Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

son 3günün kaldı arnavutgüzeli.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: hihoyyyt :sm_cool: :dance: :teytey: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

EVET KIZLAR ARNAVUTGÜZELİ FISTIĞININ SON 3 GÜNÜ.İNNNNŞALLLAAAAAAAAHHHHHHHH.ZATEN ARNAVUTGÜZELİNİN BEBİŞİ MSJ YOLLAMIŞ YAA GELİYO :teytey:

kızlar sol kasığım acayip ağrıyo.benim yumurtalar coştu coştuuuuu.

ne olsun selimina kardeş bende şu preseed olayı var eşimi en sonunda ikna ettim ama kredi kartı gerekiyormuş bizimde kredi kartımız yok:1no2: canım çok sıkkın birazdan yasin okumaya başlıyacam allahım bu güzel mübarek günün hatırına murdamızı versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar sol kasığım acayip ağrıyo.benim yumurtalar coştu coştuuuuu.
valla ayıptır sölemesi benimde sol kasığımda bir şişlik var sorma üşüttümü yoksa yumurtammı çatladı bilmiyorum ilişki sırasında sanki sol kasıma bıçak saplanıyodu acayip ağrı hisettim

senin yumurtalarda coşmuş gülümmmm

selimina kardeş senin adet tarihin ne zaman yakınsa seninkinide sayak bacım eğlenceli oluyo valla

tatlım bi eczane ile görüş yardımcı olurlar.bende kredi kartı kullanmıyorum.eczacı kendi kredi kartı ile spariş verdi.sen bi danış.hazır herifi de ikna etmişsin.

selimina kardeş senin adet tarihin ne zaman yakınsa seninkinide sayak bacım eğlenceli oluyo valla

bacım daha var benimkine 4 mayısta.daha buharı yapıyom.son 2 gecem kaldı.ben inat ettim yumurtlama zamanı yapıcam dedim şu buharı .bikerede böle deneyeyeim.ya nasippp.

tatlım bi eczane ile görüş yardımcı olurlar.bende kredi kartı kullanmıyorum.eczacı kendi kredi kartı ile spariş verdi.sen bi danış.hazır herifi de ikna etmişsin.
yaa benim eşim biraz acayiptir yani herif ...normalde alış veriş yapınca amcasının kredi kartını kullanır preseed i de amcanın kartıyla allım dedim olmaz dedi şimdi gidip eczacıylamı konuşacak benim herifi bilirim yapmaz öyle kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
bacım daha var benimkine 4 mayısta.daha buharı yapıyom.son 2 gecem kaldı.ben inat ettim yumurtlama zamanı yapıcam dedim şu buharı .bikerede böle deneyeyeim.ya nasippp.

aa yakın tarihimiz benimde 2 mayıs inşallah böylesi daha hayırlı olmuştur arkadaşım allah gönlümüze göre versin

günaydın kızlar güzel bi topik biraz takip ettim buharı önceden deneyenlerdenim benimki sadece süttü 3 kilo sütü kaynatıp adetim bittikten sonra 7 gün akşamları buharına oturdum üşütme dediler ama ben inanmadıgımdan dikkate almadım günlük yaşantıma deven ettim sonuç hiç fayda yok bide benim rahim tüp temizmiş allaha şükür bende pcos var hala beklemedeyim şuan bebek için hiç bişi yapmıyom allahım yardımcımız olsun hayırlısından en kolayından versin

senin herifi benim herifle tanıştırlaım ikna eder.benimki de bezmiş artık kıyamam.kendimi yatak robotu gibi hissediyorum diyo.

inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar benim çok az bi işim var çıkıyorum birazdan uğrarım öptümmm.

günaydın canım hoşgeldin aramıza ...bak soğan suy kürü yap faydasını göreceksin inşallah pcos hastalığına birebirmiş ben başladım 8 gündür içiyorum ibrahim saraçoğlununda dediği gibi 3_ 4 gün sonra akıntıların geldiğini hisettim ...ilk başlarda tadı çok kötü geliyordu ama alıştım artık bir yudumda içmeye çalışıyorum ...sende dene bence faydasını göreceksin inşallah:1hug:

bitanem beniiim ben seni yücelttim anaaam ne kahvesii gıııı isterseee koli koli tüketsin kahvelerii senin kadınlığının yandıdaa vıs geliiiiirrr.anacım seni kadınlığını kullanmaya devam ben çatıyorum bitaneeeem sanaayerimseniben...
tatlım beniim amin amiiin hepimizinkii öyle canlı canlı kalsın evliliğimiz senin çiçeklerin gibiii..ah o gökkuşağı bi gelse zateeenhihoyyyt moratıcam poposunuu saat yapıcam poposunaa nasılmış beni buharlarda oturtmakklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…