Dudak Makyajı Max Factor Mü? Maybeline Mi? Loreal Mi?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

mylilapause

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
1.606
1
kızlar bu üç markanın rujlarından hangilerini tavsiye edersiniz?kalıcı olması kıyafetlere bulaşmaması önemli tabii..numaralaryla yazarsanız sevinirim

loreal glam shine serisinin ruju var bende, hiç güzel değil bence, duruyor aldığım gibi :nazar:
maybelline in rujları sürüm ve görünüş olarak güzel bence, ama kalıcı değil :nazar:

ikisinden birini alcak olsam maybelline alırım :smiley-cool:

canım ben loreal ve mybelline kullanıyorum. kalıcılıkları güzel. max factor denemedim ne yazık ki.
mybelline 106 numara sunset dıamonds hafif pırıltılı şeftali tonu çok hoş.
loreal rujlarımın numarasını hatırlamıyorum. evde makyaj sandığımda. sonra yazarıma.s.

melodicim ben de maybelline 120 var pembe ışıltılı renk çok hoş ama kalıcı degil işte....şöle hem kalıcı hemde ışıltılı ruj arıyorum ama lipgloss şeklinde olanlardan degillşakkıdı şöle bi patlatıvereyim diorumsırnaşık şeysırnaşık şey
pilarcım max factor denedinmi peki o nasıl?fisfisfis

kalıcılık önemliyse,kesinlikle max factor.iki uçlu olanları.yemek yerken bile duruyo..

loreal glam shine gloss olanı değilde stick olanı süper kokusu rengi falan ama kalıclığı o kadarda iyi değil maybelline elixir rujum var süper artı düzenli kullanınca dolgunlukta veriyomuş benim dudaklarım kalın olduu içn düzensiz kullanıyorum :)) tavsiye ederim cnm ama sen bilirsn yinede

bende maybelline 160 nosunu aldım. çok güsel ışıltılı...ben memnun kaldım :)

maybeline 180 bana yakışıyo ama söylediğin diğerleri de iyi amaaaa maillerde loreal ve maybelinin israile yardım ettiği yazıyo

maybelline cherry candy 80 ve juicy bubblegum 05 var bende kalıcı değil ama renkleri çok tatlı ve doal :KK66:

bence max factor süper bir ruj ben ne rujlar denedim avon dahil hiç biri 1 saatten fazla dayanmazdı ama max factor süper ben iki taraflıısnı aldım bir tarafı ruj öbür tarafı parlatıcı sabahtan akşama kadar duruyor üstelik yeni sürmüşün gibi duruyor artı sen çıkarmazsan çıkmıyor bile ben çook memnunum

lancome da güzel..parlatıcılı çift taraflı fln olanları.... arkadaşımla bu hafta sonu beğendik...sanırım haftaya da alırız :KK70:... deneyince yazacağım işe yarayıp yaramadığını :KK70:

max faktoru tek geçerim kızlar. sabah sürüyorum akşam evde makyaj sütüyle çıkıyor. kaldıkçada rengi daha hoş oluyor sanki. tavsiye ederim.

X