- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
ben sana anlatayim canim, selimina nerde bilmiyorum, kac gündür yok. sütün icine mi düstü nedir? :)))
canim yarim kilo süte bir demet maydonoz dogruyorsun, kaynatiyorsun bir güzel. dikkat et tasirma. sonra üzerine oturuyorsun, esin seninle dalga geciyor biraz ama takma yani. kendini bunu yaparken sicak tutman gerek sakin ihmal etme. adacayi yagi veya fitil kullanmak isteyenler buharda kalktiktan sonra kullanio. 45 dk felan oturman gerek. ben 5 gün boyunca yaptim. aslinda adetin 4. günü baslaniomus, ama biz arnavut güzeliyle kafa kafaya verdik ve yumurtlama gününde bitecek sekilde yaptik. bu arada bayaaa bi koptuk gülmekten. bence sayfalari bi oku. maydonozlari bicak yerine elimizle parcaladik. sonrasinda da iliskiye giriosun tabii gülmekten yapabilirsen. kolay gelsin sanada haydi bakalim. 4 kisi olduk burada deneyen. insallah sana bebisini hemen getirir bu yöntem.
canimmm insallah yeni eve bebek odasi da almayi nasip etsin Rabbim.
bacaklar agriyinca nasilda kafa caliso hemen bi yol buluo dimi? :ecrin_bebek:
yaa ben lazimliga oturdumya, hava almadi hic orasi, hani tencerenin de kapagina su birikir buhardan da, damlar asagiya. öyle oldu bende sip sip damladi hep süte.
cok komik oluo gercekten, kokuyo bir yandan, bende tv nin karsisinda yaptim hep, yoksa insan patlio, ne yapcagini sasio yani. ama elinde tesbihle sütün üstünde seni hayal ettim de bi ann kaydirigubbakcemile3 fotograf cektir, arkaya sütlü maydonoz hatirasi yazzzz ilerde bebise gösterirsin senin yüzünden bak ne hale geldim dersin lülülülülülü
insallah o kadar inandik, rabbim bosa cikarmasin. ama benim umutlarim yavas yavas gidio, en belirgin özellik akintiymis. hamile olunca adetine yakin akinti basliomus. bende yumurtlama bitti, akinti da bitti. hayirlisi belki de yine de olur diyorum bekliyorummm
ben sana anlatayim canim, selimina nerde bilmiyorum, kac gündür yok. sütün icine mi düstü nedir? :)))
canim yarim kilo süte bir demet maydonoz dogruyorsun, kaynatiyorsun bir güzel. dikkat et tasirma. sonra üzerine oturuyorsun, esin seninle dalga geciyor biraz ama takma yani. kendini bunu yaparken sicak tutman gerek sakin ihmal etme. adacayi yagi veya fitil kullanmak isteyenler buharda kalktiktan sonra kullanio. 45 dk felan oturman gerek. ben 5 gün boyunca yaptim. aslinda adetin 4. günü baslaniomus, ama biz arnavut güzeliyle kafa kafaya verdik ve yumurtlama gününde bitecek sekilde yaptik. bu arada bayaaa bi koptuk gülmekten. bence sayfalari bi oku. maydonozlari bicak yerine elimizle parcaladik. sonrasinda da iliskiye giriosun tabii gülmekten yapabilirsen. kolay gelsin sanada haydi bakalim. 4 kisi olduk burada deneyen. insallah sana bebisini hemen getirir bu yöntem.
ayy cok duygulandim ya saol iyi dileklerin icin.
ama napiyim ya, tv olmadan 45 dk öyle bos bos nasil gecsin? zaten lazimlik bi tarafima yapisti bi gece, yaninca birden ayaga firladim, tabii lazimlik da benle beraber kalkti ve birden düstü ters cevrildi. Allahtan parkenin üstündeydim de hali batmadiiii. rezaletti yani. sonra sinirli sinirli temizledim oaralari ahhh ahhhh bunlari yazalim da bebislerimize anlatalim neler cektik neleeeeeerrr
kız yeteeerrkaydirigubbakcemile3 valla çok kötü olduum valla tıkandım bu sefeeer .sen beni güldürüyon yaa allahımda seni güldürüsüüüüün..AMİİİİİN
GARİBİİM BİDE TEMİZLİK Mİ YAPTIN ALTIN ÇIPLAK ÇIPLAAK.hahahahahahahahahaha oooyy aayyy ..ben varyaa bütün yazıları kopyalayıp saklıyorum haberin olsuun.canım sıkıdımı açıp açıp okuyorum vallaaa:))))..
