NEDEN AĞLIYACKMIŞSIIIIN :teselli:..yapmaa lütfeeen negerek var moralini bozmayaa.biliyorum hevesleniyoruz hepimiz hamile haberi alıncaa amaaa bizde bir gün yaşıyacaz bu duyguları az sabret bitanem beniim bak yumurta da görmüşsün hadi allahın izniylee:CüvCüv::CüvCüv:bebilerin gelsin bu aaayy.keşke yanında olsaaam keşke keşkeee çok isterdim şöyle ışnlanabilseeem otursak beraber hepimiz dertleşseeek nolurdukiii..:1hug:hadi toparla kendinii tamammıııı..
ayy merak ettimmmmm baktım internettenn seliminaammmm evlat diyoooooooo :ecrin_bebek:
evet bitanem bende baktım evlat diyo.belki kendim için değil de sizin için görmüşümdür rüyayı.innnşallaaaah tatlım benimmmm.
canım preseed spermleri yumurtaya daha çabuk ve spermler ölmeden hızlı bişekilde yüzüp yumurtaya ulaştırmasını sağlıyo bilmem anlatabildimmi:))Bu preseed nedir ki.yumurtalık kistli olanlarda kullansa fayda edermi?
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN İNŞALLAAAAH durunun da dediği gibiii olucak bak gör seliminam ..onun 6.hissi çok kuvetlii ne dediyse çıktıı bence o yumurtadan senin civcivin çıkacak gör baak:teytey::teytey::teytey: :dance::dance: hihoyyythihoyyyt
Bu preseed nedir ki.yumurtalık kistli olanlarda kullansa fayda edermi?
utandırıyon beniiiii :asigim:avatardaki bebiş kim wallaha bitttiimm ona bennnnnn huhhhhhhhh tıhhgandııımmmmm yerim onuuuuuuuuuuuu
o benim pamuk şekerim .barbunyaaam.yeğenim o beniiiim.çok tatlı teyzesiii kalkmıyo yerinden nasıl ağır anlatamaaam mashallaaaaahmichel lastik yokmu kat kat heryerii oda öyle işteeee..
kızlar azönce eşime kapıyı açmaya giderken ayağım kaydı düştüm popomun üzerine kalkarkende kendime okadar ağır geldim ki sanki kendi ağırlığımda bişey kaldırdım.ve şuan karnım çok ağrımaya başladı.bide belim tutulmuştu ya belimde çok kötü oldu.nedir bugün böyle ya herşey beni buluyo.of ya içerde bişiler varsa ya bişi olduysa.hey allahım sanki koca gmrmedik koşa koşa kapı açmaya gittim.bişi olurmuu.
canım benim yaa nazaramı geldin ne oludu sana öyle arkadaşlarımında dediği gibi yat dinlen inşallah hiç bişeycik olmamıştır korkma geçmiş olsun tekrardan hay allahkızlar azönce eşime kapıyı açmaya giderken ayağım kaydı düştüm popomun üzerine kalkarkende kendime okadar ağır geldim ki sanki kendi ağırlığımda bişey kaldırdım.ve şuan karnım çok ağrımaya başladı.bide belim tutulmuştu ya belimde çok kötü oldu.nedir bugün böyle ya herşey beni buluyo.of ya içerde bişiler varsa ya bişi olduysa.hey allahım sanki koca gmrmedik koşa koşa kapı açmaya gittim.bişi olurmuu.
kızlar azönce eşime kapıyı açmaya giderken ayağım kaydı düştüm popomun üzerine kalkarkende kendime okadar ağır geldim ki sanki kendi ağırlığımda bişey kaldırdım.ve şuan karnım çok ağrımaya başladı.bide belim tutulmuştu ya belimde çok kötü oldu.nedir bugün böyle ya herşey beni buluyo.of ya içerde bişiler varsa ya bişi olduysa.hey allahım sanki koca gmrmedik koşa koşa kapı açmaya gittim.bişi olurmuu.
seliminam iyimisin canıımm
canım preseed spermleri yumurtaya daha çabuk ve spermler ölmeden hızlı bişekilde yüzüp yumurtaya ulaştırmasını sağlıyo bilmem anlatabildimmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?