• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydanoz ve süt buharı acil,!!!

Efembahya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
823
2.134
113
46
Merhaba hanımlar ben çok kötüyüm dün gece maydanoz ve süt buharı yaptım dün geceden beri kasıklarım ve karnım çok agrıyor iyce şiddetlendi. Ayrıca afedersiniz her wc gittiğimde kırmızı pembe karısımı leke geliyor peceteye. Böyle bel kasık karın agrısı ve leke olanlar oldumu yardımcı olursanız sevinirim. Artık korkmaya basladım

Niye boyle seyler yapiyorsunuz herkeste ise yarayan size yaramayabilir hele ki buhar iceri doktorlar suyla bile temizlrmeyin kendini temzler diyor ne diyeyim diycek sozum kalmadi acilen doktora gidin umarim gonlunzce olur ve insallah bir sey olmamistir

Sagolun valla aylardır böyle şeyler den korktugum için yapmamıştım. Bu ay yapayım dedim ama pişman oldum insallah kötü birsey olmamıştır. Birdaha yapmam bu ders oldu bana.

Sagolun valla aylardır böyle şeyler den korktugum için yapmamıştım. Bu ay yapayım dedim ama pişman oldum insallah kötü birsey olmamıştır. Birdaha yapmam bu ders oldu bana.
Çok sıcakmıydı süt. Yaktı falan mı acaba. Bende yaptım 3-4 defa bende yan etki bişy olmamıştı. Acaba bişyi yanlış mı yaptınız🤔🤔

Kaynar koydum kaba ama yanacak şekildede oturmadım dışta agrı acı yok zaten içte var kasıklarım bel ve karında
Canım büyük ihtimalle regl bitmiştir yani regl günün falan değildir acaba regl mi oluyorsun diyeceğim ama bilirsin onu da. Bence çok geç kalmadan bi doktora git

Sıcak yumurtalıga asırı zarar bunu bi once idrak edin de. Herşeyin ilmi var belki oturmanız buhara yakınlıgınız etkiledi. Allah korusun doktora soyle sen doktorda kızar. Ama yine de bi görün umarım iyi olur sonucu

Tahriş olmustur dedi Dr 10 önce muayene oldugum için muayene etmedi kan tahlili baktı herhangi bir sorun yok dedi. Birdaha yapma dedi zaten ders oldu bana leke 4 gün falan devam etti agrı bir hafta sürdü. Akıntı olmadı bende. Aksine kuruluk olmustu. Şimdi iyiyim Bi sıkıntı yok.

Back