- 30 Haziran 2017
- 11
- 6
- 6
- Konu Sahibi Yaseminmrl
Kızlar ben maydonozu çok tuketenlerdenim.Özellikle blandirdan geçirip naneyle içerim ama zararlı olduğu söyleniyor tecrübelerinize ihtiyacım var.Hamileliginde maydonoz tüketen varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece salata da yerim canım ama onu bende duymuştum çok tüketmemek lazımKızlar ben maydonozu çok tuketenlerdenim.Özellikle blandirdan geçirip naneyle içerim ama zararlı olduğu söyleniyor tecrübelerinize ihtiyacım var.Hamileliginde maydonoz tüketen varmı ?
Folik asit ve C vitamini olduğundan salata vs de tüketilmesinde mahsur yok. Aşırı tüketimi içeriğindeki yağ nedeniyle gebelikte önerilmiyor.. tavsiyem abartmadan yenilebilir, salata da vs..çok tuketiyormussunuz azaltin bir an önce derim..Kızlar ben maydonozu çok tuketenlerdenim.Özellikle blandirdan geçirip naneyle içerim ama zararlı olduğu söyleniyor tecrübelerinize ihtiyacım var.Hamileliginde maydonoz tüketen varmı ?
3 sene önceki konuyu çıkardın madem bende soylıyım.. doktorum ilk baştan itibaren kesinlikle maydanozu yasakladı. Salatanın içerisinde birkaç dal yemekle birşey olmaz ama fazlası zarar dedi ki ben çok severdim limon sıkıp yerdim bıraktım.. Görümcem de zayıflamak için maydanoz suyuna başlamıştı 1 hafta erken adet oldu çünkü maydanoz da adet söktürücü özellik var ve gebeliğin en başlarında bebek rahime yeni tutunuyor maydanoz zararlı!! Insanlara yanlış bilgi verme tabiki Allah ne derse o olur ama ne demişler tekbir bizden takdir Allahtan8 aylık hamileyim her gün bir demet maydanoz yerim. Böyle şeylere inanmayın bu halk arasinda bir hurafe. Hicbir arastirma hicbir calisma yok bu konuda. Ilk 3 ay sakincali falan diyenler var nerden biliyorlar test mi yapmislar. Bi salata yaparim roka nane dereotu maydanoz nerdeyse her gun yerim hicte bisey olmadi. Eger bi bebek düşecekse bunu hicbir sey engelleyemez. Deli saçması bizim geri kafali insanlarimizin uydurdugu seylerden biri. Takdir her zaman Allahin o dilerse olur. Gerisi hikaye.
Yanlis bilgi vermiyorum ben yedim yiyorumda hicbisey olmadi cok sukür. Aradaki farki anlamamissiniz. Maydanozu kaynatip suyunu icerseniz o zararli. Ama her gun bir tutam maydanoz yemek zararsiz. Ben biraz fazla yiyorum bazen bir tutam olur bir demet olur o belli olmuyor duruma gore degisiyor aş eriyor gibi biseyim. Yani suyunu icin demiyorum bende farkindaysaniz. Hamile kalgini farketmeyen agir hareketler yapip zararli seyler yiyen insanlar var ve bebekleri düsmuyor neden sizce. Bi bebek zaten rahime tutanamiyorsa bu maydanozdan olamaz.3 sene önceki konuyu çıkardın madem bende soylıyım.. doktorum ilk baştan itibaren kesinlikle maydanozu yasakladı. Salatanın içerisinde birkaç dal yemekle birşey olmaz ama fazlası zarar dedi ki ben çok severdim limon sıkıp yerdim bıraktım.. Görümcem de zayıflamak için maydanoz suyuna başlamıştı 1 hafta erken adet oldu çünkü maydanoz da adet söktürücü özellik var ve gebeliğin en başlarında bebek rahime yeni tutunuyor maydanoz zararlı!! Insanlara yanlış bilgi verme tabiki Allah ne derse o olur ama ne demişler tekbir bizden takdir Allahtan
Herkeste aynı etki edecek diye birşey yok! Birşey önerirken bu kadar kesin konuşma. Doktora gittiğimde maydanozu sormak benim aklıma bile gelmezken kendisi beni uyardı sağolsunYanlis bilgi vermiyorum ben yedim yiyorumda hicbisey olmadi cok sukür. Aradaki farki anlamamissiniz. Maydanozu kaynatip suyunu icerseniz o zararli. Ama her gun bir tutam maydanoz yemek zararsiz. Ben biraz fazla yiyorum bazen bir tutam olur bir demet olur o belli olmuyor duruma gore degisiyor aş eriyor gibi biseyim. Yani suyunu icin demiyorum bende farkindaysaniz. Hamile kalgini farketmeyen agir hareketler yapip zararli seyler yiyen insanlar var ve bebekleri düsmuyor neden sizce. Bi bebek zaten rahime tutanamiyorsa bu maydanozdan olamaz.
Sana sormicam nasil konuscami. Ben tavsiye vermiyorum. Senin gibi cahil kesim turlu turlu hurafelerle hamileleri korkutmaya calisiyor. Ne kadar sacma yorumlarin var benle muhatap olma. Git biraz oku ögren akil sahibi ol.Herkeste aynı etki edecek diye birşey yok! Birşey önerirken bu kadar kesin konuşma. Doktora gittiğimde maydanozu sormak benim aklıma bile gelmezken kendisi beni uyardı sağolsun
Sana sormicam nasil konuscami. Ben tavsiye vermiyorum. Senin gibi cahil kesim turlu turlu hurafelerle hamileleri korkutmaya calisiyor. Ne kadar sacma yorumlarin var benle muhatap olma. Git biraz oku ögren akil sahibi ol.
Hadi be varoşcahillik senden fışkırıyor da bunu göremeyecek kadar cahil oluşun güldürdü beni tamam canım sen haklisin
![]()