- Konu Sahibi Bilge631994
-
Boşu boşuna kendimize dert bulduk desenizeaynenn. bu ayda sancim var..bi ise yaramadii..
Siz de de enfeksiyon vardı dimi üzülmeyin zamanı var demek ki daha. Kurtulamicaz sanırım bu enfeksiyondanveee hasta oldumm
Eşler taşıyıcı oluyormuş eşinde varsa sana sende varsa esine eşinden tekrar sana geçiyorMuş o yüzden eşinin de ilaç kullanması gerekiyormuş diye biliyorum benewt enfeksiyon var. dedi. ilk defa oldu daha once hic enfeksiyonla karsilasmamistm. korunmayi birakinca aldu ama..
Bende adetime 4 gun varken kahverengi akinti oldu once sonra adete cevirdi normal adetimden daha az geldi herkese yaramiyor heralde arkadaslarHaklısın aslında gitsem iyi olur. Başka kimse de yorum yapmıyor o kadar su kur u yapan var sadece bizde mi pembe akinti oldu anlamadım
Aynen her bünyeye yaramıyor sanırım bende de ters etki yaptıBende adetime 4 gun varken kahverengi akinti oldu once sonra adete cevirdi normal adetimden daha az geldi herkese yaramiyor heralde arkadaslar
Süper bir haberMerhaba arkadaşlar ben sut maydonoz buhari yapmistim doktor iltihap var demişti 3 gece yaptım kahve pembe akinti gelince korkup doktora gittim iltihabin temizlenmiş dedi. Sizin de bilginiz olsun dedim. Bende de yumurtalarin yavaş çalışması catlamama sorunu varmış küçük küçük polipler varmış var mi bunlara iyi gelecek birsey bilen yardimci olabilecek olan olursa çok sevinirim
Ben 3 gece yaptım canim maydonoz buharini 3. Gece yapacakken lekenme oldu korktum ama yine de yaptım 3 geceye tamamladım aynı zaman da soğan suyu da içiyorum hala lekelenme devam ediyor ama doktor enfeksiyon iltihap kalmamış dediSüper bir habergeçmiş olsun çok sevindim. Doktora söyledin mi cnm,yaptığın kürün sonrasında böyle olduğunu. Bir de ne kadar sürdü lekelenmen?
Cnm benim sen adet oldunmuBu cok iyi bi haber canim senin adina cok sewindmm.
Bisi sorcam sendede bu kürden sonra sanci oldumu.
Ben de adetim bittikten sonra 2.3 kez yaptm bnde rahimde bi rahatlama açılma oldu ama akıntı fela bisy gelmedi ama.ağrım var belimde ve kasığım da bugün 14.günüm 13 gün var bata inşallah olmam adetBu cok iyi bi haber canim senin adina cok sewindmm.
Tesekkur ederim canim :) Oldu canim kasıklarda sanci hatta leke de gelmeye başlayınca dedim zarar verdim sanırım diye korktum doktora gittimBu cok iyi bi haber canim senin adina cok sewindmm.
Ben de adetim bittikten sonra 2.3 kez yaptm bnde rahimde bi rahatlama açılma oldu ama akıntı fela bisy gelmedi ama.ağrım var belimde ve kasığım da bugün 14.günüm 13 gün var bata inşallah olmam adet
Tesekkur ederim canim :) Oldu canim kasıklarda sanci hatta leke de gelmeye başlayınca dedim zarar verdim sanırım diye korktum doktora gittim
İltihap temizlenmiş canım sorun yokmuşee doktor ne dedi canim
Canim merhaba faydasi oldumu bunlarin acabaBende korunmayı bırakınca hamile kalırım sanıyordum 6 aydır deniyoruz bendede iltihap varmış fitil + antibiotik kullanıyorum 2 gündür maydonoz süt buharıda yapıyorum yarında yapıcam inşallah faydası olur eşimde 1 aydır keçiboynuzu pekmezi tüketiyor sabah akşam
Cnm merhaba ben bu ay bütün hormon testlerimi yaptırdım ve muayene ye gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı ondan dolayı yumurta çatlamıyormuş ilaç tedavisi görüyorum şuandaCanim merhaba faydasi oldumu bunlarin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?