kızlar bileniniz vardır belki pazartesi günü peygamber efendimizin (s.a.v)kutlu doğum haftası var o güne yetiştirebilirseniz 41 yasin okuyup teslim edin güzel ALLAHIM inşallah ogününü hürmetine murdımızı, dularımızı kabul eder inşallah.... ben yarından başlıyorum 3 saate bitiririm.... eğerki okuyamasanızda 100 tane ihlas 100 tanede fatiha okuyun bir hatim etmiş gibi sevaptır büyük allahım dualarınızı kabul etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
son5günhihoyyyt :teytey: :içelim: :lepi: kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arnavutgüzelimin son 5 günü heee.yaşasın.ben çok ümitliyim ondan.alllahım inşalllah olmuştur.
Soooooon 22 güüüün veeee muhteşem habeeeeeeer:CüvCüv: ....hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:dance::teytey:hayırlısı rabbimdeeeen..:1hug:
kızlar bileniniz vardır belki pazartesi günü peygamber efendimizin (s.a.v)kutlu doğum haftası var o güne yetiştirebilirseniz 41 yasin okuyup teslim edin güzel ALLAHIM inşallah ogününü hürmetine murdımızı, dularımızı kabul eder inşallah.... ben yarından başlıyorum 3 saate bitiririm.... eğerki okuyamasanızda 100 tane ihlas 100 tanede fatiha okuyun bir hatim etmiş gibi sevaptır büyük allahım dualarınızı kabul etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım 22 değil 16kaldı fazla yazmışsın delikafadulden
arnavutgüzeli seninadet tarihin ne zaman sayallımı beraber :??????benim 2 mayıs daha var
merkezdeyim canım sen ?Amin cnm amin inşlh herkez hamile kalır.Sen aydın merekzdemisin.yoksa ilçedemisin?
tamaaaam doğruandııı özüüüürr.demekki senin adetin geceikiyooo sende ayın 9'da test yapıp bize müjdeyii patlatıyosuuuuuuuuun:teytey::teytey:
hihoyyyt allah söyletii bak o 9 nerden çıktı bilmiyoruuum..
merkezdeyim canım sen ?
kızlar ya bende denicem inşallah faydasını görürüz
biliyormusun bende öyle düşündüm 9 gün gününm geçiyormuş bende test yapıyormuşum ve hamileeeeeeeeeee çıkıyormuşum inşallah :Saruboceq:
öylemi bizimde gözde kent de yazlığımız var ....yaz aylarında arada bir geliyoz oralara sositosositoAdadayım canım bende.
canım benim buhar biteli 3 _4 gün oluyo çalışmaları soracak olursankedersizimmm çalışmalar nasıl gidiyo.yapıyomusun buharı.bak bugünler senin için çok önemli.adetine daha çok var.bol bol çalışın.durmayın boş boş kızzzzz.allah söyletmiş arnavutgüzelimi.inşalllah okadar geçer gününde hamileyim diye yazarsın şuraya.öptüm canı arkadaşım.
öylemi bizimde gözde kent de yazlığımız var ....yaz aylarında arada bir geliyoz oralara sositososito canım benim buhar biteli 3 _4 gün oluyo çalışmaları soracak olursangün aşırı beraber oluyoruz altıma yastık koyuyorum ayaklarımı havada baya bir bekletiyorum hatta geçen gece öyle uyumuşum sonra bir uyandım bacaklarımı hissetmiyorum resmen uyuşmuştu :bbo: ondan sonra cenin pozisyonuna geçiyorum inan bana hiçççççççç çıkmadı spermler delikafadulden valla artık bu ayda gelmese bebeğim bilmiyorum artık ben çok umutluyum eşimede keçi boynuzu pekmezi aldım onu yiyo bide bir yeğenimiz var manisada ünüversite okuyo ordan eşime manisa mesir macunu getirmişti onuda yedi eee daha ne olsun herşeyi eksiksiz yaptık gerisi yüce allaha kalmış :Saruboceq:
Adadayım canım bende.
kızlar herkese merhaba, ben 2 gün maydonoz ve süt buharı yaptım, adetin 8. günü soğan kürüne başladım. fakat buhar banyosundan sonra hemen ilişkiye girmedik, yani bu çok önemli mi acaba? bir fikriniz var mı? inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?