• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavi toz açıcı

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar mavi tozla saçlarını pilatine kadar açan arkadaşlar var bende bunu yapmayı düşünüyorum ama pek cesaret edemiyorum saçım şuan 12.0 kolestonun açık kumral bi ton yani... sizce nekadar süre tutmalıyım nasıl yapmalıyım?bu işlemi deneyen arkadaşlardan yardım bekliyorum:21:

Son düzenleme:
canım o bahsettiğin oryal değil mi :s eğer saçların yıpranmışsa tavsiye etmem ben :31: mesela çektiğinde sünüyosa lastik gibi (mesela benimki öle :37:) dikkatli ol canım

canım o bahsettiğin oryal değil mi :s eğer saçların yıpranmışsa tavsiye etmem ben :31: mesela çektiğinde sünüyosa lastik gibi (mesela benimki öle :37:) dikkatli ol canım

bilmiyorumki canım açtığına göre oryal olabilir yada içinde orya maddesi olabilir bende net bilmiyorum :26: bilgisi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum:16:

bilmiyorumki canım açtığına göre oryal olabilir yada içinde orya maddesi olabilir bende net bilmiyorum :26: bilgisi olan arkadaşlardan fikir bekliyorum:16:
canım o dediğin mavi toz oryal daha 15 gün önce bu konuda çok iyi bir kuaförde ben saç rengimi o madde ile açtırdım. ama çok meşakatli ve uğraşılması gereken bir iş. evde yapmanı kattiyen tavsiye etmem. çünkü oran ve süre çok önemli, saçsız kalabilirsin... vede kuaför her 10-15 dak.da bir saçlarıma işlem yaptı.

mavi tozdan bizde defalarca yaptık artık bu konuda uzman
olduk biz siyahtan dönmek için yaptık kızıl yaptı birde dalga dalga oldu bizimki
eğer kendi saçınca dalgalı olmaz beklem süresine gelince biz 45 dakka bekledik
allaha şükür bişey olmadı ha yıpratmıyo mu mutlaka yıpratıyo açıcı sonuçta ama
kuaförlerdekinden daha az yıprattığı kesin

ben 4 gün önce siyah sacımı açtım ama çok kısa tuttum çünkü çok çabuk ısınıyo kazasız belasız actım üstüne de kuaföre boyattım güzel oldu

teşekkürler kızlar cevaplarınız için bende daha karar veremedim yapsam mı yapmasam mı?:26:

ilk yapmada renk oturmuyo canım ama yanmıyorda ısınsa bile korkma yani
tabi mutlaka yıpranıyo ama kuaförünkü daha çok yıpratıyo bunun yanında

cnm ben en son avonun boyasıyla boyadm onden kısa bir süre önce kuaföre gitmiştm açıcıyla açtı üstüne en açık sarıdan boyadı biraz latin gbi oldu 1 hafta sonra aktı yine turuncuya yakın sarı olmuştu sonra avon 12,01 duruyordu evde onu denemek istedm 15 dakika tuttum en son saç rengim oldu şu daha akmadı öyle bir renk al şu an saç rengini tam görmeden bişey diemem bir fotoğrf falan ekleyebilrsen çok iyi olur

canım ekledin resmin bi ton açığı ben pilatine kadar gtmek istiyorum şimdi bu saçın üstüne mavi tozla boyasam nası bi renk olur istediğim tona ulaşırmıyım?

canım ekledin resmin bi ton açığı ben pilatine kadar gtmek istiyorum şimdi bu saçın üstüne mavi tozla boyasam nası bi renk olur istediğim tona ulaşırmıyım?

önce istediğim saç renginin boyasını al ama iyi bir boya olsn sonrada toz açıcıyla aç saçını ardından kurut boya ile boya cnm

canım ben bunu kullandm hem arkadaşmda hem kendmde ama adını bilen arkadaşlar varsa yazsın şimdi yne lazım ama nerden bulcm ankarada yok bundan kayseride bile vardı pff ya da herhangi bi açıcı önerin kızlar bana dipleri açıcam sadece

Mavi toz oryal değildir . Oryal ve perhidrol eskide kaldı , ucuz olduğu için hala kullanan kuaförler var ancak kaliteli bir yere giderseniz bu ikisini kullanmazlar çünki onların devri kapandı. Artık içeriğinde saça daha az zarar veren , saç ile birlikte baş derisinede daha az zarar veren kimyasal ve bitkisel maddelerin bulunduğu saç açıcılar üretildi. Bunlara örnek vermek gerekirse , sıralamayı bana göre en iyisinden başlayarak yapıyorum. Wella Blondor , Loreal majiblond ( sarı tonlar için özellikle boyalarını tavsiye ederim ) , schwarzkopf Vario Blond . Bunları Türkiyenin değil dünyanın en iyi kuaförleri bile kullanmaktadırlar. Kuaförün alışkanlığını göre beyaz tozda olabilir mavi tozda olabilir özelliği aynıdır. Evde yapılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum . Bilir kişi tarafından yapılmadılır. İllaki evde yapılacaksa , açıcıyı sürmeye uçlardan başlayınız bu çok önemli bir nottur. Çünki örneğin uçlar 50 dakikada istediğiniz açıklığa gelsiyse , aynı tona diplerin gelmesi sadece 10 dakikayı alır.Biraz olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Back