Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

keşke canım biraraya gelebilsek hepimiz.valla ne dert kalırdı ne tasa.süper olurdu.inşalllahh bu ay hepimizin yüzü güler.

evet bitanem bende baktım evlat diyo.belki kendim için değil de sizin için görmüşümdür rüyayı.innnşallaaaah tatlım benimmmm.

canım hayırlısı YÜCE RABBİM hayırlısını versin hepimizeee...bak yaptığın süt maydanoz buharı iyi gelmiştir kesinnnn birde preseedi kullandın ALLAHIM o güzel yüzünü güldürsün inşallah burdaki bütün arkadaşlarımında canlarııımmmm akide şekerleriimmm beniiimmmmmma.s.

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN İNŞALLAAAAH durunun da dediği gibiii olucak bak gör seliminam ..onun 6.hissi çok kuvetlii ne dediyse çıktıı bence o yumurtadan senin civcivin çıkacak gör baak:teytey::teytey::teytey::dance::dance:hihoyyythihoyyyt

utandırıyon beniiiii :asigim: avatardaki bebiş kim wallaha bitttiimm ona bennnnnn huhhhhhhhh tıhhgandııımmmmm yerim onuuuuuuuuuuuu

Bu preseed nedir ki.yumurtalık kistli olanlarda kullansa fayda edermi?

kedersizim doğru söylüyoooo canımmm sende kullannn araştır internettenn hadi seninde bebişin tez zamanda gelsiinnnnnn:ecrin_bebek: buharı ve diğer kürleri sakın unutmayııınnnnn

utandırıyon beniiiii :asigim: avatardaki bebiş kim wallaha bitttiimm ona bennnnnn huhhhhhhhh tıhhgandııımmmmm yerim onuuuuuuuuuuuu

o benim pamuk şekerim .barbunyaaam.yeğenim o beniiiim.çok tatlı teyzesiii kalkmıyo yerinden nasıl ağır anlatamaaam mashallaaaaahmichel lastik yokmu kat kat heryerii oda öyle işteeee..

kızlar azönce eşime kapıyı açmaya giderken ayağım kaydı düştüm popomun üzerine kalkarkende kendime okadar ağır geldim ki sanki kendi ağırlığımda bişey kaldırdım.ve şuan karnım çok ağrımaya başladı.bide belim tutulmuştu ya belimde çok kötü oldu.nedir bugün böyle ya herşey beni buluyo.of ya içerde bişiler varsa ya bişi olduysa.hey allahım sanki koca gmrmedik koşa koşa kapı açmaya gittim.bişi olurmuu.

ayy canim, bir müddet dinlen kalkma yerinden. ama daha erken, birsey olmaz insallah.

hay allah canım yat ve dinlen bence ağır hareketlerden kaçın geçmiş olsun tekrara.s.a.s.

canım benim yaa nazaramı geldin ne oludu sana öyle arkadaşlarımında dediği gibi yat dinlen inşallah hiç bişeycik olmamıştır korkma geçmiş olsun tekrardan hay allah

:1shok:eyvaaaaah ah bee güzeliim hakkatten ne diye koşuyosuun öyle sen zırt diye kapılaraa.anam beklesin kim olursa olsun dikkatli ol canım yaaa.valla kırcan kafanı en son rahatlıycan sendeee..kafamçokkarıştı yat güzelce uzan bak kötüye yorma kötü şeyleri düşünüp çağrıştırma :teselli:güzelce uzan bacaklarının altına yastık koy dinlen biraz..:teselli:

çok şükür iyiyim canlarımm.valla bugün bişi var bende.gerçi artık benden de umudunuzzu kesin.valla o sarsıntıyla organlarım yer değiştirdi sanki.bebek nasıl dayansın.bu akşam buharda preseed da bitiyo.allah verdiyse nasipse bi düşmeyle bişicik olmaz dimi ama.ahhh ahhh preseedde bitti.bi kutu daha var ama eğer bebiş olmazsa önümüzdeki ay için kullanıcam.inşallah gerek kalmz.

kızlar durualyam sahneye çıkmış.vaaaayyy maşşalllaaaaaaah yuvrim benim.kııı bu ne güzellikkk cadıııııı.

canım preseed spermleri yumurtaya daha çabuk ve spermler ölmeden hızlı bişekilde yüzüp yumurtaya ulaştırmasını sağlıyo bilmem anlatabildimmi:))

hmm anladım.tşk ettim.birde ovulasyon tesleri varmişya hani onları kullananlar varmı aranızda.Eğer kullanan varsa kac tane cıkıyor içinden.adet bittikten sonra yapıyoruz sanırım.çubuk tek kullanımlıklı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…