Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçlarımı toz açıcıyla açmak istiyorum deneyimliler püf noktalarını paylaşabilir mi?
Uctan dibe doğru mu sürmeliyim? (uçlarda boya var dipte yok)
mavi toz açıcı bence en iyi açı imiş ... bunu krem açıcıyla açınca anladım.. Geçen sene koyu kumral boyalı saçımı bunla açmıştım tek seferde sap sarı oldum .. güzel bir zemin rengi olmuştu.. ama annemin ısrarları yüzünden istemeden koyu yaptım ... ahhh anammm bak yine uğraşıp duruyor kızcağzııınnn
bnm saclarım da küllü sarı oldu tamam yeşillkler vardı ama bi iki boyamaya otururdu ben de nişanlım yüzünden siyah yaptııımmm
nişanlı mişanlı dinleme kıss ... benimkide siyah deyip duruyoo .. istemiyom ben siyah miyah yaww
ah ahhh benm beğendiğim ve onun beğendiği ortak payda tek renk var ama onu da kimse tutturamamış şu koskaca forum daaaaa
Saçların ne renk?
Mavi toz açıcıları önermem sana. Bir kere o paketlerin bir tanesi bile saç diplerine yetmiyor, ki sen tüm saçı açmaya kalkarsan bir sürü paket alıcaksın.Onun yerine 2 kutu koleston 12/0 alsan saçların fazlasıyla açılır, cok az turunculuk olur. Onu da 2.boyama da halledersin..
Ben sadece kolestonun saç açıcısını kullandım, kutudan çıkan açıcı saç diplerime bile yetmedi. Ama sen, elimde açıcılar var diyorsan dene. 15-20 dakikadan fazla tutma saçında. Çok fazla bekletirsen saç derinde kaşınma, kepeklenme gibi kabuk atma oluyor.
E o zaman şimdiden hayırlı olsun ve tabi kolay gelsin =))