Maxim Roll on Hamilelikteki Zararlari Nelerdir?

enemine

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
306
1
senağlamamerhabalar,
maxim roll onu çok duydum we aldım. 24 haftalık hamileyim 2 gün kullandım çok memnun kaldım ama doktoruma soprduğumda tamamen hayal kırıklığı hamileyken kullanımın zararlı olabieceğini söledi we de kesinlikle kullanmassın dedi hamileyken kullanan war mı ya ben onu kullanmak istiyorum çok fazla işe yaradı bende hiç yaşamadığım kuruluğu yaşadım harikaydı

lütfen hamileyken kullananlar bana bilgi wersin

Sadece hamilelere değil, herkese zararlı olabileceğini düşünüyorum. neticede ter bezlerinin normal salgısına müdahale ediliyor.
kullanılmaması gereken gereksiz bir ürün gibi geliyor bana. hatta gereksizden öte zararlı bir ürün bence.

ya o terlemeyi yaşasan böle konuşmazdın wücut kolay kolay dengesini bozmaz başka yerlerin biraz fazla teler çok önemli ameliyatlarla bile engellenen bölgesel terleme; vücudun başka bi bölgesinden çıkıyo

yahu yok mu hamileyken kullanan ya lütfen 3-4 kere sürdüm henüz doğum yapmadım korkuyorum bebeğime bi zararı olmuşmudur diye yada zararı yok mudur kullanmaya dewam edebilir miyim lütfeennn

canım merhaba maxımi kullanıpta bu sitede öneren bnm. seni çok iyi anlayabilyorum,bunu yaşamayan bilemez çok büyük bir rahatlık o yüzdende benim gibi olan kişilere faydalı olsun diye önermiştim ..hamile değilim sana bu konuda yardımıcı olamam sanırım sen denedim ve bişey olmadı diyen birisini bekliyosunama doktorlardan daha bilgili ve tecrübeli değilizdir heraldeyerimseniben o yüzden bence kullanma derim bu yaşa kadar sabrettin bi dokuz ayda daha sabret derim benyerimsenibenama şöyle de bişey söylebilirm için rahat etmesse başka dra da danışabilrisin ben kesin öyle yapardım:1rolleyes: inşş bebeğinle bi ömür mutlu olursun canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…