Çok sıcakmıydı süt. Yaktı falan mı acaba. Bende yaptım 3-4 defa bende yan etki bişy olmamıştı. Acaba bişyi yanlış mı yaptınızSagolun valla aylardır böyle şeyler den korktugum için yapmamıştım. Bu ay yapayım dedim ama pişman oldum insallah kötü birsey olmamıştır. Birdaha yapmam bu ders oldu bana.
Kaynar koydum kaba ama yanacak şekildede oturmadım dışta agrı acı yok zaten içte var kasıklarım bel ve karındaÇok sıcakmıydı süt. Yaktı falan mı acaba. Bende yaptım 3-4 defa bende yan etki bişy olmamıştı. Acaba bişyi yanlış mı yaptınız
Canım büyük ihtimalle regl bitmiştir yani regl günün falan değildir acaba regl mi oluyorsun diyeceğim ama bilirsin onu da. Bence çok geç kalmadan bi doktora gitKaynar koydum kaba ama yanacak şekildede oturmadım dışta agrı acı yok zaten içte var kasıklarım bel ve karında
Regl bittikten sonra yap dediler dün gece onun için yaptımCanım büyük ihtimalle regl bitmiştir yani regl günün falan değildir acaba regl mi oluyorsun diyeceğim ama bilirsin onu da. Bence çok geç kalmadan bi doktora git
Anladım canım. İnşallah bi sıkıntı olmamıştır.Regl bittikten sonra yap dediler dün gece onun için yaptım
ne olmustu nasil gecti iltihap mi akmisAnladım canım. İnşallah bi sıkıntı olmamıştır.
Hamile kaldınız mıGittim Dr cok şükür iyiyim Bi sıkıntı yok dedi Dr. Tesekkür ederim
Hayır henüz kalamadım. Kimyasal oldu iki kez. Bu ay inşallah olur diye ümit ediyorumHamile kaldınız mı
İnşallah bu kürü denediğiniz ay mı kimyasal olduHayır henüz kalamadım. Kimyasal oldu iki kez. Bu ay inşallah olur diye ümit ediyorum
Tam hatırlamıyorum ama biri bu ay oldu. Öncekini hatırlamıyorumİnşallah bu kürü denediğiniz ay mı kimyasal oldu
Bu ay kür yaptınız mıTam hatırlamıyorum ama biri bu ay oldu. Öncekini hatırlamıyorum
Maydanozu birkez yaptım sadece iki veya üç gündü bir daha yapmadım.Bu ay kür yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?