- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
selam arkadasim.ben yumurtlama donemime yakin bi kez yaptm ve tuttu ama mutlaka sute viks de ekle.isallah senin de tutar.Kızlar kimse varmı ? Bugün adetimin 1. Günü bende denemek istiyorum ama ne zaman ve nasil yapicam
selam arkadasim.ben yumurtlama donemime yakin bi kez yaptm ve tuttu ama mutlaka sute viks de ekle.isallah senin de tutar.
selam. Biz yaklaşık 6 ay uğraştık.ikimizde de bir problem yoktu ama çatlatma ignesi yumurta takibi falan olmadı bi türlü.en son geçen ay bunu yaptım ve tuttuSelam canim ne zamandir istiyordunuz bebek bi sorunun var miydi. Bende 3 gundur yapiyorum adet in 5. Gunu basladim insallah faydasini gorurum.
canımmya ben buay kaplıcalara gitmeyi düşünüyom işe yaramı tüplerimde sıkıntı varda bi bu maydanozu yapcamda sütle nezaman başlasam acaba adetim 3 gün sonra bitiyo Allah sana sağlıklı kolay doğum nasib etsin bizede hayırlı evlat inşallah dua edermisin bizim için hamile olan ların duası makbüldürCanlarım Kaplıcaya gidin hiç bir sorun kalmayacak
Amin allahım inşallah sizlerede nasip etsin.maydonozu adetin bitsin temizlenir temizlenmez yap ama ben bunu yapmamıştım.kaplıca çok iyi geliyor biz 2 yıldır uğraştık olmadı kaplıcaya gittiğimizde oldu tabii rabbim ol demezse olmaz kader kısmet.kaplıcaya kim gitse gebe dönüyor haberin olsun bol bol dua edin inşallah olsun.sevgilercanımmya ben buay kaplıcalara gitmeyi düşünüyom işe yaramı tüplerimde sıkıntı varda bi bu maydanozu yapcamda sütle nezaman başlasam acaba adetim 3 gün sonra bitiyo Allah sana sağlıklı kolay doğum nasib etsin bizede hayırlı evlat inşallah dua edermisin bizim için hamile olan ların duası makbüldür
ayy şimdi aklımdan geçtin cevap yazılmadı diye bi baktım bildirim gelmiş çok sağol canım özel olmassa sendeki sorun neydi benim bitüp kapalı öbürü yapışıklık var deniliyoAmin allahım inşallah sizlerede nasip etsin.maydonozu adetin bitsin temizlenir temizlenmez yap ama ben bunu yapmamıştım.kaplıca çok iyi geliyor biz 2 yıldır uğraştık olmadı kaplıcaya gittiğimizde oldu tabii rabbim ol demezse olmaz kader kısmet.kaplıcaya kim gitse gebe dönüyor haberin olsun bol bol dua edin inşallah olsun.sevgiler
Gözün aydın canım.ne zaman gitmek lazım peki?Amin allahım inşallah sizlerede nasip etsin.maydonozu adetin bitsin temizlenir temizlenmez yap ama ben bunu yapmamıştım.kaplıca çok iyi geliyor biz 2 yıldır uğraştık olmadı kaplıcaya gittiğimizde oldu tabii rabbim ol demezse olmaz kader kısmet.kaplıcaya kim gitse gebe dönüyor haberin olsun bol bol dua edin inşallah olsun.sevgiler
Bende pco var yumurtalarım çok ama işlevsizdi döllenmeye müsait değildi.2 yıldır çabalıyorduk olmuyordu en son aşılama yaptık tutmadı dr tüp bebek dedi istemedik biraz kafa dinlemek istedik 2 günlüğüne termal otele gittik döndüğümüzde hamileymişim fakat bugün düşük yaptığımı öğrendim.hayırlısı olsunayy şimdi aklımdan geçtin cevap yazılmadı diye bi baktım bildirim gelmiş çok sağol canım özel olmassa sendeki sorun neydi benim bitüp kapalı öbürü yapışıklık var deniliyo
ayy canım benim ya hamileyim diyince yüzümde gülümseme oluştu düşük yapmışsın diyince çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah yine olur üzülme bizim bi topiğimiz var hamile kalamayan arkadaşlarla felan hepberaber yasin okuyoz tesbih çekiyoz oraya etiketlememi istermisinBende pco var yumurtalarım çok ama işlevsizdi döllenmeye müsait değildi.2 yıldır çabalıyorduk olmuyordu en son aşılama yaptık tutmadı dr tüp bebek dedi istemedik biraz kafa dinlemek istedik 2 günlüğüne termal otele gittik döndüğümüzde hamileymişim fakat bugün düşük yaptığımı öğrendim.hayırlısı olsun
olurayy canım benim ya hamileyim diyince yüzümde gülümseme oluştu düşük yapmışsın diyince çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah yine olur üzülme bizim bi topiğimiz var hamile kalamayan arkadaşlarla felan hepberaber yasin okuyoz tesbih çekiyoz oraya etiketlememi istermisin
Bnmde bu ay denedim bi kez maydanoz sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?