Saç Uzatma Yöntemleri MayaLi Süt... Ya$ Maya ? Kuru Maya ?

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
ÖnceLikLe seLam kizLar.
MayaLi süt icenLer hep oLumLu yorumLar yazmi$Lar, hepside uzatti demi$ ma$ALLah..
MayaLi süt icenLer geneLde kuru maya kuLLanmis ama ben ya$ maya kuLLanmak istiyorum. Acaba uzatmakta ya$ mayada kuru maya kadar etkiLi oLurmu, sonucta ya$da oLsa kuruda oLsa maya mayadir ve ayni seyLeri icerir diye düsünüyorum.. biLginiz var mi bu konuda arkadasLar ?? Bide ya$ oLdugu icin sanki böyLe ciy ciymis gibi geLdi bana.. mideme dokunur mu acaba ya$ maya kafamçokkarıştı gerci dokunacak oLsa kuruda dokunur oda maya sonucta.. kizlar yorunLarinizi bekLiyorum, bana bu konuda yardimci oLun Lütfen. HeLe bu konuda biLgisi oLanLardan aciL cevap bekliyorum zemuszemus
1: ya$ maya kuru maya kadar uzatir mi, etkisi ayni oLur mu ve icerigi aynimi..??
2: ya$ mayayi sütle icmek mideye dokunur mu ??
$imdiden t$krLr a.s.

canım kmse bısı yazmamıs bende bu konuda takıntılıyımm acıkcası qıdıp kuru maya almaya usenıorumm ama yaş kulllananlarda varmıs yorumlara baktımda.. kilo aldrmassa bende baslıcam kımse kılo yapmıo dıo ama ben bıraz supelıym ..

aliye canım seni çok iyi anlıyorum orada bulamamışsın yaş maya kullanmak zorundasın mecbur ama yaş maya kullanan hiç duymadım ben. orda mutlaka türk marketleri vardır. yani domuz ürünleri felan satmayan marketler işte orda bulabilirsin canım pakmayayı, avusturyalı bir arkadaş o şekilde bulmuştu. ordada vardır muhakkak türk marketleri araştır istersen biraz. ayrıca ben 3 aydır düzenli kullanıyorum hep iyi etkilerini gördüm hiç kilo yapmadı. ama siz bilirsiniz tabii.. bayanssulusmile

KURU canlarim KURUU :)) hadi afiyet bal seker ben de yurt disindayim ve de her markette vardi ama umarim siz de bulursunuz:)

Bitanem yasadigim yer cok ufak bir sehir, 2-3 tane market var orada da yokmus sordumda yok kuru mayamiz yas maya var dediler.. senind edigin o türk gidalari satan yerlerini duydum ama burada yok malesef. 3 aylikta bebegim oldugu icin pekte bi yere cikamiyorum ki. neyse yas maya aldim ins gebermem :roflol:
saka bi yana ins oda uzatir canim yha dua edin banaaaa

Bitanem bende yas maya aldim ve demin afiyetle ictim zemuszemus
sonucta kuru da olsa yas da olsa maya mayadir etkisininde ayni olacagini düsünuyorum yerimseniben

Kizlar ben sütümü ya$ maya ile iciyorum, simdilik iyi gidiyor.. Yalniz kafami karistiran bisi var! Ben yatmadan 1 tane sarimsak yutuyorum, oda sac uzatmakta ¨cok etkiliymis + sac dökülmesine iyi geliyor ve saclari cogaltiyormus.. sarimsakta gece yatmadan yutuluyor, mayali süt de gece yatmadan iciliyor.. sarimsak acaba mayali sütün etkisini azaltirmi kizlar ??? :bbo: ikisinide yatmadan iciyorum.. ohaoldumsmile
Mayali süt ins kilo yapmaz bende.. zaten yeterince fazla kilolarim var benneyaptımki.
sac uzatcam diye ins oram buram kabarmaz :roflol:

Kizlar mayali süt icerken hangi süt ürünlerini seciyorsunuz, yagli yada yagsiz..??
ben light sütle iciyorum, cok az yag iceriyor. Malum diyetteyim tam yagli sütle icemem, hamilelikte cok kilo aldim onlarla basim dertte zaten az yagli sütle icince etkisinde fark yapmaz dimi bilmiyorumkismile
Siz tam yagli olanlardan mi yagsiz sütlemi iciyorsunuz ??

aynen ya o yuzden ıcmeye korkuorum kılolarm var

diyettesın yaa o yuzden bı sorum olucak ..
maya kılo yapıor mu_

kilo yapmıo bende yaş maya içiorum sütle midemdede sorun olmadı ayrıca tadını sevıorum kuru ve yaşın bir farkı yok bence

Arkadaşlar merhaba,

Bu mayalı sütün saç dökülmesine de olumlu bir etkisi var mı? Deneyenler paylaşırsa sevinirim. Ayrıca hergün mü içiyorsunuz yoksa haftada bir kez filan mı? Şimdiden teşekkürler a.s.

evet canim sac dökülmesini azaltiyor kimisinde de tamamen kesiyor..
a.s aynen hergün canim. her gece yatmadan bir bardak ilik süte maya eritip iciyorsun..

kilo yapmıo bende yaş maya içiorum sütle midemdede sorun olmadı ayrıca tadını sevıorum kuru ve yaşın bir farkı yok bence

bende yas maya kullaniyorum canim.
ama anlamadigim su.. tadini seviyorum demissin, nasil sevdin kiz o tadii kaydirigubbakcemile3
ben burnumu tikayip nefesimide tutup öyle icebiliyorum ancak..

bende yas maya kullaniyorum canim.
ama anlamadigim su.. tadini seviyorum demissin, nasil sevdin kiz o tadii kaydirigubbakcemile3
ben burnumu tikayip nefesimide tutup öyle icebiliyorum ancak..

Vala bilmıorum canım aslında fazlada koyuorum ama sevıorum tadını kahve gibi içiorum hüp die kaydirigubbakcemile3

başlığı açan arkadaş başlayalı 1 ayı geçmiş ama saçların uzadı mı söylememişsin...CADIARZU

bari ben sorayım var mı uzama? varsa ne kadar uzadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…