Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Maya maskesiii tecrübesi olan yardım acill kel kalıcam arkadaşlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
maya maskesi yapıcam yarın .. kullanmış olan varmı arkadaşlar deneyimlerinizi yaZarmısın allah rızası için ya çok dökülüo saçlarım her banyoda ellerimden sayısız akıp gidio moralim çok bozuluo yaaaaaaaaaaa vea başka tecrübesi olan başka bi tarifte olabilir

Maya maskesi yapmadım ama zeytinyağlı sabun benim saçlarıma çok iyi geldi,dökülmesi durdu.Fakat kesintisiz 2 yıldır kullanıyorum.Susam yağı da iyi geliyor saçlara.

Maya maskesi yapmadım ama zeytinyağlı sabun benim saçlarıma çok iyi geldi,dökülmesi durdu.Fakat kesintisiz 2 yıldır kullanıyorum.Susam yağı da iyi geliyor saçlara.

ama saç için sabunu hiç önermiolar yaa oooff :) şu mayayı bi deneyimde sonra seninkini deneyim zarar çıkmaz saol

geçen yıl ben çok yaptım bu maskeyi çokta faydası oldu.ilk yaptığım gecenin sabahında yastığımda hiç saç olmadan kalkmıştım.daha sonra çam terebentin kullanmaya başladım çok iyi geldi.okadar çok yeni saçım çıkıyorki saç yaparken onları yapıştırmakla uğraşıyorum şimdi :)

Ayyyy ne güzeeeelll ama saç çıkmasının büyük ihtimali çam yağıdr. Mayayı bugün yaptım bnde ne kadar yparsam faydasını ğörürüm canım

Ayyyy ne güzeeeelll ama saç çıkmasının büyük ihtimali çam yağıdr. Mayayı bugün yaptım bnde ne kadar yparsam faydasını ğörürüm canım

canım benim birincide fayda etti hemen.ilk yaptığımda banyoda yine çok döküldü herzamanki gibi ama ertesi gün bi kalktım yastıkta saç yok taradım okadar az çıktıki yani zaten günlük 100 tel çok normal dökülmede.ikinci yıkamada banyodada dökülme çok az oldu.haftada 2 kez yaptım ben.

ha birde şöyle bi durum var canım bu tür şeyler sadece kullandığın sürece fayda sağlıyor yani bıraktıktan sonra yine artıyor dökülme.ben çam terebentini bir yıl kullandım yazın annemlerde kaldığım sürede kullanmadım 3 ay kadar tekrar arttı dökülme yeniden başladım şimdi.

750 gr lık bebe şampuanını içine bir şişe çam terebentin yağını boşalt karıştır.. her gün bir kez yıka saçındada 5-10 dakika beklet...sonra durula..bak bakalım saçının teli dökülüyormu..ben maya maskeside yapıyorum faydası çok..

ama canım benm saçım oryelli bebe şampuanı sert yapmaz mı markası ne... ne alayım bebe şampuanı ?

çok saol tatlım denemeye değer tabi napalım artık :) kafamda gerçi dökülcek saç zaten 2 tane kaldı :)

ama canım benm saçım oryelli bebe şampuanı sert yapmaz mı markası ne... ne alayım bebe şampuanı ?

benim saçımda çoook boya car benimkini yumuşatıyor..dalin bebe şampuanının içine çam yağını katıyorum yıkıyorum arkasından elidor saç kremini kullanıyorum valla yumuşacık..

benim saçımda çoook boya car benimkini yumuşatıyor..dalin bebe şampuanının içine çam yağını katıyorum yıkıyorum arkasından elidor saç kremini kullanıyorum valla yumuşacık..

elidorun saç kremi yokki bakım kremi var canım ondan fazla kullandım die hep döküldü yıllarca zaten saçlarım 1 aydan fazla kullanmyın aman . ben bilmiodum . bide bu çam yapı saç çıkartıomu ne yararları var bide kaça maal oluo canım ?

bakım kremi işte..ne diyeyimki benim saçlarımı dökmüyor bu krem..çam terebentin yağını eczaneden alıyorum ben.50 miligramı 6 tl.saçımı dökmedi dökülenlerin yerine yenisi çıkıyor zaten..ve beslenmenede dikkat et içinde biotin ve çinko olan içeren gıdalar tüket.uzmanların dediğini diyorum şampuanlar saç dökmez vitamin ve mineral protein eksikliğinden dökülür diyorlar..bazı kilolu hanımları biliyorum sanırsınki vitamin deposu ama kansızlık çok var onlarda..kan eksikliğide saç döker..

bebe şampuanı ne kadar... ben hacı şakir ii die duydum onun içinde daha az katkı maddesi varmış yani şampuan olarak hani 10 tl lik 12 tl lik alıoruz ya boşaymş onlar daha çok döküomuş . bide ben bakım kremi değilde saç kremi kullanıorum saçım oryelli olduğu için diplere sürmem gerekio öbür bakm kremini sürünce döktü saçlarımı demekki sende etkisi başka oldu :) ne ğüze canım :) bebe şampuanını tek olarak kullanan vardı bizim tanıdık dökülmesi durdu demşti upuzun gürdü saçları ama boya yok hiç saçında hatta 45 yaşlarında bi ablaydı

bende 45 yaşındayım:))bebe şampuanının fiyatı burada markette büyük boy 1 kilo 10 tl.asıl bebe şampuanında daha az katkı maddesi var bebekler için yapıldığından..bebe şampuanı ve kullandığın şampuanın içeriğini karşılaştır..bebe şampuanında daha az var SLS.(Sodium Lauryl Sulfat) olan bu madde temizlik ürünlerinde özellikle deterjanlarda ve ne yazık ki şampuanlarda bol miktarda kullanılmaktadır. SLS'nin şampuana köpürme özelliği katan maddedir ve halk arasında ne kadar çok köpürürse o derece temizler mantığı çok yaygındır. Emülsiyon özelliği nedeniyle fazla yağ ve kiri saç ve deriden uzaklaştırır,ancak ciddi biçimde aşındırıcı özelliği vardır özünde saçınızı omomatik deterjanla yıkamış gibi olursunuz ancak asla farketmez neden saçlarınızın kırıldığını döküldüğünü sertleştiğini anlamaya çalışırsınız. (Saç kremlerinin köpürmemesinin sebebide içinde SLS bulundurmamasıdır)

saol ablacım ya ... vahh anam başıma neler gelmş haberimiz yok.. bnde biliodum ne kadar köpürürse okdar kötü die ama bilgimz olmadığı için başka bişide alamıorum tabi. bakalım dediklerini yapıcam
gerçi 2 tel saçım kalmış degermi bilmem

canım ben yaptım hiç bir işe yaramıyor. işe yaramamakla kalsa iyi bi de leş gibi hem saçı hem evi kokutuyor. valla üstüne kaç kere yıkadım zar zor çıktı koku.

canım ben yaptım hiç bir işe yaramıyor. Işe yaramamakla kalsa iyi bi de leş gibi hem saçı hem evi kokutuyor. Valla üstüne kaç kere yıkadım zar zor çıktı koku.
doğrudur arkadaşım vala bende kokusundan bayılcaktım :):) ama avonun bende bi saç spreyi vardı ahududulu ondan sıktım gttim . Ama havlu ooofff çok pis koktu :) şimdi sadce bebe şampuanı kullanıorum köpürtme özelliği yokya katkısız en güzli. Aman bide bi güzel kokuo :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…