Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam rosaruga ne tesadüf bende maya lazerde epilasyon yaptırıyorum aynen sizin gibi % 90 nı döküldü.sonuç mükemmel.ayrıca benim 6. seansım nerdeyse hiç kalmadı .bence sizde sabırla devam edin ve çalışanlar çok ilgililerdi bana.acaba sizden kaynaklı olmasın..!!!!
derken....ben sıkıntı yaşamadım gayet güleryüzlü davranmışlardı.hatta
çok hoş sohbetler geçmişti.enerjinizmi düşükdü demek istedim...:)
Konu sahibi buralarda mısın? :)maya estetik çapa kliniğinde alex'in son çıkan modelini kullanıyolarmış candela mıdır nedir işte ondan. maya da lazer yaptıran varsa bilgi verebilir mi memnun kalıp kalmadıklarını
Merhaba minis, çapa şubesine gitmeyi düşünüyorum. Sonucundan hala memnun musun acaba ?Konu sahibesinin soralı epey zaman olmuş ama gidecek olanlar için yazıyorum.
İlk olarak tavsiye ediyorum. Ortam klinik ortamı temiz personel bilgili ve karşı tarafın hissiyatına göre atışlar yapıyor.
Bende Çapa şubesinde yaptırıyorum ilk seansta bile o kadar etkiliydi ki ikinci seansta jiletleyecek tüyüm yoktu.
Merhaba minis, çapa şubesine gitmeyi düşünüyorum. Sonucundan hala memnun musun acaba ?