- 1 Eylül 2011
- 179
- 0
- Konu Sahibi Catherinezetajones
sarısını kullanmadım o yüzden ne desem yalan olur ama bunu ben çok sevdim bir kaç arkadaşım var kullanan onlar da çok memnun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım one by one yeni çıkan degil mi onun fırcasının yıkandıgını ve likitinden ayrı oldugunu falan duydum hijyenik degil demislerdi falan arkadasm da ondan almayı dusunuyo :) eger senden erken alırsa yazarım kullanıp deneyımlerımı :)
tabi ki şekerim ne zahmeti
Eki Görüntüle 270926 Eki Görüntüle 270927
işte budur direk takma kirpik etkisi yaratıyor, hani kirpikten kirpiğe değişebilir etkisi az çok ama ben yine de
memnun kalacağını düşünüyorum denemeye değer
canım bende almayı dusunuyorum pembeden ama yorumlarda genellıkle topaklanma yaptıgını soylemısler of karar veremedım
hayatımın mucize reimlini maybeline üretiyor hani şu sarı ambalajlı tombul rimeli varya tam bir harika ben sarısını ve pembesini kullanıyorum gayet memnunum
Fıstıklar karar verdim bir sarı bir de pembe aliyorum :) zaten ben kırıkkaledeyim burda kozmetik dukkani buldum kucuk ama her marka ürün var maybelline maskaralar ayin indrmli urunuymus 11,90 :) iki tane alrsam 20 yapar mı acaba :) neyse yarın gideyim alayım ama su alix avien 3in1 merak ettim smdi dogrusu
canm hangi maskara :)
Fıstıklar karar verdim bir sarı bir de pembe aliyorum :) zaten ben kırıkkaledeyim burda kozmetik dukkani buldum kucuk ama her marka ürün var maybelline maskaralar ayin indrmli urunuymus 11,90 :) iki tane alrsam 20 yapar mı acaba :) neyse yarın gideyim alayım ama su alix avien 3in1 merak ettim smdi dogrusu
bende bugün maybelline'nin the falsies'ini aldım e tabi eve gelir gelmez denedim. topaklanma falan olmadı bence oldukça güzel bi maskara. tek kötü yanı waterproof olması, çıkarması biraz uzun sürdü.
ben volume express olanini cok uzun zamandir kullaniyorum inanilmaz memnunum tek tek aciyor tum telleri ve inanilmaz guzel gosteriyor. Normalde cok kisa ve seyrek kirpiklerim bir tek bu maybelline cozdu isi