arnavut güzelinin bize güzel haber vermesine az kaldı son 4gün :teytey: :teytey: :dance: :dance: :lepi:
tatlım beniiim ben kendimden ümidi kestiiiimmm son ümidim sen kaldın bu ay o yüzden sana sevinelim benceee hayırlısı olsuuun inşallaaaah
SON 13:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: 13 GÜN SONRAAA BÖYLE OLSAIIIIIIIIIIN:CüvCüv::ecrin_bebek: :dance::1hug:[/QUOTEYAAA ARNAVUTGÜZELı OYUN BOZANLIK YAPMA TAMAMMI:mymeka: DAHA ORTADA FOL YOK YUMUTA YOK (KIRMIZI KART YANı)KENDı KAFANA GÖRE YORUM YAPIYOSUN NERDEN BıLıYOSUN BU AYDA OLMADIĞINI EVLıYAMISIN:mymeka: ALLAH ALLAH KIZDIRDIN YıNE BENı KAHVERENGı LEKEN GELıYOSA O DA BıR HAMıLELıK BELıRTıSı OLABıLıR HEMEN ADETE YORUMLAMA TATLIM YAA ... ADET SANCIN OLSA BıLE HAMıLELıK BELıRTıSı OLABıLıR DıYE DÜŞÜN LÜTFEN ...BAK BıR DOPıC VAR EN EREKEN HAMıLELıK BELıRTıLERı DıYE ORAYI OKUMADINMI HıÇ HAMıLE KALANLARIN ÇOĞU ADET SANCILARI ÇEKMıŞLER ADETı BEKLERKEN MELEKLERı GELMıŞ BELKı SENıNDE ÖYLEDıR NEDERSıN HEE MORAL BOZMAK YOK TAMAMMI BEBEĞıM :1hug:
tatlım beniiim ben kendimden ümidi kestiiiimmm son ümidim sen kaldın bu ay o yüzden sana sevinelim benceee hayırlısı olsuuun inşallaaaah
SON 13:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: 13 GÜN SONRAAA BÖYLE OLSAIIIIIIIIIIN:CüvCüv::ecrin_bebek: :dance::1hug:[/QUOTEYAAA ARNAVUTGÜZELİ OYUN BOZANLIK YAPMA TAMAMMI:mymeka: DAHA ORTADA FOL YOK YUMUTA YOK (KIRMIZI KART YANİ)KENDİ KAFANA GÖRE YORUM YAPIYOSUN NERDEN BİLİYOSUN BU AYDA OLMADIĞINI EVLİYAMISIN:mymeka: ALLAH ALLAH KIZDIRDIN YİNE BENİ KAHVERENGİ LEKEN GELİYOSA O DA BİR HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR HEMEN ADETE YORUMLAMA TATLIM YAA ... ADET SANCIN OLSA BİLE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR DİYE DÜŞÜN LÜTFEN ...BAK BİR DOPİC VAR EN EREKEN HAMİLELİK BELİRTİLERİ DİYE ORAYI OKUMADINMI HİÇ HAMİLE KALANLARIN ÇOĞU ADET SANCILARI ÇEKMİŞLER ADETİ BEKLERKEN MELEKLERİ GELMİŞ BELKİ SENİNDE ÖYLEDİR NEDERSİN HEE MORAL BOZMAK YOK TAMAMMI BEBEĞİM :1hug:
HAH ŞÖYLE YOLA GEL BEBEĞİM :1hug:BİZDE SENİ SEVİYORUZ :1hug:KIZLAR YAPMAYIN LÜTFEEN BENİ HEYCANLANDIRIYOSUNUZ SİZE KÖTÜ HABERDE VERMEK İSTEMİYORUM BUSEFEEEER...ben bu sabah akıntım kahverengi geldi,ondan önce çok sancım vardı ama onu görünce bütün ağrılarım sızılarım gittii.ya adet başlangıcı oldum erkenden ve hiç ağrım yok buhar sayesindee yadaaa......bilmiyorum dilim varmıyoo çünkü kendimi ve sizi heveslendirmek dahi istemiyoruum,4 gün önce test yapmıştım ama erkendi biliyorum negativdi..şimdi biraz göğüslerim sızlıyo belimde ağırıyo okadar,başka hiç bir belirtim yok.ama karnım böyle rahatlamış gibi hani hastalığı beklersinde kanı gördükten sonra öyle oluryaa hıh işte öyleyim şuan kalbim pır pır atıyo süreklii..amaaa hepisi piskolojik büyük bir ihtimal.sakın hamile olduğumu söylemeyin lütfeen bu büyü bozulmasın az daha bekleyelim şöyle 2-3 gün geçsin korkuyorum hayal kırıklığı yaşayacağıma dair..öpüyorum sizleriii iyiki varsınız iyiki kalben yanımdasınııızz.çok seviyorum siziiii..
bu günün yüzü suyu hürmetinee dilerim rabbimden evlat bekleyen bütün kadınların duaları kabul olur..allahım yüzünüzü güldürsün ,mis kokullu cennetten gelme bebişleriniz karnınıza konsun..
