayrıca doktorum idrar testini yineledi.yine 2 çizgi çıktı.doktor kesin diyo ama kan testinde değerlerine bakalım öyle kesinleşsin dedi.eşim izin aldı okuldan.beraber gidicez sonucu almaya.şuan yanımda selamları var.ayrıca allah hepsinden dua ettikleri için razı olsun diyo.2de yazarım sonucu.biz heyecandan ölüyoz.zamanın hızlı geçmesi için uyumayı düşünüyoruz.
seliminam kesin hamilesin o zamannnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
aleyküm selam..sende bizleerden selam söle tebrik ediyorum..
ohhh canım benim ya inan senin için bildiğim bütün duaları ediyorum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
heyecandan iş yerinde kıpır kıpır ne oldu diyo arkadaş teyze oluyom diyorummm:))
arnavutuma bile mesaj çektim uyuma selimina hamile hemen markete gel dedim::lepi:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
aleyküm selam..sende bizleerden selam söle tebrik ediyorum..
ohhh canım benim ya inan senin için bildiğim bütün duaları ediyorum:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
heyecandan iş yerinde kıpır kıpır ne oldu diyo arkadaş teyze oluyom diyorummm:))
arnavutuma bile mesaj çektim uyuma selimina hamile hemen markete gel dedim::lepi:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inşallah tatlım bende artık hamileyim galiba
kızlar eşim aramızda değil sanki adam transa geçti valla.uçuyo.ama bu kez çok değişkilik oldu bende.göğüs uçlarım kıpkırmızı ateş gibi yanıyo ve çok ağrıyolar.ayrıca adet sancısı gibi karnım ağrıdı akıntım falan hiç olmadı.27si günümdü ben hep diyodum ya saati bile şaşmaz mübareğin.1 gün geçti hemen test aldım ama bekledim .bu sabah eşim gittikten sonra yaptım.şok oldum.testi yaptım gözlerimi kapadım.ve banyodan çıktım.5 dakika sonra banyoya testi almaya gittim bayılacaktım neredeyse.
kızlar eşim aramızda değil sanki adam transa geçti valla.uçuyo.ama bu kez çok değişkilik oldu bende.göğüs uçlarım kıpkırmızı ateş gibi yanıyo ve çok ağrıyolar.ayrıca adet sancısı gibi karnım ağrıdı akıntım falan hiç olmadı.27si günümdü ben hep diyodum ya saati bile şaşmaz mübareğin.1 gün geçti hemen test aldım ama bekledim .bu sabah eşim gittikten sonra yaptım.şok oldum.testi yaptım gözlerimi kapadım.ve banyodan çıktım.5 dakika sonra banyoya testi almaya gittim bayılacaktım neredeyse.
geldim geldim canlarım buradayım.ya ben heyecandan ölüyom.şu kan testi sonucunu da bi alsam rahatlıycam iyice.annemlere daha haber vermedim.test sonucu ile onlara gidip müjdeyi vericez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?