Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybelline affinitone fondöten

yoknedemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
175
0
41
Kızlar fondöten kullanan birisiyim yıllardır.Cildim sorunlu olmadığı zamanlarda da mutlaka kullanıyorum.Allığın bile duruşu fondötenli ciltte çok daha güzel oluyor bence.Çok çeşitli fondötenler kullandım şimdiye kadar.Çok fazla para dökmekten bıkmış bir haldeyken maybelline affinitone fondöteni aldım geçen gün hem de 11 tl ya.Alırken çok beklentim yoktu çünkü 50 tl dan aşağı güzel bi fondöten bulamam sanıyordum.Ama ben bu fondötenden artık asla vazgeçmem.Çok güzel bir yapısı var yağlanma yapmıyor cildi nemlendiriyor ve içinde e vitamini de var.Hepinize tavsiye ederim.:lepi:

bende yeni kullanmaya başladım ve çok beğendim hem herşeyi kapatıyo hem çok doğal duruyo tüm yakınlarım sayemde kullanmaya başladı tavsiye ederim kızlar..

Kızlar fondöten kullanan birisiyim yıllardır.Cildim sorunlu olmadığı zamanlarda da mutlaka kullanıyorum.Allığın bile duruşu fondötenli ciltte çok daha güzel oluyor bence.Çok çeşitli fondötenler kullandım şimdiye kadar.Çok fazla para dökmekten bıkmış bir haldeyken maybelline affinitone fondöteni aldım geçen gün hem de 11 tl ya.Alırken çok beklentim yoktu çünkü 50 tl dan aşağı güzel bi fondöten bulamam sanıyordum.Ama ben bu fondötenden artık asla vazgeçmem.Çok güzel bir yapısı var yağlanma yapmıyor cildi nemlendiriyor ve içinde e vitamini de var.Hepinize tavsiye ederim.:lepi:
herkese selam arkadaşlar...
ben bu fondöteni sordum 15 tl. dediler siz nereden aldını 11 tl. ye

Fondöten kullanmaktan nefret ederdim,kalıp gibi duruşu yüzünden.
Zaten kapatacak bir kusurum da yok ben sadece makyaj sabitlemek istiyordum
Öyle doğal ki,çok memnunum,fiyatı da çok uygun ve bereketli..
Sarı sarı suratlardan nefret ediyorum pembemsi oldu yüzüm bebek gibi bayıldım..
tavsiye ederim kesinlikle

Son düzenleme:
Bende aldım sürdüm ince yapılı değil kesinlikle
yarım saat sonra suratıma bi bakarım Aman tanrım akannehir
hep akmış leke leke durmuş pudraladığım halde
köşede duruo :umursamaz:
body shop'u tek geçerim

ben bu fondöteni tek geçerim bikere çok hafif doğal cilde zarar vermiyo...cildim sorunlu değil ben beğeniyorum ama sorunlu ciltleri kapatıyomu onu bilemem...

slm bende maxfactor kullanıyorum ama çok fazla kapatmıyor dediğin gibi bide bir sürü para veriyorum boshayallersmileçok fazla sorunlu değil cildim ama yinede bebeksi bir görünüş olsun istiyorum alırken pudraya gerek yok dediler filan sürdüğün an çok güzel görünecek bir sürü laf söylediler ama sadece hafif bir canlılık veriyorbenneyaptımkiacaba bu ürün okadar etkilimi yorumların hepsini okudumm herkez memmun kalmış fiyatida çok cazip geldi açıkcasıııbayanssulusmileetkisi ne kadar ciltte onu merak ettimmbayanssulusmile

ben en açık rengini aldım o bile bana koyu geldi beyaz tenlilere göre renk seçeneği yok malesef

max factor colour adapt en sevdigim fondoten bu cok dogal. asiri beyaz tenliyim porcelain rengi harika uyuyor..bunu da demek istiyorum ama...

X