- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
- Konu Sahibi Catherinezetajones
Siyahini kullaniyorum, biraz eski bir model olabilir. Acik kirmizi kutusu olanindan da aldim ama siyahindan daha memnunum o yuzden digeri oyle kaldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo ona bakarsak tüm markalar yabancı ülkelerin
Siyahini kullaniyorum, biraz eski bir model olabilir. Acik kirmizi kutusu olanindan da aldim ama siyahindan daha memnunum o yuzden digeri oyle kaldi.
Ben kullanıyorum gayet memnunum pembe, siyah dantel deseni olandan kullanıyorum. süper bi şey, benim kirpiklerim az ve kısadır ama onu sürdüğümde süper görünüyolar, bu benim fikrim :) ah ismi de şu ; maybelline the falsies
sadece hayvanları herşeyiyle degil dogayı çok seviyorum suyu korumak için umumi wcde açık musluk görsem kapatırım işyerinden çıkarken tüm elektriklileri kontrol ederim yere kagıt dahi atmam birçok etkenlige katılırım ;ama insanlar üzerinde mi deneyler yapılsın hayvanları da Rabbim biz insanoglu için yaratmış o denli hayvansever olacaksak vegan beslenelim hatta yazıktır diye süt dahi içmeyelim
neyse bu arada moru kesinlikle
ben de az önce aldım ve kullandım, beğenmedim açıkçası.. normalde maybelline mavi olanı kullanıyodum,çok memnundum,değişiklik olsum diye aldım,beğenmedim.. hiç gür göstermedi50:
Hayvan deneyleri gayet aci bir durum.Birde bunlarin hepsinden daha iyisi takma kirpik hic bir rime takme kirpik gibi yapamiyor. Benim kirpikler vazgecilmezimsadece hayvanları herşeyiyle degil dogayı çok seviyorum suyu korumak için umumi wcde açık musluk görsem kapatırım işyerinden çıkarken tüm elektriklileri kontrol ederim yere kagıt dahi atmam birçok etkenlige katılırım ;ama insanlar üzerinde mi deneyler yapılsın hayvanları da Rabbim biz insanoglu için yaratmış o denli hayvansever olacaksak vegan beslenelim hatta yazıktır diye süt dahi içmeyelim
neyse bu arada moru kesinlikle