simdi sevimsu dr da sanirim, ya sira bekliyor yada muayenede. güzel haberlerle döner insallah.
simdi sevimsu dr da sanirim, ya sira bekliyor yada muayenede. güzel haberlerle döner insallah.
olssuuuunnnnn dükkan önüde uyar banaa :icecream: ayyyyy bak şimdi hayal ettimde bütün kızlar toplandık kahvelerimizi içmişiz fallarımıza bakıyormuşuz ne o merak ettiniz dimi falda ne çıktı diyeee kürler canım kürlerr :roflol::roflol::roflol:
ayyy canım enişte bey kız senin neden hamile kalamadığın ortaya çıktııı adamı halsiz bırakıyomuşsuuuunnnsırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
selm kızlarrr buharm dün bitti 4gün yaptm daha yapmıcam korkakorka yaptm zaten tüplerime rahmime yumurtalğıma zarar verirmi korkusylaaa kızlar topkten hiç buhar yapıpta hamile kalan varmııııı ???cok merakettiimde bide bişii sorcam ben eşime adacayı yagı dedim aktar acı elma yagı vermiş aynı sey demiş ama üstünde sadece acı elma yagı yazıor...kullanmdm korktumdelikafadulden delikafadulden
geldim kızlar
çok şükür yumurtalarım iyiymiş pazartesi birdaha gitcem yumurta çatlatıcı verecekmiş
allahım bu ay ben ve arkadaşlarımı sevindir yarabbim hamile olalım.:Saruboceq:...eğer olmazsa allah izin verirse yukarda yazdığım kürü deniyecem tabi rahim filminden sonra..::çok üzgünüm:B]
SELAM MİLLET NABER :)NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ ARNAVUTUMUN TOPİĞİNDE YENİ BİR HAMİLE VAR ÇOK SEVİNDİM DARISI BİZİM BAŞIMIZADA:CüvCüv:SELİMİNA ARKADAŞIMIN DOPİĞİNDEDE BİR HAMİLE ÇIKACAK ÇOK YAKINDA İÇİME DOĞUYOR .sengözlerimebaksanab....... BEN AZ ÖNCE KOCA KARIDAN GELDİM GÖBEĞİMLE UĞRAŞTI YAVAŞ YAVAŞ DÜZELİYORMUŞ alkisalkisalkis AMA KARNIM SERTMİŞ KAN TOPLAMIŞ HERHALDE ONDANDIR DİYO KOCARI, BENCE DOĞRU SÖLÜYOR ÇÜNKÜ BENİM ADETİM 3 GÜN SÜRER VE ÇOK ÇOK AZ OLUR KANAMAM OLABİLİR YANİ -tatlicadiarzu-
VALLA BENDE BU AY ARNAVUTUMUN YAPTIĞI GİBİ YAPACAM KAFAMA TAKMIYACAM OLACAĞI VARSA OLSUN NASIL OLSA 1 AY SONRA MEMELEKETE ANNEMLERE GİDİYORUM DÖNDÜĞÜMDE TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYACAM ...EŞİMLEDE MECBURİ DEĞİL İSTEDİĞİM ZAMAN BERABER OLACAM BEBİŞ İÇİN DEĞİL
HAA ARNAVUTUM BENİMDE ADAÇAYI YAĞINDA PARANTEZ İÇİNDE (ACI ELMA)YAZIYORDU GEÇEN AY ONU KULLANMIŞTIM NE YANİ ŞİMDİ BEN YANLIŞ BİŞEYMİ KULLANDIM AMANIIIINNNNNNNN
:asigim:canım arkadaşlarıııım BİZDE ANNE ADAYI OLDUĞUMUZA GÖREEE:asigim: bizimde ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUUUN..dilerim gelecek yıl kucağımızda bebişlerimizle kutlarııız:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5..
günaydın kızlar... durualyam bir güzel şafak listesini güncellemişsin ellerine sağlık. dikkatimi çektide mehril ve NS72 arkadaşlarımızdan ses yok umarım müjdeli bir haberle dönerler.. meyra basmanında bugün şafak durualyanında yarınmış. hadi bakalım müjdeli haberi bekliyoz.. bu arada benim şafağımda en son bekle bekle gelmezki.. inşallah bugünlerde hamişimiz çıkarda topic şenlenir yaa.. kaydirigubbakcemile2
mehril ve ns72 arakadaşlarımız yoklar hala inşallah :cüvcüv: şenlensin topic inşallah :dance:
BENDE YANLIŞ ALMIŞIM AH AKILSIZ KAFAM AHHH :mymeka:BENİMKİMDE SADECE ELMA YAZMIYOR ACI ELMADA YAZIYOR BENDE NEDEN BU KADAR YAKTI BENİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM İNŞALAH BEN,M ŞEYİME BİŞEY OLMAMIŞTIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?