Maya3435 Meme Estetiği Ameliyatı

maya3435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
487
0
burdan devam edelim kızlar.arzum tas gıbı goguslerım derken tak gıbı sert demek ıstedım ben :) ona cok guldum :)
sureklı hemsıreler gelıp cesıt cesıt ıgneler yapıyorlar bazılarının tadını agzınızda hıssedıyorsunuz.ama sanıyorum kı ılacların etkısınden agrım yok.sadece tuvalete kalkmak ıstedıgımde kollarıma yuklenmemek ıstıyorum.destekle kalkıyorum.buarada ben bayaacıkmıstık acıkmayı gectım susuzluktan olmek uzereydım.ılk olarak suyumu ıctım sonrada ıvır zıvır bıseyler yedım.ıhtahım acık yanı ona da sasırdım.suanda onumde 1 sıse su,1kutu kola ve seftalısuyu var :)

burdan devam edelim kızlar.arzum tas gıbı goguslerım derken tak gıbı sert demek ıstedım ben :) ona cok guldum :)
sureklı hemsıreler gelıp cesıt cesıt ıgneler yapıyorlar bazılarının tadını agzınızda hıssedıyorsunuz.ama sanıyorum kı ılacların etkısınden agrım yok.sadece tuvalete kalkmak ıstedıgımde kollarıma yuklenmemek ıstıyorum.destekle kalkıyorum.buarada ben bayaacıkmıstık acıkmayı gectım susuzluktan olmek uzereydım.ılk olarak suyumu ıctım sonrada ıvır zıvır bıseyler yedım.ıhtahım acık yanı ona da sasırdım.suanda onumde 1 sıse su,1kutu kola ve seftalısuyu var :)

en doğrusunu yapıyorsun
hep okuyoruz kollara yüklenmemek gerektiğini
tabi aç olursun ameliyata aç giriyorsun yeki kendini topla ama şunu merak ettim serum falan vermiyorlarmı ameliyat sonrası :44: veriyorlarsada serum genelde insanı tok tutar
neyse sen aydınlatırsın bu soruyu :)
yemek yiyebiliyorsan demekki senin bulantında olmadı maşallah :nazar: darısı ameliyat olucak herkesin başına inşallah

en doğrusunu yapıyorsun
hep okuyoruz kollara yüklenmemek gerektiğini
tabi aç olursun ameliyata aç giriyorsun yeki kendini topla ama şunu merak ettim serum falan vermiyorlarmı ameliyat sonrası :44: veriyorlarsada serum genelde insanı tok tutar
neyse sen aydınlatırsın bu soruyu :)
yemek yiyebiliyorsan demekki senin bulantında olmadı maşallah :nazar: darısı ameliyat olucak herkesin başına inşallah

karamlecım bu açlık oyle normal zamandakı acıklıktan daha farklıydı mıdem kazınmıyodu.serum olmaz mı hala daha duruyo.heralde serum olmasaydı mıdem bulancak kadar ac olurdum.yanı demek ıstedıgım mıdem fln hıc bulanmadı yemek yemege acıktım:)
darısı basınıza ınsallah boyle devam eder

canııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm hoşgeldinnnnn bende doktordaydım malüm 3.gün pansumanı ve de sutyen taktılar oradan da dışarıda birşeyler yaptık gelir gelmez seni açtım iyi olman çoooook sevindim:KK64::KK64::KK64:şükürler olsun sende kurtuldun :nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın canım ben bugün şükür tamamen normale döndüm çok çok iyiyim sende böyle olacaksın gerçi doktorum kollarını çok kaldırma 90 derece den fazla kaldırma dedi aklında bulunsun:KK34:sen yine de kendini yorma canım öpüyorum çook geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı gün bekleyen arkadaşlarımızın başına haydi kızlarrrrrr:92::92::92:mayacım:KK16::KK16::KK16:

geçmişler olsun ohhhhh gelsin fıstık gibi kıyafetler bundan sonra

çok geçmiş olsun sevgili maya :nazar: inşallah çabucak rutin aktivitelerine dönersin , darısı tüm bekleyenlerin başına :KK64: :KK16:

canııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmm hoşgeldinnnnn bende doktordaydım malüm 3.gün pansumanı ve de sutyen taktılar oradan da dışarıda birşeyler yaptık gelir gelmez seni açtım iyi olman çoooook sevindim:KK64::KK64::KK64:şükürler olsun sende kurtuldun :nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın canım ben bugün şükür tamamen normale döndüm çok çok iyiyim sende böyle olacaksın gerçi doktorum kollarını çok kaldırma 90 derece den fazla kaldırma dedi aklında bulunsun:KK34:sen yine de kendini yorma canım öpüyorum çook geçmiş bitmiş olsun inşallah darısı gün bekleyen arkadaşlarımızın başına haydi kızlarrrrrr:92::92::92:mayacım:KK16::KK16::KK16:

gezgıncıııkk coookk tesekkurlerr evet oldu bıtttıı :) bende aynen senın gıbıyım hıc bıseyım yok benım dıyorum.yuvalete kalktıgımda annem geleyım mı senınle dıyo benım hıc bıseyım yok kı dıyorum :) sende bana cok guzel moral vermıstın zaten aksam eve donecek kadar ıyı oldugun ıcın agrısız gectıgı ııcın.yanı oldu bıttı uyandım gerısınden korkmuyorum.yanlız sureklı kenarından kosesınden bakmaya calısıorum :)

geçmiş olsun canımmmm :nazar: :nazar: :KK71: ne güzel gayet sağlıklıısın, çok güzel haberler bunlar :KK66:

kızlar gece hıc agrım olmadı..sadece ara ara saskın bı halde uyandım.nerdeyım ruya mı bu fln dıe onun dısında hıc bır agrı sızı hıssetmedım.erkenden de uyandım sanırım bu da heyecandan.bugun drenlerımı cıkaracak doktor ondan cok korkuyorum.damar yolundan bısey enjekte ettıklerınde bıle ınanılmaz huylanıyorum cunku.
neyse tek derdım bu olsun.ınsallah burda aldıgım serumların agrı kesıcılerın etkısı gecınce de rahat olur hersey.

