kızlaaarr asılmayın lütfeeennn ben evliyiimmmm:roflol::roflol::roflol:
işteee ben nedemiştiiim:1closedeyes: durumun yüzü kalbininkinin aynısı değilmi kızlaaaara.s..canım beniiim maşallaaaah maşalllaaaaah allah sahibine bağışlasın seniiii...
seni gördüm rahatladım güzel bir süpriz olduuu bizee teşekür ederiiiizzz..:1hug:niye sakındın bizden yüzünü he de bakem aaa??:jeyyar:..allah herşeyi gönlüne göre versiiin fotoraflarda bebişinle çekinirsin inşallaah tez zamandaaa..:CüvCüv::ecrin_bebek:
seliminaaam nasıl oldun bitanem??nasıl hissediyosun kendinii?ağrın sızın yok dimiii..bugün çalışmayın bariii.vardır bundada bir hayır dikkattet kendinee..bi ayetel kürsü oku bakim üfle kendineee..bugün resmini koydun nazar değdirdiler sana baaak..
ayyy çook utandırıyosunuz beni yaww:asigim::asigim:Hepimizin bebişi olsun hepimizin :ecrin_bebek::CüvCüv:
iyiyim bitanem şükür.durmak yoook bugece bitiyo buhar da preseed da.iki elim kanda olsa yapıcam.yeterki rabbim versin.
seliminam arnavutum doğru söylüyorrrrr dinlen bu akşam bu arada yakından da süpersiinn waaaaauuuvvvvvvvvvvv yavyuuummmm :jeyyar:
abuu FETTAN SENİİ senin bişey yapasın var sanırsaam:jeyyar:iyi hadi söyle enişte beye seni incitmesin sen paso yat bana hareketler yapma baak.kısa sürsün mümkünsee,yerimseniben zatten düşmüşsün de bugün.:1closedeyes:
öpüyorum seni kocamaaan:1hug:iyi çalışmalaaar sizee:jeyyar::teytey:
hmm anladım.tşk ettim.birde ovulasyon tesleri varmişya hani onları kullananlar varmı aranızda.Eğer kullanan varsa kac tane cıkıyor içinden.adet bittikten sonra yapıyoruz sanırım.çubuk tek kullanımlıklı acaba.
kız yok beee çok küçük gösterdiğimi sölerler.öyle sexü falan diilim.minyon tipli şirin bi kadınım.e azucuk da güzel iştee.
canım markasına göre değişiyo ama içlerinde 6 adet oluyo aynı gebelik testine benziyo ..sen hangi günler çatlıyosun bilmiyorum ama ben mesela 12.gün olmadan 10 testi yapmıştım çift çizgi çıkınca ilişkiye girmiştik gün aşırıı..yaparsan mutlaka işikiden sonra bacaklarını havaya dik 20 dk felan.belinede yastık koy.sonra 20 dk tamamlanınca yattığında tekrar bacaklarını içine çek karnına doğru 2 saat'da öyle yat.yani cennin pozisyonunda.hangi tüpün açıksa ona doğru yat..tamam hadi hayırlısı olsuuun..:teytey::dance::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?