SON 13:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: 13 GÜN SONRAAA BÖYLE OLSAIIIIIIIIIIN:CüvCüv::ecrin_bebek: :dance::1hug:[/QUOTEYAAA ARNAVUTGÜZELİ OYUN BOZANLIK YAPMA TAMAMMI:mymeka: DAHA ORTADA FOL YOK YUMUTA YOK (KIRMIZI KART YANİ)KENDİ KAFANA GÖRE YORUM YAPIYOSUN NERDEN BİLİYOSUN BU AYDA OLMADIĞINI EVLİYAMISIN:mymeka: ALLAH ALLAH KIZDIRDIN YİNE BENİ KAHVERENGİ LEKEN GELİYOSA O DA BİR HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR HEMEN ADETE YORUMLAMA TATLIM YAA ... ADET SANCIN OLSA BİLE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR DİYE DÜŞÜN LÜTFEN ...BAK BİR DOPİC VAR EN EREKEN HAMİLELİK BELİRTİLERİ DİYE ORAYI OKUMADINMI HİÇ HAMİLE KALANLARIN ÇOĞU ADET SANCILARI ÇEKMİŞLER ADETİ BEKLERKEN MELEKLERİ GELMİŞ BELKİ SENİNDE ÖYLEDİR NEDERSİN HEE MORAL BOZMAK YOK TAMAMMI BEBEĞİM :1hug:
tamam demiyorum bişey:sm_confused: bekliyorum öyle sadecee ama sizi düşünüyoruuum siz mutlu oluyosunuz,kötü haber duyuncaa üzülmenizi istemeem gülüm beniim ..
kız bana ,döv parçalaa inşallah dedğiniz gibi çıkaaar keşkeee:çok üzgünüm: ama zannetmiyorum ne bilim mucizem daha gerçekleşmediii gibime geliyoo..tamam okudum ben belirtileri bazılarında hiç bişey olmazmış yani hiç bir belirtii ama işte ben kafaya takıyorum idare edin beni son 3 gün sonra kesin herşey belli olur..
ben sadecee ve sadecee yemin ederim sizi düşünüyorum..keşke bu söylediklerimden utansamda ben yanılsam siz yanılmayasınız yeterkii:1hug:a.s.:enbuyukkk:
[sıze="2"]meyracım nasılsın tatlım adetten temizlendinmi süt buharına ne zamana başlıyorsun??[/sıze]canim benimmm, hayirlisi olsun, kendini olcak diye yada olmadi diye satrlandirma hemen. Hep bu stres yüzündenklava: Adet düzenimizde bozulcak allah korusun
olacagina birak kendini. Heyecanda yapma, üstünde de durma fazla. Düsündükce ve kendini motive ettikce hayal kirikliginin capi da büyük oluo, daha beter duygular yasio insan. Rahat ve sakin ol canim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Relax ol biraz. :)
canim benimmm, hayirlisi olsun, kendini olcak diye yada olmadi diye satrlandirma hemen. hep bu stres yüzündenklava: adet düzenimizde bozulcak Allah korusun
olacagina birak kendini. heyecanda yapma, üstünde de durma fazla. düsündükce ve kendini motive ettikce hayal kirikliginin capi da büyük oluo, daha beter duygular yasio insan. rahat ve sakin ol canim. olursa olur, olmazsa olmaz. relax ol biraz. :)
[sıze="2"]meyracım nasılsın tatlım adetten temizlendinmi süt buharına ne zamana başlıyorsun??[/sıze]
KIZLAR YAPMAYIN LÜTFEEN BENİ HEYCANLANDIRIYOSUNUZ SİZE KÖTÜ HABERDE VERMEK İSTEMİYORUM BUSEFEEEER...ben bu sabah akıntım kahverengi geldi,ondan önce çok sancım vardı ama onu görünce bütün ağrılarım sızılarım gittii.ya adet başlangıcı oldum erkenden ve hiç ağrım yok buhar sayesindee yadaaa......bilmiyorum dilim varmıyoo çünkü kendimi ve sizi heveslendirmek dahi istemiyoruum,4 gün önce test yapmıştım ama erkendi biliyorum negativdi..şimdi biraz göğüslerim sızlıyo belimde ağırıyo okadar,başka hiç bir belirtim yok.ama karnım böyle rahatlamış gibi hani hastalığı beklersinde kanı gördükten sonra öyle oluryaa hıh işte öyleyim şuan kalbim pır pır atıyo süreklii..amaaa hepisi piskolojik büyük bir ihtimal.sakın hamile olduğumu söylemeyin lütfeen bu büyü bozulmasın az daha bekleyelim şöyle 2-3 gün geçsin korkuyorum hayal kırıklığı yaşayacağıma dair..öpüyorum sizleriii iyiki varsınız iyiki kalben yanımdasınııızz.çok seviyorum siziiii..
bu günün yüzü suyu hürmetinee dilerim rabbimden evlat bekleyen bütün kadınların duaları kabul olur..allahım yüzünüzü güldürsün ,mis kokullu cennetten gelme bebişleriniz karnınıza konsun..
