- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoooyyy ben geldim günaydın evribadi
bugün niyetliyim ben borçlarımı bitiriyim dedim oruç tutayım
yani iki öğün yapıyorum demektir bu
ben sahuru mu yazayım
2 yumurtadan omlet bol baharatlı
peynir büsbüyük
2 domates
1 beyaz çay
gece 3 de kalkınca mükellef olmadı ama yumurta candır ciğerdir
akşamki tahmini menüm yani bol sevaplı iftarım inş.
bol salata
fırında çupra
öncesinde de çorba içmeyi düşünüyorum ama ne çorbası yapsam bilemedim:26:
aslında çupra salata doyurur beni ama yumuşak bi başlangıç yapıp en az bi 20 dakika sonra ana menüye girişmek gerekir bu yüzden güzel sevimli leplezzetli bi çorba düşünmeliyim![]()
Sevgili rejim arkadaşlarım:))
Maalesef Perşembe ve cuma rejimimi bozdum esasında gecen Cumartesi 78.5tum tam 77ye inmiştimki tabi iki gün
Bozunca bu sabah tartıldım 77.8 olmuşum ama hemen toparladım kendimi bugün yine devam ediyorum
Sabah- bir Çavdar dilim, peynir ve salata yanında çayla sadece 2 bisküvi
Öğlen- bir kepek ekmeli tost ve yoğurt
Akşam- bir kase çorba ve bir tabak ıspanak yoğurtlar yedim
Artık akşama sadece çayla 2 adet bisküvi yerim
Herkese güzellll diyetler vede Pzt mi olacak kg bildirimi acaba??? Okudum geçmişi ama gözden kaçırdım galiba
Mavimi öyle yazmıştı en son, ben ayça Kaya'nın bir ayda sekiz kg verdirin diyetini yapıyorum bu arada bakalım nasıl olacak
p.tesi yapalım dedik tatlım hafta sonları yoldan çıkmamak daha bi hevelesle sarılmak için.
ayça kayadan pek hoşlanmadım tatlım ayda 4 kilo sağlıklıdır deniyor 8 kilo vermek ne kadar sağlıklı olabilir üstelik ayça kaya da tombul ya zayıf bile değil bilmiyom zıt geldi bana bunlar :44:
Ben ayça kayayı görmedim mavimi ama kadınlar kulübünde bu diyetle diyete uyanlar 6-7 kg vermiş
Bence zaten 8kg vermek için şok diyet uygulamak lazım bende 6verirsem iyi olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:))
Ben haftada bir gün kendime bir öğünlüğüne izin verdim ama abartmadan onuda muhtemelen tatlıdan yana kullanacağım
Mavimi sen ne kadar sürede verdin kilolarını??
bende de öyle oluyodu hiç belli olmuyodu o kadar kilo vermeme rağmen. sonra duraklama dönemine girdim bu dönemde belli oldu kilo verdiğim sen devam et doğru yoldasın tatlım. hem az yiyorsun zaten iştahın kapanmasına gerek yok arada kullanırsın tarçınlı kürü![]()
Teşekkürler arkadaşım destegin için. Zaten o tarçınli sudan midem bulandı ya arada bir yaparım iştahlı donemlerimde yani
gelelim benim bin pişmanlığıma bugün yatili misafirlerim var ve onlar için yeni ogrendigim börek vardı hiç yapmamıştım onu yaptım müthiş oldu
olmasına ama gel gelelim ki ben o börekten azcik yedim yememin nedeni ilk kez yaptığım için tadını merak ettim iki parmak kalınlığındaydi yediğim parça
gr olarak hesaplarsak 10 gr falandir ama ben aşırı pismanim off of
Mavimiii ben geri döndümmm![]()
Slm şekerler nasıl gidiyor
dün kızım mız mızdı giremedim dis cıkarıyo durmadan
bana gelecek olursak regl öncesi tatlı krizlerim dısında iyi sayılır
dün 2 stick cikolata yedim 100 kalori falan ama saglıklı degil nihayetinde.olsaydım da kurtulurdum canım acayip tatlı istiyoo
neyse bir de kızlar pazartesi tartıda insallah fazla cıkmam cünkü bende bu dönem ödem oluyor yaa kesin artı cıkıcam moralim de bozulacak bakalım acaba ne yapsam su ödem azalır
var mı fikriniz kızlar?
bugün ne yedim
kahvaltı
1 has.yumurta
2 yesil 2 siyah zeytin
kk peynir
1dl elmek tahıllı
yesillik bir catal tahin pekmez
sekersiz cay
ara cubuk tarcınlı yesilçay bir isirık form bisküvi
aksama da büyük ihtimalle pırasa keten tohumlu yogurt
kahvaltım
sucuklu yumurta (abboooww dediğinizi duyar gibiyimama sucuklara sucuk demek için şahit gerekir
)
süt
peynir
zeytin
domates
maydanoz
Hiç kimsecikler uğramamış neyse ben menümü paylaşayım
kahvalti
4 gün kurusu kayısı
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
3 kepekli grisini
ara
leblebi cola
4 gibi de zeytin yağlı taze fasulye yanına 3 kasık yoğurt
zeytin yağlı fasulyeyı 1 yemek kaşığı yağ ile yapıyorum bu arada
Saat 6 olmadan 1 elma ve portakal
şimdilik gayet güzel gidiyorum inşallah hep böyle olur
kilo vermek kolay iş önemli olan kiloyu korumakta bence bu konudada birbirimize destek olalım