ama bu buhardan sonraki ilişki yokmuu..varyaa rezaleeet yaniii ..çatlıyoruum anlatasım vaar ama rütüüükk sağolsuun engelliyoo beniiikaydirigubbakcemile3..meyra allah iyiliğini versiin cadııı..sana bir sır verimiii benimde popomda yuvarlak tencere izi vaaar artık.ve eşim onu her gördüğündee yapamayıp başa sarıyoooz..gülmekteeeen ..yeter yazma artıık baaak çok güldüm bu gece başımaa bişey geleceek.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol::roflol:
iyilestim diodu selimina. ayyy corba yapalim onaa yaziiikk.
canim facebook taki adin veya soyadin ne, ben bugün üye oldum da, bir bakiodum kimseyi sana benzetemedim.
bu arada ankaraya tasininca gel bana, birinin elinden tut, biri de karninda olsunnn :Saruboceq:
geçen ay bende yapmıştım..eşim yan odada yanıma da gelmedi kaydirigubbakcemile3 ölüyoodu gülmekten..:roflol: içerden ha bire sesleniyoooo süt çocuğuuu...maydanozlu sütt ...süüüttçüüüüüü...bide yawwww senin yüzünden çocuk süt gibi bembeyaz çıkcak kaydirigubbakcemile3:roflol: bide ilişkiye girceğimiz zaman gülme krizine giriyodukkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..sende yapmışsıın haa vay bee hiç paylaşmadın sanırsaam..tüüh geç kalmışıız biiz kız meyraaadelikafadulden nerdesiiiiinnn..çalış çalış nereye kadaaar kaydirigubbakcemile.....
na matrak yaa, oof ne güldüüüm.sorma durualya kocalarımızın ağzında sakız olduk hayatımda duymadığım lakaplaar taktı banaa deli:dilcikar:..bide diyokii sen bunu bebiş için yaptığına eminmisin diyooo,heralde diyoruum kızaraak(beni sinirlendirip gülmeyi çok severde kendiler):mymekaİYOKİ;bence seen şeyin güzel olsun diye buhar tutyosuun ben anladııım diyooo..ne bu suratına yapmıyosun buharıı şeyine yapıyosuun ooh nee alaa..diye diye kızdırıyo beniii..hem benden yararlanıyosun diyoo gıcııııık:dilcikar:diğer kısımlarını hiç anlatmiyiiim zateeen o ayrı bir faciyaa ..belimdee kocaman bir bataniyee eşim bulamıyo beniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allahaşkına çek diyoo şuunu bataniyeylemi yatıyorum diyo anlamadıım zateen..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyse bukadar iştee..
aaaaa ben anlatmamışmıyım sana yaaaawwww ee ben yazdım sanıyoduummmm...delikafaduldenkusura bakma bebişim yaaaa.....senağlama ben geçen ay yumurtlama günümde yaptım ama olmadı tabiiiii aslında adet bittikten sonra 4-5 gün yapmak lazım...bu ay aşılamam tutmazsa önümüzdeki ay tekrar yapacam....Merak etme benim kocişde ne dalgalar geçiyoooo aynı senin kociş gibi kaydirigubbakcemile3:roflol: yok çocuk bembeyaz olcakmış benim yüzümden saçlarıda yemyeşil ..-tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı Ayyy canım benim umarım hepimiz hamile kalırız....
bidaha yapmana gerek kalmıycak benceee:teytey::CüvCüv::ecrin_bebek::1hug:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..
bide diyokii sen bunu bebiş için yaptığına eminmisin diyooo,heralde diyoruum kızaraak(beni sinirlendirip gülmeyi çok severde kendiler):mymekaİYOKİ;bence seen şeyin güzel olsun diye buhar tutyosuun ben anladııım diyooo.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 neyse bukadar iştee..