C Certo88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 411 738 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Certo88 #1 Bu konuyu cok okudum ise yarayan varmi diye sormak istedim. Bu buhharla hamile kalan oldumu acaba?
E Ervanurumm4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2018 3 0 33 19 Ocak 2018 Konu Sahibi Certo88 #2 Ben denedim ama bir işe yaramadı piştiğimle kaldım
C Certo88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 411 738 19 Ocak 2018 Konu Sahibi Certo88 #3 Benim idrarimda parca parca kirmizi kahve seyler iniyor 2.gun oldu baslayali. Icerdeki seyleri sokuyor insallah ise yarar hamilr kalirim
Benim idrarimda parca parca kirmizi kahve seyler iniyor 2.gun oldu baslayali. Icerdeki seyleri sokuyor insallah ise yarar hamilr kalirim
E Ervanurumm4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2018 3 0 33 19 Ocak 2018 Konu Sahibi Certo88 #4 Certo88 .!.: Benim idrarimda parca parca kirmizi kahve seyler iniyor 2.gun oldu baslayali. Icerdeki seyleri sokuyor insallah ise yarar hamilr kalirim Genişletmek için tıkla... Aman birşey olmasında parca parca şeyler idrarda olması normal değil gibi Rabbim gönlüne göre versin insaAllah
Certo88 .!.: Benim idrarimda parca parca kirmizi kahve seyler iniyor 2.gun oldu baslayali. Icerdeki seyleri sokuyor insallah ise yarar hamilr kalirim Genişletmek için tıkla... Aman birşey olmasında parca parca şeyler idrarda olması normal değil gibi Rabbim gönlüne göre versin insaAllah
C Certo88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 411 738 19 Ocak 2018 Konu Sahibi Certo88 #5 Herdemakar .!.: Aman birşey olmasında parca parca şeyler idrarda olması normal değil gibi Rabbim gönlüne göre versin insaAllah Genişletmek için tıkla... Insallah simdi bi tanidik doktoru aradim biri vesilesiyle. Diyoku buhara oturduktan sonra akinti oluyorsa kum gibi idrar yolunda enfeksiyon vardir ve hamile kalma sansin duser. Once enfeksiyonun bitmesi gerekir dedi yarin gidicem bakalim
Herdemakar .!.: Aman birşey olmasında parca parca şeyler idrarda olması normal değil gibi Rabbim gönlüne göre versin insaAllah Genişletmek için tıkla... Insallah simdi bi tanidik doktoru aradim biri vesilesiyle. Diyoku buhara oturduktan sonra akinti oluyorsa kum gibi idrar yolunda enfeksiyon vardir ve hamile kalma sansin duser. Once enfeksiyonun bitmesi gerekir dedi yarin gidicem bakalim