cancağazlarımmm geldim geldim.kusura bakmayın kaç gündür giremedim.kısss ammaaa kaynatmışsınız ben yokken.hepsini okudum öldüm gülmekten inşallah bu ay daha çok güleceğiz.ben iyileştim çok şükür deee.annemi hastaneye götürdüm.onunla uğraştım.kıyamam yaa hasta canım benim.daha öncede söledimmi bilemiyorum.troid ve kolestrol problemi var.çok şükür kontrollerinde bi sorun çıkmadı.düzeliyo anacıığğğıımmmm.bide çok üzüldüğüm bişi oldu.moralim çok bozuktu.arnavutgüzeli hani köpişlerimiz olmuştu ya küçük küçük.bitanesi malesef öldü.hemde en sevdiğim köpiş.okadar üzüldüm ki anlatamam.böle işte.ama merak etmeyin.çok ciddi birşey olmadığı sürece asla yazmamazlık yapmam.özlemişim sizi.
cancağazlarımmm geldim geldim.kusura bakmayın kaç gündür giremedim.kısss ammaaa kaynatmışsınız ben yokken.hepsini okudum öldüm gülmekten inşallah bu ay daha çok güleceğiz.ben iyileştim çok şükür deee.annemi hastaneye götürdüm.onunla uğraştım.kıyamam yaa hasta canım benim.daha öncede söledimmi bilemiyorum.troid ve kolestrol problemi var.çok şükür kontrollerinde bi sorun çıkmadı.düzeliyo anacıığğğıımmmm.bide çok üzüldüğüm bişi oldu.moralim çok bozuktu.arnavutgüzeli hani köpişlerimiz olmuştu ya küçük küçük.bitanesi malesef öldü.hemde en sevdiğim köpiş.okadar üzüldüm ki anlatamam.böle işte.ama merak etmeyin.çok ciddi birşey olmadığı sürece asla yazmamazlık yapmam.özlemişim sizi.
herkese merhabalar baştan sona kadar bütün yazılanları okudum okurkende çok güldüm:roflol:
bende 6 senedir denemediğim şey kalmadı bu süt buharınıda deniyim bari belki bir işe yarar bellimi olur:CüvCüv: ......bugün adetimin 4. günü cuma günü bizim burda pazar var bol bol süt ve maydanoz almam gerekecek CADIARZU
arnavut güzeli ben geçen ay elma yağı kullanmıştım bu ay adaçayı yağınımı alsam ikisinin arasında bir fark varmı acaba aynıysa eğer elma yağım daha var geçen aydan israf etmiyeyimşakkıdı
Merhaba kızlar sanahtan berİ topİĞİ okuyorum ÖlddÜm valla gÜlmekten bende 3,5 yıllık evlİyİm 1,5 yıldırda Çocuk İÇİn uĞraŞıyoruz ama tık yok daha hİÇ denemedİm bÖyle Şeyler ama bunu denİcem hastaım Şİmdİ bugÜn 5. GÜn bu akŞam İŞ ÇıkıŞı gİdİp alcam maydanoz falan bu akŞam baŞlıcam valla bende İnŞ. İŞe yarar benİmde İltİhabım var bİraz fİtİl kullandım bİrde Şİmdİ bunu deneyeyİm bakalım ya
ya benİm mÜthİŞ kaŞıntım var ona bİr yan etkİ yapmaz İnŞ. Bu ne dersİnİz
benim yengemin 3 kiz kardesi de böyle hamile kalmis. ve ailesinde genelde bayanlar zor hamile kaldiklarindan irsi bir durum yani, herkes bunu denedikten sonra hamile kalmis. yengem istisna sadece. bende denendim bu ay, iceriyi bayagi bi rahatlatio ama bir ay denemek yetersiz, en azindan 3 ay denemeli. bende tekrar deniycem, bos durmak yok