KIZLAR YAPMAYIN LÜTFEEN BENı HEYCANLANDIRIYOSUNUZ SıZE KÖTÜ HABERDE VERMEK ıSTEMıYORUM BUSEFEEEER...ben bu sabah akıntım kahverengi geldi,ondan önce çok sancım vardı ama onu görünce bütün ağrılarım sızılarım gittii.ya adet başlangıcı oldum erkenden ve hiç ağrım yok buhar sayesindee yadaaa......bilmiyorum dilim varmıyoo çünkü kendimi ve sizi heveslendirmek dahi istemiyoruum,4 gün önce test yapmıştım ama erkendi biliyorum negativdi..şimdi biraz göğüslerim sızlıyo belimde ağırıyo okadar,başka hiç bir belirtim yok.ama karnım böyle rahatlamış gibi hani hastalığı beklersinde kanı gördükten sonra öyle oluryaa hıh işte öyleyim şuan kalbim pır pır atıyo süreklii..amaaa hepisi piskolojik büyük bir ihtimal.sakın hamile olduğumu söylemeyin lütfeen bu büyü bozulmasın az daha bekleyelim şöyle 2-3 gün geçsin korkuyorum hayal kırıklığı yaşayacağıma dair..öpüyorum sizleriii iyiki varsınız iyiki kalben yanımdasınııızz.çok seviyorum siziiii..
canim daha bitmedi adetim, son günler, carsamba bitecek insaalh. biter bitmez basliycam bu defa buhara. offf yine ayni seyler yaaa. cok zor bu süt olayi, isit, battaniye sar, otur, yansin biyerlerin felan. neyse ise yaradigini hissetmek bile iyi gelio.
bugün bögürtlen kökü ictim, midemin dayandigi yere kadar gidecem. kac gün icebilirsem.
hic olmamisti ama daha adetim bitmeden yumurtaligim agridi dünden beri. hayirdir insallah....
bitanem beniiim ben seni yücelttim anaaam ne kahvesii gıııı isterseee koli koli tüketsin kahvelerii senin kadınlığının yandıdaa vıs geliiiiirrr.anacım seni kadınlığını kullanmaya devam ben çatıyorum bitaneeeem sanaayerimseniben...
tatlım beniim amin amiiin hepimizinkii öyle canlı canlı kalsın evliliğimiz senin çiçeklerin gibiii..ah o gökkuşağı bi gelse zateeenhihoyyyt moratıcam poposunuu saat yapıcam poposunaa nasılmış beni buharlarda oturtmakklava:
AYNEN KATILIYORUM CANIM ÇOK STRESLİ BİR İŞ AMA YİNEDE BİR UMUT YAPIYOZ İŞTE GÖNLÜMÜZ RAHAT ETSİN DİYE İNŞALLAH BİR GÜN GÜZEL ALLAHIM BU EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERECEK BEN BUNA İNANIYORUM :CüvCüv:canim daha bitmedi adetim, son günler, carsamba bitecek insaalh. biter bitmez basliycam bu defa buhara. offf yine ayni seyler yaaa. cok zor bu süt olayi, isit, battaniye sar, otur, yansin biyerlerin felan. neyse ise yaradigini hissetmek bile iyi gelio.
bugün bögürtlen kökü ictim, midemin dayandigi yere kadar gidecem. kac gün icebilirsem.
hic olmamisti ama daha adetim bitmeden yumurtaligim agridi dünden beri. hayirdir insallah....
slm kızlar maydanoz kaynatma işlemini cok önce duymustum tam denemeyi düşünüyordum bi arkadasımla paylasmıstım tesadüf bu ya bi tanıdıkları denemiş bunu ve yumurtaları pişmiş artık hamile kalma olasılıgı bile yokmuş o yüzden korktum ve yapmadım, ya aşırı sıcakken falanmı denedi ne dersiniz?bugun adetimin ilk gunu ve bende bal tarcın cörek otuna baslıyorum inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize kavusturur aminnnnnnnnnnnnn
slm kızlar maydanoz kaynatma işlemini cok önce duymustum tam denemeyi düşünüyordum bi arkadasımla paylasmıstım tesadüf bu ya bi tanıdıkları denemiş bunu ve yumurtaları pişmiş artık hamile kalma olasılıgı bile yokmuş o yüzden korktum ve yapmadım, ya aşırı sıcakken falanmı denedi ne dersiniz?bugun adetimin ilk gunu ve bende bal tarcın cörek otuna baslıyorum inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize kavusturur aminnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?