geçmiş olsun cnm :s
sarımsaklı şampuanı dene cnm o da uzatıo diolar ben başladım ona da extradan
5 diş sarımsk iyice ezilip parça parça şampuana konuluyo..1 gün beklesin çalkala iice
saçını her seferinde onla yıka
yazmadan geçemedim arkadaşlar ben bu kürü direk saça uygulanacak diye duymuştum suna dumankayadan.....hatta uyguladıktan hemen sonra saçın dökülmesinin durduğunu söyledi fisfisfi
bunu bilen birileri varsa içmekten daha iyi olur sanırım. herkes tadı kötü diyor.
mayali gidalar gobek yaparken maya napar acaba:)
1 tatli kasigi kuru maya + 1 bardak süt.. 1/4 bardagi kadar kaynatilmis suyu ilave et bardagina mayayi bununla bi guzel erit.. daha sonra buzdolabindan soguk süt ekle bardagin tamanina.. (sütü kaynatip mayayi eklersen süt sicak olur ve sicakken tadi cok berbat oluyor icilmiyor) dedigim sekil yaparsan daha kolay icersin..
ya kızlar ne olur yardım edin nasıl içiyorsunuz ben dün içemedim ya çok kötü bi tadı var midem kalktı :gitme: varmı bunu kolay içmenin bi yolu
Canm ben kendi içtiğimi söleyeyim bir bardağa önce bir tatlı kaşığı kurun mayayı koyuyrm
üsdüne soğk sütü kouyuyorumzaten nescafe gibi oluyorr kaşıkla karıştırıyorum iyice yaylıyor sonra bir tatlı kaşığı nesquik koyuyorum zaden nesquik rengini ve tadını veriyor sanki çökltlı süt içiormuşsun gibi anlmayıyorsun bile içinde maya oldunu ben böyle yapıyorum yardımcı olmak isdedim ..opuyorumnanaktan
çok sağol jimjime valla okadar da büyük heveslerle hazırladınm içecem diye ama o kadar kötü bi tadı vardıkı yarım bardağı içene kadar gözümden yaş geldi benim çok çabuk bulanan bi midem var belkide ondan senin takdiği deneyecem umarımda çektiğimize değer işe yarar canım çok sağol tekrarolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?