kızlar gece hıc agrım olmadı..sadece ara ara saskın bı halde uyandım.nerdeyım ruya mı bu fln dıe onun dısında hıc bır agrı sızı hıssetmedım.erkenden de uyandım sanırım bu da heyecandan.bugun drenlerımı cıkaracak doktor ondan cok korkuyorum.damar yolundan bısey enjekte ettıklerınde bıle ınanılmaz huylanıyorum cunku.
Neyse tek derdım bu olsun.ınsallah burda aldıgım serumların agrı kesıcılerın etkısı gecınce de rahat olur hersey.

supersın canım ıyı olmana sevındım ewt yazını gorunce ben de heyacandan uyuyamadıgını dusunmustum :)) bandajlar ne zaman cıkacak 250 cc oldu sanırım nasıllar buyuk gorunuyorlarmı ayyy bende cok meraklı oldum hos gor artık amelıyat olunca ben de uzun uzun anlatıcammm dıkkat et kendıne

supersın canım ıyı olmana sevındım ewt yazını gorunce ben de heyacandan uyuyamadıgını dusunmustum :)) bandajlar ne zaman cıkacak 250 cc oldu sanırım nasıllar buyuk gorunuyorlarmı ayyy bende cok meraklı oldum hos gor artık amelıyat olunca ben de uzun uzun anlatıcammm dıkkat et kendıne

istediğini sorabılırsın canım hıc cekınmeden.240 cc takmış doktorum.şuanda şiş ve asırı sert.ama cok buyuk gozukmedı gozume.ben cok buyuk olmasından korkuyodum hele kı odemlerle ılk gordugum zaman cok buyuk oldugunu dusuncem dıyordum.
suanda hem bandaj hem sutyen var ustumde.sıkı sıkı ıkısıde.bandajın ne zaman cıkacagını bılmıyorum.ama bırazdan drenlerım cıkacak.o bıraz huysuzlandırıyo benı :KK43:

kızlar buarada odem olustu vucudumda.suanda şiş hissediyorum kendımı.ellerimde bile şişlik var.aldıgımız serumlardan dolayı mı oluyo boyle?
sankı 2 kg almıs gıbıyım

kızlar buarada odem olustu vucudumda.suanda şiş hissediyorum kendımı.ellerimde bile şişlik var.aldıgımız serumlardan dolayı mı oluyo boyle?
sankı 2 kg almıs gıbıyım

doğal o tatlım. ben üç dört güne geçmeyince kilo mu aldım diye panik yapmıştım. ama sonra gördüm ödemmiş geçince aynı vücuduma döndüm. dokununca hatta su ve hava hissedersin cildinin altında, ses de çıkartır çok komik :KK9: ben oynayıp duruyordum göbeğimle falan :KK1: neden oluyor bilmiyorum kuzum

QUOTE=maya3435;18886212]kızlar buarada odem olustu vucudumda.suanda şiş hissediyorum kendımı.ellerimde bile şişlik var.aldıgımız serumlardan dolayı mı oluyo boyle?
sankı 2 kg almıs gıbıyım[/QUOTE]

doğal o tatlım. ben üç dört güne geçmeyince kilo mu aldım diye panik yapmıştım. ama sonra gördüm ödemmiş geçince aynı vücuduma döndüm. dokununca hatta su ve hava hissedersin cildinin altında, ses de çıkartır çok komik :KK9: ben oynayıp duruyordum göbeğimle falan :KK1: neden oluyor bilmiyorum kuzum

Drenler çıkınca canın yanmıyacak,içinden kayıp gittigini hissediyorsun,garip birşey :)) sadece insanın tedirgin ediyor ama korkulacak birşey degil canım..Vücutta belirli bir süre ödem oluştugunu duydum arkadaşlarımdan,bende olmamıştı.Bol bol su iç,ödemler zamanla kaybolacak,geçici canım bunlar.Hadi bakalım oldu bitti,geçmiş olsun tekrardan :KK71::KK71:

QUOTE=maya3435;18886212]kızlar buarada odem olustu vucudumda.suanda şiş hissediyorum kendımı.ellerimde bile şişlik var.aldıgımız serumlardan dolayı mı oluyo boyle?
sankı 2 kg almıs gıbıyım

doğal o tatlım. ben üç dört güne geçmeyince kilo mu aldım diye panik yapmıştım. ama sonra gördüm ödemmiş geçince aynı vücuduma döndüm. dokununca hatta su ve hava hissedersin cildinin altında, ses de çıkartır çok komik :KK9: ben oynayıp duruyordum göbeğimle falan :KK1: neden oluyor bilmiyorum kuzum[/QUOTE]

ayy papatya evett cok komıkk sesler var cıdden :)ınsallah gecer bırkac gune kadar

X