• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

[video=youtube;YWRkRy__r-Q]http://www.youtube.com/watch?v=YWRkRy__r-Q[/video]

ben güzel şeyler buldukça paylaşıyorum bu kadına da bayılıyorum canım karatay teyzem iyiki tanımışım seni ara ara açıp videolarını izliyorum iyi oluyor:54::54:

Son düzenleme:
hoooyyy ben geldim günaydın evribadi:27:

bugün niyetliyim ben borçlarımı bitiriyim dedim oruç tutayım:21:

yani iki öğün yapıyorum demektir bu:27:

ben sahuru mu yazayım

2 yumurtadan omlet bol baharatlı
peynir büsbüyük
2 domates
1 beyaz çay

gece 3 de kalkınca mükellef olmadı ama yumurta candır ciğerdir:56:

akşamki tahmini menüm yani bol sevaplı iftarım inş.

bol salata
fırında çupra
öncesinde de çorba içmeyi düşünüyorum ama ne çorbası yapsam bilemedim:26:

aslında çupra salata doyurur beni ama yumuşak bi başlangıç yapıp en az bi 20 dakika sonra ana menüye girişmek gerekir bu yüzden güzel sevimli leplezzetli bi çorba düşünmeliyim :52::56::56:

amaneyyy orucumu da açtım yemeğimi de yedim geldim:27:

önce
2 kepçe tarhana çorbası

15 dakika kadar sonra
1 fırın levrek (sabah çupra demişim yeni farkettim :27::27::27:)
bol salata limonlu

şimdi de ceviz yiyorum
bi kaç saat sonra da beyaz çay

Sevgili rejim arkadaşlarım:))

Maalesef Perşembe ve cuma rejimimi bozdum esasında gecen Cumartesi 78.5tum tam 77ye inmiştimki tabi iki gün

Bozunca bu sabah tartıldım 77.8 olmuşum ama hemen toparladım kendimi bugün yine devam ediyorum

Sabah- bir Çavdar dilim, peynir ve salata yanında çayla sadece 2 bisküvi

Öğlen- bir kepek ekmeli tost ve yoğurt

Akşam- bir kase çorba ve bir tabak ıspanak yoğurtlar yedim

Artık akşama sadece çayla 2 adet bisküvi yerim

Herkese güzellll diyetler vede Pzt mi olacak kg bildirimi acaba??? Okudum geçmişi ama gözden kaçırdım galiba

Mavimi öyle yazmıştı en son, ben ayça Kaya'nın bir ayda sekiz kg verdirin diyetini yapıyorum bu arada bakalım nasıl olacak

Sevgili rejim arkadaşlarım:))

Maalesef Perşembe ve cuma rejimimi bozdum esasında gecen Cumartesi 78.5tum tam 77ye inmiştimki tabi iki gün

Bozunca bu sabah tartıldım 77.8 olmuşum ama hemen toparladım kendimi bugün yine devam ediyorum

Sabah- bir Çavdar dilim, peynir ve salata yanında çayla sadece 2 bisküvi

Öğlen- bir kepek ekmeli tost ve yoğurt

Akşam- bir kase çorba ve bir tabak ıspanak yoğurtlar yedim

Artık akşama sadece çayla 2 adet bisküvi yerim

Herkese güzellll diyetler vede Pzt mi olacak kg bildirimi acaba??? Okudum geçmişi ama gözden kaçırdım galiba

Mavimi öyle yazmıştı en son, ben ayça Kaya'nın bir ayda sekiz kg verdirin diyetini yapıyorum bu arada bakalım nasıl olacak

p.tesi yapalım dedik tatlım hafta sonları yoldan çıkmamak daha bi hevelesle sarılmak için.:54::54:

ayça kayadan pek hoşlanmadım tatlım ayda 4 kilo sağlıklıdır deniyor 8 kilo vermek ne kadar sağlıklı olabilir üstelik ayça kaya da tombul ya zayıf bile değil bilmiyom zıt geldi bana bunlar :44:

p.tesi yapalım dedik tatlım hafta sonları yoldan çıkmamak daha bi hevelesle sarılmak için.:54::54:

ayça kayadan pek hoşlanmadım tatlım ayda 4 kilo sağlıklıdır deniyor 8 kilo vermek ne kadar sağlıklı olabilir üstelik ayça kaya da tombul ya zayıf bile değil bilmiyom zıt geldi bana bunlar :44:

Ben ayça kayayı görmedim mavimi ama kadınlar kulübünde bu diyetle diyete uyanlar 6-7 kg vermiş

Bence zaten 8kg vermek için şok diyet uygulamak lazım bende 6verirsem iyi olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:))

Ben haftada bir gün kendime bir öğünlüğüne izin verdim ama abartmadan onuda muhtemelen tatlıdan yana kullanacağım

Mavimi sen ne kadar sürede verdin kilolarını??

