maya kullananlar yardımcı olabilir mi

0tospembe

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
108
7
298
35
merhaba arkadaşlar mayanın yararlarını araştırıyorum ve kullanmaya karar verdim Bi ara cildimdeki sivilceler için kulandım düzenli kullanınca bebek gibi oldu cildim. Sonra bıraktım terkar başlicam. Ama merak ettiğim yemeklerde kullanımı veya içeceklerde. Sizlerden kullanan ve faydasını gören varsa paylaşırsa sevinirim.kendime ve kızıma ona göre yol çizicem. Sağlık için.şimdiden teşekkurler

canım ben san yardımcı olamicam bu konuda ama sivilceler için kullandığını yazmışsın gerçekten işe yaradımı birde nasıl sürdün neyle karıştırdın beklettinmi

canım ben san yardımcı olamicam bu konuda ama sivilceler için kullandığını yazmışsın gerçekten işe yaradımı birde nasıl sürdün neyle karıştırdın beklettinmi
Ben ergenken çok kullandım cildim bebek gibi oldu düzenli kullandıktan sonra. Bir kahve fincanı kadar sute bir tatlı kaşığı kuru maya. Bekletiyorsun eriyene kdar. Önce cildine bebek pudrası suruyorsun sivilceli kısımlara. Bekletebildiğin kadar beklet ben akşamdan surup yatıyordum sabah yuzumu yıkadıktan sonra maya karışımıyla cilximi nemlendirip yıkıyordum.pamuk gibi bi sonuç canm. Bu arada cildim karma. Umarım seninde işine yarar

Teşekkürederim canım...yarın maya alıp denicem..bidepudra almam gerek pudra bu paketlerde satılanlardan olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…