Saç Uzatma Yöntemleri MayaLi Süt... Ya$ Maya ? Kuru Maya ?

başlığı açan arkadaş başlayalı 1 ayı geçmiş ama saçların uzadı mı söylememişsin...CADIARZU

bari ben sorayım var mı uzama? varsa ne kadar uzadı?

canim uzama var ama mayali süt uzatti demem yanlis olur cunki mayali sütle beraber ben saclarimin uzamasi icin bir cok sey yapiyorum..
(biotin, b-combin, b5, multivitamin, vitaminli sampuan ve mayali süt) mayali süt belki uzatti belkide hepsi birden uzatti.. normalde ayda 1 cm uzayan saclarim 2 cm uzadi bunlarla..

Son düzenleme:
Kızlar
Bende Bugn Baslicam tadı kotu olur diye 2 çay kaşığı maya6 çay kaşığı nesquik koyuyorum tadi çok guzel oluyor tavsiye ederim... :cicek:

evet başladığım zamandan 1 ay sonra saçları uzamayanlar buraya topiğine koymuştum hatta daha sonra da koydum 2-3 kez koydum kaldırdım...

ama topiktekiler gördüler cnm

şimdi bide extradan şampuanıma sarımsak koydum :)

ona da başlıorum

bir bardağa ne kadar kuru maya koyuyorsunuzz?? ben de bugün başlamak istiyorum inş. sonuçları iyi olur boshayallersmile

Kızlar
Bende Bugn Baslicam tadı kotu olur diye 2 çay kaşığı maya6 çay kaşığı nesquik koyuyorum tadi çok guzel oluyor tavsiye ederim... :cicek:

evet öyle yapanda cok canim..
ama ben diyette oldugum icin nesqik katamiyorum icine..
oylece burnumu tikayip nefesimide tutup bir seferde kafama dikiyorum.

bir bardağa ne kadar kuru maya koyuyorsunuzz?? ben de bugün başlamak istiyorum inş. sonuçları iyi olur boshayallersmile

1 tatli kasigi kuru maya + 1 bardak süt.. 1/4 bardagi kadar kaynatilmis suyu ilave et bardagina mayayi bununla bi guzel erit.. daha sonra buzdolabindan soguk süt ekle bardagin tamanina.. (sütü kaynatip mayayi eklersen süt sicak olur ve sicakken tadi cok berbat oluyor icilmiyor) dedigim sekil yaparsan daha kolay icersin..

saolasınn :dance: ben de dün mayayı ılık süte öylece katıp içmeye çalıştım da :bbo: akannehir

Dün gece başladım bunu içmeye kızlar hadi bakalım hayırlısı
Sütü çok sevdiğim için zorlanmadım tadı da çok kötü olmamıştı
Şimcik size birkaç soru:
Bu kürü belli bi süre hergün mü yapıcaz uzayana kadar?
Bi de kilo aldırmaz di mi bu aralar asla kilo almamam lazım da :kedi:

belli bir süresi yok, saclarin istedigin uzunluga gelene kadar icebilirsin..
ben 2 aydir iciyorum, kilo almadim basladiktan sonra.
yas maya mi kuru maya mi iciyorsun ??

Kuru içiyom canım ben daha iyi demişsiniz o yüzden onu aldım

ok canim..
ben yas maya kullaniyorum, tercih meselesi..
kuru mayayi eritemiyorum bi türlü, tadida cok agir.. mas maya hemen eridiginden ve kuru mayadan tadinin cok daha hafif oldugundan benim tercihim yas maya..

Acaba bende mi bi sorun var tadıyla ilgili bi problem yaşamadım
Ama soğuk sütle içiyorum ben ve bi dikişte içmeye çalışıyorum sütü de sevdiğim için kolay oluyo

ben soğuk sütte eritemedim
neyse çirkin olsada sorun değil artık mideme çok iyi geldi inş saçımıda uzatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…