Saç Uzatma Yöntemleri MayaLi Süt... Ya$ Maya ? Kuru Maya ?

dün ilk mayalı sütümüde içdimhihoyyyt
yarım çay bardağından biraz fazladır herhalde bi çay kaçığıda kuru maya attım içine sütümde ılıktı yani uygulama şeklim doğru diymi arkadaşlar..?? CADIARZU
adına gelincee.. azCIKK kötüydü ama katlanamıycam kadar değildi bi şekilde içtim yararı olsun da gerisi önmli değil..
gerçi içince biraz içim kalkmadı değil hanii :1:

Kızlar ben midemden rahatsızım(gastrit),sizce mayanın mideye zararı var mıdır?

evet canım bi zararı olabilir... yani duymuştum mide rahatsızlığı olanlar kullanmasın die bnce kullanma başka yöntemler dene.. sinameki kürü mesela..
geçmiş olsn canım bu arada a.s.

Çok teşekkür ederim canım.Söylediğin iyi oldu.Sinamekili kürü ve sarımsaklı şampuanı uyguluyorum.Dediğin gibi kullanmayayım o zaman.opuyorumnanaktan

rica ederim canım..
nasıl bi yararını görüyü musun sinmaki ve sarımsaklı şampuanın.. yerimseniben

Canım aslında ben de bilmiyorum.İki gün önce sinamekili kürün altıncısını yaptım.Saçlarım uzuyor ama bariz şaşılacak bir uzama yok.Sarımsaklı şampuanı zaten uzaması için değil de saçlarımı gürleştirsin diye kullanıyorum.Onda bir sorun yok.Dökülenlerin yerine yenileri çıkıyor.Sinamekili kürü Bemiksin ikinci kutusu bitince tamamen bırakıcam.Beşinci kürden sonra dokuz gün ara vermiştim.Sonra yeniden başladım.

e olsun illa bariz uzaması gerekmiyo baksana uzamış işte sende de demekki böle etki yapıyo..
bana sorarsan bıraka devam et derim.. tabi kendin bilirsin yine..
bende yapıyorum 3. yaptım çarşamca 4. yapıcam pek uzama olmadı ama hiç bişi yapmamaktan iidir..
en azaından şansımı deniyorum herkesde işe yarıyo bendede azcık yarar herhal..
ya ben sana bişi sorabilir miyim.. sarımsaklı şamp. kendin m iyaptın aldın mı..??
bn sordum 20 tl ddi adam aktara sordum açıkcası bana pahalı geldi bi şampuan için..
sen kendin yaptıysan kokusu oluyo mu..??
aldıysan nerden kaça aldın...?
k.b baya yazdım ama cevaplarsan sevinirim..çok teşekrler şimdiden a.s.

Canım ben Dalin bebe şampuanının içine sarımsak rendeledim.Rutin saç yıkamamı onunla yapıyorum.Dalin kullanmamın nedeni kimyasal maddesinin çok az olması.Sarımsaklı şampuan kesinlikle saç çıkarıyor.İnanmayacaksın belki ama normalde benim saçlarım ince telli çıkan saçlar kalın telli.Fazladan çıkarmıyor olabilir ama en azından dökülenler çıkıyor.Kokuya gelince yıkarken çok pis kokuyor hatta banyo kokuyor.Ama saçlar kuruyunca koku kalmıyor.Dalin kremsiz olduğu için çıkmadan saç uçlarımı da kremliyorum.

ehh bnde öle yapıyım o zamn kndim yaparım şampuanı..
herhangi bir şampuanın içine yapsak olur dimi dalin olması önmli değil..? zaten şamp. alıcam dalinde alabilirim aslında..
benimde saç çıkmasına çok ihtiyacım var önlerim çok az ve ince telli saçlarım..
inş işe yarar.. cevaplar için çoook saol tatlımm..
opuyorumnanaktan

Rica ederim canım istediğin şampuanla yapabilirsin.Umarım faydasını görürsünvereliniortak

ayy ya bugün bebe şamp. aldım köpürmüyo bi türlü sinir etti bnii..
ama ona sarımsak rendeliycem sonra bi tane daha şamp. alıcam bu küçük boylarından zaten onlada sarımsaklı yıkamadan sonra yıkıycam koku falan kalmaz hem saçımda hemde sarımsaklı şamp. 20 tl vermemiş olurum kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan

Canım Dalin diğer şampuanlar gibi hemen köpürmüyor.Ben yıkarken biraz fazla kullanıyorum.Ama zararının az olduğunu bilmek rahatlatıyor.Kimyager bir arkadaşım söylemese ben de Daline yanaşmazdım.Bugün saçlarım çok kaşınınca saçlarımı parmaklarımla kontrol ettim.Çıkan saçlar kaşındırıyormuş.Sarımsağı ilk kullandığımda saçlarımı çok döktü ama şimdi normalleşti.Bırakmak yok devam diyorum.Ben çıkmadan saçlarımın uçlarını kremliyorum.Dalin kremsiz olduğu için saçlarım dolaşıyor.

bende sarımsağı bebe şamp. rendeliycem ya lütfen lütfenn bendede saç çıkarsın yhaa nolurr.......... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
benm saçlarım normalde hiç dökülmez demek sarımsaklı şamp. döküyo .. :(
zeytnyağı yapıyordum oda çok dökmeye başladı yapmıycam artk zaten saçlarım az bide o döküyo
ama sarımsaklı şamp dökmez diye biliyorum bn yha neden döktü kii sağlıksızları döküp sağlıklı saçlar mı çıkarıyo kii..

sarımsaklı şampuanı bende denedim, bütün ev halkı kaçtı yanımdan:)) bence maya kokusu sarımsaklı şampuan kokusundan daha katlanılır, pakmayanın daha az kokuyormuş,rahatsız etmiyormuş diğerleri kadar...

nasıl yha anlamadım pak maya derken saçına mı sürüyosun o pak mayayı da.. nasıl..?

Dün gece Saba Tümer'in konuğu Suna Dumankaya'ydı. O da söyledi bu tarifi. 1 çay bardağı süte 1 çay kaşığı kuru maya saça ve tırnağa çok iyi gelir kuvvetlendirir dedi. sanki haftada 1 kere dedi. Ama emin değilim. Eğer dün izleyen varsa söyleyebilir mi? Haftada 1 mi? öyleyse içilir. Diğer türlü hergün hergün içemem ben ki içemedim de 3 haftada bıktım zaten bıraktım

bende yaa bi ara azim gelmişti başladım içmeye tadı da kötü değildi sonradan öğrendim meğerse az koyuyormuşum mayayı iğrenç bişi oldu çok koyunca dayanamadım içemedim bnde :) kaydirigubbakcemile3
bırakış o bırakış yani..

ben geçen haftadan beri içiyorum.işe yararsa tavsiye edenlere çok dua edicem.Saçlarım bakımlı ama yavaş uzuyor.Ayrıca tadınıda çok abartmışsınız bence....tamam güzel değil elbette ama berbatta değil.Uzun ve bakımlı saçlar için değer bence....

Kızlar ben kuru mayayı bi kaç sene önce HERGUN içiyordum ve çok faydasını gördüm.Hatta daha eglenceli olsun diye sevimli bir kavanoza koymuştum, tatile bile gitsem yanımda taşıyordum. Yanlız ben süte yada suya karıştırmadan kuru kuru bir kaşık ağzıma atıp üstüne su içip yutuyordum. Maya bağışıklık sistemine de çok faydalı oldugundan o senelerde hiç hasta olmamıştım ve kendimi çok dinç hissediodum.
Geçen gün aklıma gelip forumu incelerken saçları uzatmasından bahsetmenizle eski fotolarıma bakıp saçlarımı hep kestirmeme ragmen devamlı uzadıklarını farkettim. :) şu anda saçlarım pixie modeli yani çok çok kısa ve yeniden uzatmak için ya da en azından cildime ve tırnaklarıma faydası için yeniden başlıcam.
aranızda benim gibi süte yada herhangi birşeye karıştırmadan kuru mayayı yutup içen oldu mu?

kızlar lütfen söylermisniz bu mayalı karışımın yan etkisi varmıki ve ayda ne kdar uzatıyo ayrıca hergünmü içmek gerek tam tarifi vereblirmi birisi ne kadar süte ne kadr koyulucak

Back