Maydanoz suyu içmek sakıncalı mı acaba?

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
45
merhaba kızlar,

maydanoz, iyi bir adet düzenleyicidir diye biliyorum ben.

geçen gün televizyonda saraçoğlu'nu gördüm, zayıflama-karaciğer yağlanması ve daha birkaç bişey için maydanoz suyu tavsiye etti.

17-18 dal maydanoz+1 limon suyu+1 bardak ılık suyu robotta çekicez, yeşil bir su olacak. sabah aç karnına içilecek.

tarifi böyleydi.

regl olmama 2-3 gün vardı, deniyim bakıyım dedim. belki zayıflatır beni de. 5-6 gündür içiyorum hemen hemen sanırım.
regl oldum, bugün 3. günüm. acayip sancılı ve çok şiddetli kanamam var.

acaba bu maydanoz suyunun bi etkisi olabilir mi? yumurtlamamı ve gebe kalma ihtimalimi negatif yönde etkiler mi arkadaşlar?
bi fikriniz var mı acaba?

maydonoz suyunu ıyı geldıgını duymustum ama emın degılım ben de ama hayıt tohumu cayı harıka yanı onu ıc bence hem hamılelıgınde ararı dokuncanı sanmıyorum cunku bu hayıt tohumu aynı zamanda hamıle bırakıyomus kolayca

süper. nasıl kullanıyoruz peki? hayıt tohumunu ne yapıyoruz?

süper. nasıl kullanıyoruz peki? hayıt tohumunu ne yapıyoruz?

ben de ıcıcem bırazdan :) hastalık gunum geldı :KK43: aktardan alın hayıt tohumu dıye sonra bı su bardagı suyu kaynadın kaynattıktan sonra bardaga hayıt tohumu ve suyu dokun demlensın 5 10 dk snr ıcın ucuz bısey zaten

ben de ıcıcem bırazdan :) hastalık gunum geldı :KK43: aktardan alın hayıt tohumu dıye sonra bı su bardagı suyu kaynadın kaynattıktan sonra bardaga hayıt tohumu ve suyu dokun demlensın 5 10 dk snr ıcın ucuz bısey zaten

bardağa ne kadar miktarda atıyoruz bu tohumu?
günde kaç kere? aç mı tok mu?
hangi günlerde yapılacak? regl günlerimdeyim. bugün 3. günüm.. ne zaman başlıyım - ne kadar süreyle içmeliyim?

bardağa ne kadar miktarda atıyoruz bu tohumu?
günde kaç kere? aç mı tok mu?
hangi günlerde yapılacak? regl günlerimdeyim. bugün 3. günüm.. ne zaman başlıyım - ne kadar süreyle içmeliyim?

bı tatlı kasıgı at bardagın ıcıne sımdı asıl basla bence tam da hastayken :) ben su an ıcıyorum ac tok farketmıyo ben her gun ıcerım gogus buyutmeye yardımcı bı cay aynı zamanda ben ondan ıcıyorum :) östrojen hormonunun artırıyo

tamam merve, teşekkürler çok sağol. yapıcam bunu hemen ben de.

X