• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Aksam yemegim
1.5 kepce yeesil mercimek
1 şinitzel
yogurt
2 lokma kozleme kapya biber
Bi kac yudum salgam suyu

Ben cok mu yiyorum ya sanki:KK17:
Cok degil canim az ama Cesitli olmus
Bir de aksam yemegin yani Tadimlik olmaz
Ben de normalde aksam az yiyemiyorum doymazsam gece abur cubur istiyor canim
bugun sadece az oldu gibi o da hafif midem agriyor sis hissediyorum
Bence gayet iyi menun

Cok degil canim az ama Cesitli olmus
Bir de aksam yemegin yani Tadimlik olmaz
Ben de normalde aksam az yiyemiyorum doymazsam gece abur cubur istiyor canim
bugun sadece az oldu gibi o da hafif midem agriyor sis hissediyorum
Bence gayet iyi menun

Ayne tatlim yaa acikip ona buna saldirmayim diye de cesitli yiyorum gozum doysun 2 gundur zaten kacamak yapmamak icin zor tutuyorum kendimi de cok yiyip de kilo da almayim diyorum vermek yerine :KK53:

Mavimi canım menün az bile gayet güzel çeşitli olunca öyle düşündürüyor

Iyi aksamlar kizlar bugun hic paylasm yapamadm kusura bakmayn nobetten cktm cunku
Kahvalti bir yumurta tavada 3 zeytin bir parca peynir yesillok sekersiz cay sonra turk kahvesi ictm araogun yarim havuc
Aksam salata ayran fırında patatesli tavuk

Bide kizlar bi sorum olcak yarin protein yapmak istiorm kac gun yapmam gerekir bi bilginiz var mi

:confused::confused::confused: allah beni bilddigi gibi yapsin
onu tam mesai bitimine dogru yaptim bir de diyorum ki yahu bir haftada verilir mi o kilo amma da ödem varmis hatun da :KK30:
yarin hemen duzeltiyorum tatlimm so sorry :KK23:
Allah iyiligini versn cnm :) olur mu o kadar:))

Heyyy citirlar mavimi geldiii fit mavimi citir mavimi geldi 1 saati askin spor yaptim asiri sportmenimmmmm maasallah banaaaa :nazar::nazar::KK53::KK53::KK53:

Iyi aksamlar kizlar bugun hic paylasm yapamadm kusura bakmayn nobetten cktm cunku
Kahvalti bir yumurta tavada 3 zeytin bir parca peynir yesillok sekersiz cay sonra turk kahvesi ictm araogun yarim havuc

Bide kizlar bi sorum olcak yarin protein yapmak istiorm kac gun yapmam gerekir bi bilginiz var mi
biz 1 gun yapiyoruz tatlim vucut cok yoruluyor cunku hadi tas catlasin 2 gun yap ama bence daha fazla yapma

nöbetten mi :KK57: polis misin saglikci misin nöbetli calismak mesakkatlidir epey tatlimm Allah kolayliklar versin :KK15:
menulerinde guzel tatlimm aynen devam

günaydın kızlar malesef şu an için spor yapma ımkanım yok ama ben kendime imkan yarattım sabah otobusten bı durak once ınıyorum
akşam da evimin orda baya yokuş var onu çıkıyorum ama akşamlarıda bı durak once ınıp yurucem :))

günaydın kızlar malesef şu an için spor yapma ımkanım yok ama ben kendime imkan yarattım sabah otobusten bı durak once ınıyorum
akşam da evimin orda baya yokuş var onu çıkıyorum ama akşamlarıda bı durak once ınıp yurucem :))

çok güzel bi fikir tatlımmm önce bir durak sonraları 2 durak böyle böyle hareket imkanını artırırsın :21::21:

kahvaltım
2 yumurtadan omlet
yoğurt
ceviz
2 gün kurusu

Gunaydinlar

Kahvalti
1.5 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
Maydanoz

Az once 7 li cay

Gunaydin kizlar kahvalti 1 tavada yumurta 1 kk peynr 2 dilim ac bitir salam yesil cay ara ogun 1 parca yumurta 1 parca peynr

Back