Ben ayça kayayı görmedim mavimi ama kadınlar kulübünde bu diyetle diyete uyanlar 6-7 kg vermiş

Bence zaten 8kg vermek için şok diyet uygulamak lazım bende 6verirsem iyi olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:))

Ben haftada bir gün kendime bir öğünlüğüne izin verdim ama abartmadan onuda muhtemelen tatlıdan yana kullanacağım

Mavimi sen ne kadar sürede verdin kilolarını??

12.12.12 de başladım resmi olarak tatlım 3 ayı geçti

bende de öyle oluyodu hiç belli olmuyodu o kadar kilo vermeme rağmen. sonra duraklama dönemine girdim bu dönemde belli oldu kilo verdiğim sen devam et doğru yoldasın tatlım. hem az yiyorsun zaten iştahın kapanmasına gerek yok arada kullanırsın tarçınlı kürü :54:

Teşekkürler arkadaşım destegin için. Zaten o tarçınli sudan midem bulandı ya arada bir yaparım iştahlı donemlerimde yani
gelelim benim bin pişmanlığıma bugün yatili misafirlerim var ve onlar için yeni ogrendigim börek vardı hiç yapmamıştım onu yaptım müthiş oldu
olmasına ama gel gelelim ki ben o börekten azcik yedim yememin nedeni ilk kez yaptığım için tadını merak ettim iki parmak kalınlığındaydi yediğim parça
gr olarak hesaplarsak 10 gr falandir ama ben aşırı pismanim off of

Teşekkürler arkadaşım destegin için. Zaten o tarçınli sudan midem bulandı ya arada bir yaparım iştahlı donemlerimde yani
gelelim benim bin pişmanlığıma bugün yatili misafirlerim var ve onlar için yeni ogrendigim börek vardı hiç yapmamıştım onu yaptım müthiş oldu
olmasına ama gel gelelim ki ben o börekten azcik yedim yememin nedeni ilk kez yaptığım için tadını merak ettim iki parmak kalınlığındaydi yediğim parça
gr olarak hesaplarsak 10 gr falandir ama ben aşırı pismanim off of

en büyük pişmanlığın bu olsun tatlım üzme kendini:54::54:

Mavimiii ben geri döndümmm:52:

cadıııı nerelerdesin sen bakiiimmm kaç aydır firarisin çekecem kulaklarını naptın diyeti bakiim :20:

kahvaltım

sucuklu yumurta (abboooww dediğinizi duyar gibiyim:27: ama sucuklara sucuk demek için şahit gerekir :27::27::27::36::36::36:)
süt
peynir
zeytin
domates
maydanoz

Slm şekerler nasıl gidiyor
dün kızım mız mızdı giremedim dis cıkarıyo durmadan
bana gelecek olursak regl öncesi tatlı krizlerim dısında iyi sayılır
dün 2 stick cikolata yedim 100 kalori falan ama saglıklı degil nihayetinde.olsaydım da kurtulurdum canım acayip tatlı istiyoo
neyse bir de kızlar pazartesi tartıda insallah fazla cıkmam cünkü bende bu dönem ödem oluyor yaa kesin artı cıkıcam moralim de bozulacak bakalım acaba ne yapsam su ödem azalır
var mı fikriniz kızlar?

bugün ne yedim
kahvaltı
1 has.yumurta
2 yesil 2 siyah zeytin
kk peynir
1dl elmek tahıllı
yesillik bir catal tahin pekmez
sekersiz cay

ara cubuk tarcınlı yesilçay bir isirık form bisküvi

aksama da büyük ihtimalle pırasa keten tohumlu yogurt

Slm şekerler nasıl gidiyor
dün kızım mız mızdı giremedim dis cıkarıyo durmadan
bana gelecek olursak regl öncesi tatlı krizlerim dısında iyi sayılır
dün 2 stick cikolata yedim 100 kalori falan ama saglıklı degil nihayetinde.olsaydım da kurtulurdum canım acayip tatlı istiyoo
neyse bir de kızlar pazartesi tartıda insallah fazla cıkmam cünkü bende bu dönem ödem oluyor yaa kesin artı cıkıcam moralim de bozulacak bakalım acaba ne yapsam su ödem azalır
var mı fikriniz kızlar?

