Mavi Sözler...

Karpuz Seçerken Gösterdiğimiz Özenin Yarısını Sevgili Seçerken De Gösterseydik,Bu Kadar Kelek Aşklar Yaşamazdık...!

Annem Sürekli "Hiçbir Şey Yemiyorsun, Kurudun Kaldın" Deyip Duruyor; Ben Ne Kazı...Klar Yiyorum Kimse Bilmiyor...!

Bir Silahın Şarjöründe Tanışan Iki Soğuk Mermi Gibi, Aynı Bedene Sıkılan Iki El Kurşun Gibi, Katille Kurban Arasında O Birkaç Saniyelik Telaşla Sevmiştim Seni.

Suçumu Cezama Ikiz Sayarken Hakim, Bari Beklenmeyen Şahit Ol Sevdama. Idamıma Elin Boş Gelme. Kendinle Gel!

En Basit Yalanları Gözüme Bakarak Söyleyen Ahmaklar Tanıdım. Bense Onların Cahil Cesaretlerine Ve Kuş Beyinlerine Hayrandım.

Gelin Arabasının Önünü Kesen Çocuklara Verilen Zarf Gibi, Bomboş Çıkıyorum Sana // Her Ne Kadar Plakasında Mutluyuz Yazsa Da.

Kim Demiş Ki, En Büyük Aşklar Nefretle Başlar Diye,Benim En Büyük Nefretim Bir Aşkla Başladı.

Beni Unut Diyorsun Ya; Bu Bana Imkansız Geliyor. Çünkü; Seni Unutmam Için, Hatırlamam Gerekiyor.

Okeyde Beklenen Son Taş Gibisin. Biliyorum Beklemekle Gelmezsin.Zaten Gelme Çünkü Sen Gelirsen Ben Biterim.

Seninle Ben Bir Çaydanlık Gibiyiz. Ben Üst Kısmıyım Sen Alt Kısmı.. Hani Büyüksün Ya ! Aramızdaki Fark Ise Şu; Ben Sensiz De Demlenirim, Ama Sen Bensiz Ancak Su Kaynatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…