• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon maya estetik-çapa lazer epilasyon

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
maya estetik çapa kliniğinde alex'in son çıkan modelini kullanıyolarmış candela mıdır nedir işte ondan. maya da lazer yaptıran varsa bilgi verebilir mi memnun kalıp kalmadıklarını

ben edremit şubesinde yaptırdım candela cihazı var, koltukaltı ve genitalden başladım tüylerimin %90 ı döküldü ilk seanstan sonra, ama bu merkez cok ilgisiz çalışanları cok suratsız bilgilendirme yapılmıyor soru soruyosun doğru düzgün cevap veren yok zaten cevabı biliyorlarmı o da mechul 2.seansım 22 martta o zamana kadar tüylerimin ne kadarı çıkacak acaba merak içindeyim. körfezdeki tek merkez malesef , başka bir merkez olsa devam etmezdim buraya.

selam rosaruga ne tesadüf bende maya lazerde epilasyon yaptırıyorum aynen sizin gibi % 90 nı döküldü.sonuç mükemmel.ayrıca benim 6. seansım nerdeyse hiç kalmadı .bence sizde sabırla devam edin ve çalışanlar çok ilgililerdi bana.acaba sizden kaynaklı olmasın..!!!!

selam rosaruga ne tesadüf bende maya lazerde epilasyon yaptırıyorum aynen sizin gibi % 90 nı döküldü.sonuç mükemmel.ayrıca benim 6. seansım nerdeyse hiç kalmadı .bence sizde sabırla devam edin ve çalışanlar çok ilgililerdi bana.acaba sizden kaynaklı olmasın..!!!!

'sizden kaynaklı' derken ne demek istediğinizi biraz daha açar mısınız ?

kızlar bende edremıt maya estetıkte cilt bakımı yaptırdım. çok memnun kaldım. uzman kadro güler yüz hepınıze tesekkurler

derken....ben sıkıntı yaşamadım gayet güleryüzlü davranmışlardı.hatta

çok hoş sohbetler geçmişti.enerjinizmi düşükdü demek istedim...:)

derken....ben sıkıntı yaşamadım gayet güleryüzlü davranmışlardı.hatta

çok hoş sohbetler geçmişti.enerjinizmi düşükdü demek istedim...:)

çalışanların bilgi ve ilgilenim düzeyini benim enerjim belirlemez diye düşünüyorum . yine de saygı duyarım yorumuna..

Son düzenleme:
Konu sahibesinin soralı epey zaman olmuş ama gidecek olanlar için yazıyorum.
İlk olarak tavsiye ediyorum. Ortam klinik ortamı temiz personel bilgili ve karşı tarafın hissiyatına göre atışlar yapıyor.

Bende Çapa şubesinde yaptırıyorum ilk seansta bile o kadar etkiliydi ki ikinci seansta jiletleyecek tüyüm yoktu.

Konu sahibesinin soralı epey zaman olmuş ama gidecek olanlar için yazıyorum.
İlk olarak tavsiye ediyorum. Ortam klinik ortamı temiz personel bilgili ve karşı tarafın hissiyatına göre atışlar yapıyor.

Bende Çapa şubesinde yaptırıyorum ilk seansta bile o kadar etkiliydi ki ikinci seansta jiletleyecek tüyüm yoktu.
Merhaba minis, çapa şubesine gitmeyi düşünüyorum. Sonucundan hala memnun musun acaba ?

Back