Maxi Cosi Pearl Oto Koltuğu ya da Hangisi?

PolenteFeneri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
97
3
18
34
İstanbul
İnternette arastirdigimda Maxi Cosi pearl oto koltuğu ozellİkleri sanki beklentilerimi karsiliyormus gibi geldi. Koltuğu uzun sure kullanacağımız icin ebat olarak cok dar ve kucuk olsun istemiyorum çünkü iri bir oglum var. İsofix olsun istiyorum.
Deneyimli anneler, sizler hangi oto koltuğunu kullanıyorsunuz? Maxi Cosi pearl kullanıyorsanız önerir misiniz?

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

Ev tipi ana kucagi mı bakıyorsunuz yoksa travel ana kucagi mı?

Ev tipi ana kucagi mı bakıyorsunuz yoksa travel ana kucagi mı?

merhaba
bebek arabasına takılabilen ya da arabada kullanılan. tavsiye edeceginiz marka var ise ozellikleri ile yazabilrieeniz cok sevinirim. Kiddy markasını kullanan yakınınız var mı? çok yeni sanırım ??? tesekkurler.

Merhaba,
Biz Concord kullandık. Hastaneden bebegimi onunla cikardik. Bebek arabasına monte edip tüm yaz gezdirdim. Şimdi oglum artık icine sigmadigi icin bir kenarda oylesine duruyor. Bir yere giderken bebek arabasından alıp arabanın koltuğuna bağlayıp yanımda araba kullandım. Hatta ucak koltuğuna da bağladık. Ben tek basıma tüm bunları yapabiliyordum. Yani basit bir kullanımı var. Ayrıca guvenlik testlerinden tam puan almış bir marka. Ana kucagi iki parçadan oluşuyor. Bebek büyüdükce içindeki parçayı çıkarabiliyorsunuz.
Araba koltuğu olarak ise Römer'i tercih ettik.
Bahsettiginiz markayı ise ilk defa duydum. Hem travel tipi bebek arabaları hem de oto koltuğu konusunda cok araştırıp makale okudum ama Kiddy markası hiç gözüme çarpmadı.
Sevgiler.

merhaba
internette tüm markalarla ile ilgili bilgilere ulaşabiliyoruz ama hepsi en iyisi olduğunu söylediği için ve bizim de yeni karşılaştığımız bir marka olduğu için aklımız karıştı. Kullanandan tavsiye almak en doğrusu sanırım, size de tavsiyeniz için çok teşekkürler.

oğlum için araştırmalar sonunda b-agile puset aldım ama şimdi facebookta firmanın b-agile ve başka pusetlerini ciddi parmak yaralama riskinden dolayı geri topladığını gördüm : ( b-agile kullanan anne var mı? bilgi verebilirseniz cok sevinirim : ((

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…