Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

arnavut güzelinin bize güzel haber vermesine az kaldı son 4gün :teytey: :teytey: :dance: :dance: :lepi:

tatlım beniiim ben kendimden ümidi kestiiiimmm son ümidim sen kaldın bu ay o yüzden sana sevinelim benceee hayırlısı olsuuun inşallaaaah

SON 13:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: 13 GÜN SONRAAA BÖYLE OLSAIIIIIIIIIIN:CüvCüv::ecrin_bebek: :dance::1hug:

KIZLAR YAPMAYIN LÜTFEEN BENı HEYCANLANDIRIYOSUNUZ SıZE KÖTÜ HABERDE VERMEK ıSTEMıYORUM BUSEFEEEER...ben bu sabah akıntım kahverengi geldi,ondan önce çok sancım vardı ama onu görünce bütün ağrılarım sızılarım gittii.ya adet başlangıcı oldum erkenden ve hiç ağrım yok buhar sayesindee yadaaa......bilmiyorum dilim varmıyoo çünkü kendimi ve sizi heveslendirmek dahi istemiyoruum,4 gün önce test yapmıştım ama erkendi biliyorum negativdi..şimdi biraz göğüslerim sızlıyo belimde ağırıyo okadar,başka hiç bir belirtim yok.ama karnım böyle rahatlamış gibi hani hastalığı beklersinde kanı gördükten sonra öyle oluryaa hıh işte öyleyim şuan kalbim pır pır atıyo süreklii..amaaa hepisi piskolojik büyük bir ihtimal.sakın hamile olduğumu söylemeyin lütfeen bu büyü bozulmasın az daha bekleyelim şöyle 2-3 gün geçsin korkuyorum hayal kırıklığı yaşayacağıma dair..öpüyorum sizleriii iyiki varsınız iyiki kalben yanımdasınııızz.çok seviyorum siziiii..

bu günün yüzü suyu hürmetinee dilerim rabbimden evlat bekleyen bütün kadınların duaları kabul olur..allahım yüzünüzü güldürsün ,mis kokullu cennetten gelme bebişleriniz karnınıza konsun..

canim benimmm, hayirlisi olsun, kendini olcak diye yada olmadi diye satrlandirma hemen. hep bu stres yüzünden klava: adet düzenimizde bozulcak Allah korusun
olacagina birak kendini. heyecanda yapma, üstünde de durma fazla. düsündükce ve kendini motive ettikce hayal kirikliginin capi da büyük oluo, daha beter duygular yasio insan. rahat ve sakin ol canim. olursa olur, olmazsa olmaz. relax ol biraz. :)

[sıze="2"]meyracım nasılsın tatlım adetten temizlendinmi süt buharına ne zamana başlıyorsun??[/sıze]

tamam aşkım söz tamama.s hadi konuyu değiştirelim ozamaaan..

sen bu ay gene buhar yapıcakmısın pekii??pre-seedi de alıcaktın naptın,haber yokmu daha..

[sıze="2"]meyracım nasılsın tatlım adetten temizlendinmi süt buharına ne zamana başlıyorsun??[/sıze]

canim daha bitmedi adetim, son günler, carsamba bitecek insaalh. biter bitmez basliycam bu defa buhara. offf yine ayni seyler yaaa. cok zor bu süt olayi, isit, battaniye sar, otur, yansin biyerlerin felan. neyse ise yaradigini hissetmek bile iyi gelio.
bugün bögürtlen kökü ictim, midemin dayandigi yere kadar gidecem. kac gün icebilirsem.
hic olmamisti ama daha adetim bitmeden yumurtaligim agridi dünden beri. hayirdir insallah....

canım benim stres yapma kendinide dinleme olur mu... inşallah hayırlı haberler verirsin bize :ecrin_bebek:kalbimiz seninle bebişim

canımbenim tamam sen heveslenme ama bizden böyle bişi bekleme.bu hepimiz için geçerli bebeğim.hepimiz deniyoz ya bişiler ondan.ama galiba sanırsa sanki sennnn hamilesin.büyüyü bozmak içine sölemiyom.hepimiz sabırla beklicez senin güzel haberini.daha önce böyle adetten önce kahverengi akıntın oluyomudu.allahım sana hayal kırıklığı yaşatmasın bu sefer.her zaman yanındayız güzel surat.

Son düzenleyen: Moderatör:

oyyy kıyamam ben sanaaa.olsun bitanem napalım uğraşıcaz ve gelecek o yaramazlar.evet sonuç alan olsa daha bi hevesli yapıcaz.zor gelemz.ama daha kimsede tık yok.bende buna üzülüyorrum.arnavutumdan çok umutluyum.herşeyi dayanabileceğimiz yere kadar yapıcaz güzel arkadaşım.allah yardımcımız olsun inşallaah.

kız cadı alındığımı falan mı sandın.yok yaaa ne alınması.ben senin nedemek istediğini anladım bebeğim.sen merak etmeeee.kız aynen hee bi doğurayım daha öpüp koklamadan poposuna bitane vurucam.nerdeydin sen diyeeee.

AYNEN KATILIYORUM CANIM ÇOK STRESLİ BİR İŞ AMA YİNEDE BİR UMUT YAPIYOZ İŞTE GÖNLÜMÜZ RAHAT ETSİN DİYE İNŞALLAH BİR GÜN GÜZEL ALLAHIM BU EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERECEK BEN BUNA İNANIYORUM :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ben dün akşamda yapamadıııııııııııımm senağlama bu akşam inşallah devam etcemmm-tatlicadiarzu- benim kociş maydanozu alıyo eline yaw sen bu aralar ne kadar maydanoz tüketiyoon niye acabaa diyoooo:roflol: dalga geçiyoo benleeeeee kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar maydanoz kaynatma işlemini cok önce duymustum tam denemeyi düşünüyordum bi arkadasımla paylasmıstım tesadüf bu ya bi tanıdıkları denemiş bunu ve yumurtaları pişmiş artık hamile kalma olasılıgı bile yokmuş o yüzden korktum ve yapmadım, ya aşırı sıcakken falanmı denedi ne dersiniz?bugun adetimin ilk gunu ve bende bal tarcın cörek otuna baslıyorum inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize kavusturur aminnnnnnnnnnnnn

bende yapmayı düşünüyodum bu yazıyı gördüm vazgeçtim korktum valla Rabbim ne zaman verirse o zaman gelsin takmıcam artık

:1shokişmişmiiiiikafamçokkarıştı yok artık...

benimkiler pişmediysee bu sitede kimsenin pişmemiştir.benim kadar deneyimli bir bayan daha yoktur sanırsam.olması mümkün değil.kesin başka bir nedenden dolayı olmuştur..kimbilir ne kullandıda yumurtalıklarını haşladı:sm_confused:

allah aşkına bu nasıl bir mantıktır yaa ,inanmıyorum ben,kusura bakmayında bana çok saçma geldii..sağolun gende paylaştığınız içindee ..

delikafaduldenbende hiç duymadımmCADIARZU başka bişidir oooo

delikafaduldenbende hiç duymadımmCADIARZU başka bişidir oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…