bugün ne yedim
kahvaltı
1 has.yumurta
2 yesil 2 siyah zeytin
kk peynir
1dl elmek tahıllı
yesillik bir catal tahin pekmez
sekersiz cay

ara cubuk tarcınlı yesilçay bir isirık form bisküvi

aksama da büyük ihtimalle pırasa keten tohumlu yogurt

valla tatlım benim bildiğim bir şey var regl zamanları diyete devam eder öyle kaçamak yapmazsan kilo verimi normal zamana kıyasla 2 kat fazla oluyormuş.
ödem için ben maydanoz sapı kaynatıp içiyorum bazen limon sıkıp lezzeti de kötü olmuyor yani.

hoyyyy leslie yürüdüm aşırı terledim zevkli epeydir yapmıyodum iyi oldu ohh şu üşengeçliğim yok mu aslında akşamları yapabilirim bunu :ssz::ssz:
ardına da ebruyla göbek savar yaptım bi kaç hareket benim göbüşe odaklanmam gerekli elbette :27::27:

[video=youtube;0cE1jxDS3HY]http://www.youtube.com/watch?v=0cE1jxDS3HY[/video]

kahvaltım

sucuklu yumurta (abboooww dediğinizi duyar gibiyim:27: ama sucuklara sucuk demek için şahit gerekir :27::27::27::36::36::36:)
süt
peynir
zeytin
domates
maydanoz

akşam yemeğim

1 porsiyon tarhana çorbası

taşlık kavurma

yoğurt

Slm bugün bir türlü giremedim misafirlerim vardı 2 saat önce yolcu ettim şimdi fırsat buldum
bugünüm şöyle
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 grisini
biraz peynir
bir lokmada sucuklu yumurta

ara
leblebi cola

4.30 da
tavuk sote yağsız
çoban salata

5.30
1 elma
yarım portakal
güne böyle nokta koydum kaçamaksiz çok şükür

ama benim bir sıkıntım var afedersiniz tuvalet sıkıntısı yaşıyorum 2 gün oldu bugün

Kahvaltım

2 yumurta haşlama
3 kepçe tarhana çorbası
bi kaç kaşık yoğurt
1 yeşil zeytin

Öğlen yemeğim

kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt

bu da sabahki görüntüm , şükür şükür gram gram da olsa veriyorum :35::68:

$2013-03-25 06.29.14.webp

GÜNAYDIN FISTIKLAR
geçen hafta 69.5
bu hafta 69.2

cok sükür bir de hala regl olamadım karnım acayip sisti
haftaya regl ile birlikte daha iyi sonuçlar olacak insallah

bu arada kahvaltı
kk tuzsuz peynir
3 tuzsuz zeytin
1 has. yumurta
sekersiz çay bir catal tahin pekmez

birazdan yesilçayımı içicem tarcınlı

öglene de pırasa yogurt yanımda getirdim
cünkü arkadaslara uyarsam onlar börek kek falan yiycekler
mahfolurum valla

ayy bir de bugün dogumdan önceki trençkotumu giydim biraz oturdu ama yine de mutlu oldum
tabi daha cok yolum var gidecek 9 kilo beni bekliyor

günaydın henüz kahvalti yapmadim kilo bildireyim dedim
Geçen pazartesi 64.1
bugün 63 kg
giden kg 1.1
çok mutluyum tuvalet sıkıntısı olmasına rağmen

mavimi tatlım tebrik ederim

Hiç kimsecikler uğramamış neyse ben menümü paylaşayım
kahvalti
4 gün kurusu kayısı
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
3 kepekli grisini

ara
leblebi cola

4 gibi de zeytin yağlı taze fasulye yanına 3 kasık yoğurt
zeytin yağlı fasulyeyı 1 yemek kaşığı yağ ile yapıyorum bu arada

Saat 6 olmadan 1 elma ve portakal

şimdilik gayet güzel gidiyorum inşallah hep böyle olur
kilo vermek kolay iş önemli olan kiloyu korumakta bence bu konudada birbirimize destek olalım

Hiç kimsecikler uğramamış neyse ben menümü paylaşayım
kahvalti
4 gün kurusu kayısı
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
3 kepekli grisini

ara
leblebi cola

4 gibi de zeytin yağlı taze fasulye yanına 3 kasık yoğurt
zeytin yağlı fasulyeyı 1 yemek kaşığı yağ ile yapıyorum bu arada

Saat 6 olmadan 1 elma ve portakal

şimdilik gayet güzel gidiyorum inşallah hep böyle olur
kilo vermek kolay iş önemli olan kiloyu korumakta bence bu konudada birbirimize destek olalım

evet tatlım korumak mühim ama bizler kilocuklarımızı sağlıklı verdiğimiz içün bizim için sorun olmayacak :9::9::9::9:

zeytin yağı kullan tatlım ohh mis benim yağsız yaptığım yemekler bile oluyor vücudu alıştırmışım da aramıyorum hiç :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back