Maya ismi hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var…

Maya güzel bir isim. Anlamlarından biri güç ❤

Umay bu aralar popüler ama ben sevemedim pek. Tanrıça ismi olması da hoşuma gitmiyor.

Maya isminin iyi anlamları olsada ilk akla gelen ne olursa olsun hamur mayası oluyor o yüzden bir tuhaf geliyor kulağa maya hanım maya teyze maya abla merhaba ben maya demek benim fikrimce kulağa bir tuhaf geliyor ben yakıştıramadım isim olarak yani deyeceğim maya ya kadar bir sürü isim var farklı az konulan yine de sizin kararınız tabi..

Benim de bir gün kızım olursa Maya ismini koyacağım eşimle hep sohbet ederiz Maya’mız bize nasip olcak mı diye. Konu başlığını görünce de gülümsedim ve yazmak istedim. Arkadaşımın kuzeninin ismi Maya. Kız ismi gibi saf özü temiz. Her insan ismiyle yaşar bence. Umay da Maya da çok güzel isimler adlarıyla yaşasın melekler 💐

Maya deyince aklıma ilk gelenler hamur mayası ve arı maya .Bana da sevimli gelmişti başta ama bu sebeplerden eledim .Bir de eşim mayası bozuk derler dedi😂😂İyice soğudum .

Umay çok güzel ama mayayı ben de hiç sevemedim. Umayla uyumlu olabilecek bir sürü isim var aslında bir kez daha düşünün derim.

Merhaba . İsmini koydunuz mu kızınızın. Ben de maya düşünüyorum. O kadar güzelki anlamı. Arkadaşların aklına sadece hamur mayası gelmesi çok komik olmuş. Keşke anlamına baksalardi

Back
X