Rahim filmi cektrmedim olmayinca belki oledir diye yaptım canimMerhaba canım sen tüplerin tıkalı olduğu için mi denedin
Rahim filmi cektrmedim olmayinca belki oledir diye yaptım canim
Gebelik olursa.sıkıntı olur bence bitince yap ben.bittikten 4-5gun.sonra yaptim yumurtlamaya yakin olsun.diye kimi.yumurtlamada yapmayin.diyoradetten önce başlasak porblem olurmu acaba
Gebelik olursa.sıkıntı olur bence bitince yap ben.bittikten 4-5gun.sonra yaptim yumurtlamaya yakin olsun.diye kimi.yumurtlamada yapmayin.diyor
Zaten tikanik.icin.yapiliyor diye.biliyorum.insallah.ikimizede faydasi olurDoktor bna şuan korunmalısın dedi bt hgc dha düşmediiği için. bn tıkanıklarım açılsın die kullanmak istiyorum öylede yararı olurmu
Zaten tikanik.icin.yapiliyor diye.biliyorum.insallah.ikimizede faydasi olur
Olumlu olumsuz bildirin canlar
Kuruluk.bende.hep var canim cagresinide.bulamadim hep jel kullaniyorum hayirlisi olsun bakalim adetime 4gun kaldi nolcak bu ayben denedim buharı 1gün benim genital bölgemde kuruluk yaptı. diğer gün dktora gittim. öyle söyledi. o yüzden bıraktım.
Kuruluk.bende.hep var canim cagresinide.bulamadim hep jel kullaniyorum hayirlisi olsun bakalim adetime 4gun kaldi nolcak bu ay[/QUOTE
bende yoktu yapınca bıraktım canım. adetten sonra deneyecekmisiniz bebek
Hayırlı olsun canım darısı başımıza sana özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürlerEvet 1 buçuk senedir deniyordum olmuyordu. Maydanoz süt ve vicks kürü yaptığım ay hamile kaldım. Kiz istiyorum inşallah hayırlısıyla olsun . Allah hepinize isteyene hayırlısıyla güzel evlatlar Nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?