evetttt son 4 günn.inşalllah hayırlı bir haber alırız artık.
valla ayıptır sölemesi benimde sol kasığımda bir şişlik var sorma üşüttümü yoksa yumurtammı çatladı bilmiyorum ilişki sırasında sanki sol kasıma bıçak saplanıyodu acayip ağrı hisettimkızlar sol kasığım acayip ağrıyo.benim yumurtalar coştu coştuuuuu.
valla ayıptır sölemesi benimde sol kasığımda bir şilik var sorma üşüttümü yoksa yumurtammı çatladı bilmiyorum ilişki sırasında sanki sol kasıma bıçak saplanıyodu acayip ağrı hisettim
ne olsun selimina kardeş bende şu preseed olayı var eşimi en sonunda ikna ettim ama kredi kartı gerekiyormuş bizimde kredi kartımız yok:1no2: canım çok sıkkın birazdan yasin okumaya başlıyacam allahım bu güzel mübarek günün hatırına murdamızı versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
selimina kardeş senin adet tarihin ne zaman yakınsa seninkinide sayak bacım eğlenceli oluyo valla
yaa benim eşim biraz acayiptir yani herif ...normalde alış veriş yapınca amcasının kredi kartını kullanır preseed i de amcanın kartıyla allım dedim olmaz dedi şimdi gidip eczacıylamı konuşacak benim herifi bilirim yapmaz öyle kötükedihüsotatlım bi eczane ile görüş yardımcı olurlar.bende kredi kartı kullanmıyorum.eczacı kendi kredi kartı ile spariş verdi.sen bi danış.hazır herifi de ikna etmişsin.
bacım daha var benimkine 4 mayısta.daha buharı yapıyom.son 2 gecem kaldı.ben inat ettim yumurtlama zamanı yapıcam dedim şu buharı .bikerede böle deneyeyeim.ya nasippp.
yaa benim eşim biraz acayiptir biraz yani herif normalde alış veriş yapınca amcasının kredi kartını kullanır preseed i de amcanın kartıyla allım dedim olmaz dedi şimdi gidip eczacıylamı konuşacak benim herifi bilirim yapmaz öyle kötükedihüso
günaydın kızlar güzel bi topik biraz takip ettim buharı önceden deneyenlerdenim benimki sadece süttü 3 kilo sütü kaynatıp adetim bittikten sonra 7 gün akşamları buharına oturdum üşütme dediler ama ben inanmadıgımdan dikkate almadım günlük yaşantıma deven ettim sonuç hiç fayda yok bide benim rahim tüp temizmiş allaha şükür bende pcos var hala beklemedeyim şuan bebek için hiç bişi yapmıyom allahım yardımcımız olsun hayırlısından en kolayından versin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benimki bezmez ama :roflol: :roflol: :roflol:senin herifi benim herifle tanıştırlaım ikna eder.benimki de bezmiş artık kıyamam.kendimi yatak robotu gibi hissediyorum diyo.
günaydın canım hoşgeldin aramıza ...bak soğan suy kürü yap faydasını göreceksin inşallah pcos hastalığına birebirmiş ben başladım 8 gündür içiyorum ibrahim saraçoğlununda dediği gibi 3_ 4 gün sonra akıntıların geldiğini hisettim ...ilk başlarda tadı çok kötü geliyordu ama alıştım artık bir yudumda içmeye çalışıyorum ...sende dene bence faydasını göreceksin inşallah:1hug:günaydın kızlar güzel bi topik biraz takip ettim buharı önceden deneyenlerdenim benimki sadece süttü 3 kilo sütü kaynatıp adetim bittikten sonra 7 gün akşamları buharına oturdum üşütme dediler ama ben inanmadıgımdan dikkate almadım günlük yaşantıma deven ettim sonuç hiç fayda yok bide benim rahim tüp temizmiş allaha şükür bende pcos var hala beklemedeyim şuan bebek için hiç bişi yapmıyom allahım yardımcımız olsun hayırlısından en kolayından versin
KAHVEEMİİİİİ CANLANDIRMIŞ DİYOSUN YANİİİİİİ.BOŞUNA MI UĞRAŞMIŞIM :1no2:ABBOOOO.OLSUN .YOK KISSS KAHVE ETKİSİNİ HEMEN GÖSTERMEZ.ASIL ADAM PANTER KESİLDİİ.WÜÜÜÜŞŞŞŞŞ YAAAAA.ŞAKA Bİ YANA ALLAH KİMSENİN MUHABBETİNİ BOZMASIN TATLIM.NE GÜZEL BENZETMİŞSİN GÖKKUŞAĞI HEE.AHHH GÖKKUŞAĞIM Bİ GELSEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?